Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron tx 500 Rubens lastiği ebatı (mesela 700×30)

furkanys

Üye
Tepki
0
İsim
furkan
Bisiklet
Kron
Affedersiniz markasi rubena .
Bende bisiklet var ama suan şehir dışındayım dış lastik alacağım ebatı bilmiyorum soylermisiniz 28 jant

Scudo
@furkanys

700x35

@MertAG
Emin misiniz çünkü benim teker baya ince :)
Birde teker minicik bir dış bile yok çıkarıp dağ lastiği takcam

Dağ lastiği neden takıyorsunuz ? Bende aynı bisikleti kullanıyorum..

O bisiklete dağ lastiği takmak sizi haybeye yorar. Biraz daha fazla dişi olan fakat akıcı gidecek bir lastik daha iyi olur. Naçizane tavsiyem Schwalbe Marathon serisinden bir lastik almanız.

@Tahir Keskin

+1 Bencede schwalbe marathon mondial v.b. lastikler gidebilir..

@MertAG
Ben arazidede kullanacagim malum duz yolda bile kayiyor yoksa :) birde arastitacagim ama belki soz biliyorsunuzdur ben dag yarisina katilacagim ama yol bisikletine dag lastigi takip katilir mi yada yol lastigi ilede katilabilir mi

@MertAG
Birde emin misiniz

@furkanys

Valla bisiklet yanımda duruyor hatta selamı var şuanda :) ayrıyetten bana dağ lastiği takıp dağa atmaya düşünmesin ben narin bir bisikletim diyor yol bisikleti değil ayrıca hybrid bir bisiklet bu...

• Beğen
Tepkiler: furkanys
@MertAG
Hibrit ne demek birde dag yarisina katilsam ne olur
tils

@MertAG
Bisikletin masasının markasi nedir birde en fazla kac nm rotor takilir ?

@furkanys

Jantları elinize alınca görürsünüz ne olduğunu :) Hybrid model demek yol bisikleti ile dağ bisikletimi karışımı melez bir bisiklet demektir hafif arazide kullanmaya asfaltta kullanmaya uygundur.

@MertAG
Jantlar normal ne var ki?

@furkanys

Jantlar noname kron marka bu 1 buna 2.0 2.1 2.2 ebatında lastikler takılmaz bu 2.

(link) Al bu bisikleti istediğin dağ yarışına katıl :).

@MertAG[/url]@MertAG[/url]

2.0 2.1 në demek

@furkanys

Lastiğin boyutu demek forumda arama kısmına yazarsanız merak ettiğiniz her türlü bilgiyi bulabilirsiniz.

Geri