Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kron fd1000 lastik beyaz yanak ve jant boyama uygulaması

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
selam
arkadaşlar bir iki gün önce youtube da bisiklet boyama işlemi videoları izlerken bisikletime uygulama yapmaya karar verdim ve henüz tam anlamıyla bitmedi bir kat daha boya atacağım ve bittiğinde güzel olacak gibi gözüküyor kısaca işlemleri biraz anlatacak olursam öncelikle lastikleri nemli bezle sildim ve daha sonra bantlar ile bölümleri ayırdım ve ilk olarak beyaz şerit ve daha sonrasında ise kırmızı jant çemberine beyaz astar atıp sonra kırmızıya boyadım ve bittiğinde diğer fotoğrafları da yükleyeceğim

80006 dosyayı görüntüle 80007 dosyayı görüntüle 80008 dosyayı görüntüle 80009 dosyayı görüntüle 80010 dosyayı görüntüle 80011 dosyayı görüntüle 80012 dosyayı görüntüle 80013 dosyayı görüntüle

Scudo
Orjinalliğini bozmasan daha iyiydi bence

• Beğen
Tepkiler: Yigit K.
Çok çirkin olduğu ve bisikleti çok kötü gösterdiği kanaatindeyim.

• Beğen
Tepkiler: Yigit K.
[emoji107]

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilkler boyle olur can sıkmamak lazim. birdahakine daha iyi astarlama yapabilirsin ve boya malzemesini daha iyi secebilirsin .

buradaki yorumlar haricinde boyamadan sonraki sürüşlerim sırasında da yoğunlukla beğeni olmak üzere beraberinde eleştiri de alarak görüyorum ki sırf yorum yapmış olmak için katkı sağlamak ile geyik yapmak arasındaki çizgiyi kaçıran arkadaşlar olmuş yok bisikleti yak ,yaş kaç ,youtube neden yasak vs sıkıntı yok beyler yorum,bakış açısı sizin bisiklet benim ;)80710 dosyayı görüntüle

80712 dosyayı görüntüle

@D.Mustafa

@D.Mustafa birçok video izledim ama maksat işin görülsün belki sen daha iyisini yaparsın ;)

Yapılmak istenen, videoda görülen gayet hoş bir düşünce ve uygulama. Hali hazırda birçok bisikletçi benzer uygulamalar yapıyor. Gelgelelim sizin kullandığınız yöntemler, yaptığınız işçilik videodakine pek benzemiyor. Zaten sonuç olarakta; teller yer yer boyanmış, beyaz boya düz bir şekilde yapılmamış, bazı noktalarda beyaz ve kırmızı boya birbirine karışmış. Kısacası olmamış. Fakat çokta üzülecek bir husus değil bu. Zira doğrudan sprey boya ile hiçbir astar veya koruyucu kullanmadan yaptığınız bu uygulama çok uzun ömürlü olmayacaktır.

Burası bir forum sitesi, farklı yerlerden, geniş bir yaş aralığından, bambaşka kafalardan insalar barındırıyor. Dolayısıyla herkesin farklı düşünceleri, beğenileri, yorumları, eleştirileri olması gayet doğal. -ki zaten olması gerekende budur-
Bununla beraber bazı arkadaşların mizahi yaklaşımıda söz konusu, buda forum sitelerinde genellikle karşılaşılan bir durum.

Nerden bakarsanız bakın yaptığınız çalışma fazlasıyla amatörce. Bu bir suç mudur, tabiki değil :) Ama bunu görmeyip -veya göremeyip- yorumlara ukalaca burun kıvırmak hoş bir davranış değil. Üzerime vazife değil ancak yazılarınızda imla kurallarına biraz daha dikkat ederseniz, anlatmak istedikleriniz daha açık olacak.

Bence de yorumlari elestirmeniz garip olmus. Sonucta buraya insanlarin begenip begenmedigini anlamak icin fotograf atiyorsunuz akabinde bu davranislar.. Katiliyorum hic hos olmamis.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bunlar hevesini kırmasın, hepimiz amatörce başldık, beğenilmediğimiz de oldu ama bunu daha iyisi yapabilmen için bir basamak olarak gör.

Hazira alismaktansa bseyler ckartmak iyidir bence. Ama sakince ve sabirla olur bu isler. Bende deneme yanilma sistemini seviyorum. Ama senin yaptigin gbi benimkide genelde "deneme-yuhhh beeeee dayı sen naptin? " oluyor :D

( resim dikkat amaclidir )Screenshot_2016-05-13-19-42-07.png

@mariokaldato fotoğraftaki "bisikletimsi şeyi" (nasıl tanımlamam gerektiğini bilemedim, alanında uzman bir bilirkişi lazım sanırım) satmayı düşünürseniz talibim, bence koleksiyonluk nadide bir parça.

@Anonim uzgunum. Londra pop-arth festivalinde 250 000 siterline satildi

@mariokaldato O halde bu eseri yaratan nadide şahsı da alabilirim koleksiyona, O da olur yani, beslerim bakarım ben o arkadaşa. Nevi şahsına münhasır o nadide kişilik de himaye altında bir hayatı yeterince hakediyor kanımca.

Geri