Eren B.
Üye
- Tepki
- 13
- İsim
- Eren
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Herkese iyi günler. Birkaç aydır bisikleti yenilemeliyim artık düşüncesinin verdiği gazla yeni bir bisiklet arayışına girdim ve bu bisikletleri kadrajıma aldım. Şu anki bisikletim çelik kadrolu çift süspansiyon Salcano. İş görüyor tek sorunu ağırlığı. Hatta Salcano Astro Salcano NG350 ve Kron XC500 modellerini de listeye ekledim diyebilirim ama bunlara daha çok yoğunlaştım. Hepsi de v fren. Özellikle v fren istiyorum. Kullanım alanı olarak ormanlık alan, sahil yolu, taşlı yol her yerde kullanacağım. Profesyonel değilim zaten. Önceliklerim tabii ki hafif olması. Mesela Altus ve Acera arasındaki farklar nelerdir? GT markasını ilk defa duyuyorum ve hiç kimsede görmedim ama teknik özellikleri iyi görünüyor. Sizin görüşleriniz nedir? Boy 1.73.
GT Aggressor 2.0
(link)
Sedona 710
(link)
KTM Chicago
(link)
Cube Aim
(link)
Seçenekleri indirdim ve son olarak Sedona 710 ya da Cube Aim almayı planlıyorum. Bu hafta içinde ikisini de gidip deneyeceğim. Cube ortalama 1000 lira kadar pahalı Sedona'dan. Sedona'ya da yakınım aslında hatta onun kadrosu daha hoş geldi gibi gözüme. Sedona'yı alarak hangi konularda eksiklik yaşarım? Bariz fark var mıdır yokuşlarda vs. ve sanırım başlangıç seviye bisiklet. Üzerinde güncellemeye ihtiyaç duyabilirim miyim sonrasında? Sedona'nın ağırlığı ne kadar hiçbir yerde bulamadım.
GT Aggressor 2.0
(link)
Sedona 710
(link)
KTM Chicago
(link)
Cube Aim
(link)
Seçenekleri indirdim ve son olarak Sedona 710 ya da Cube Aim almayı planlıyorum. Bu hafta içinde ikisini de gidip deneyeceğim. Cube ortalama 1000 lira kadar pahalı Sedona'dan. Sedona'ya da yakınım aslında hatta onun kadrosu daha hoş geldi gibi gözüme. Sedona'yı alarak hangi konularda eksiklik yaşarım? Bariz fark var mıdır yokuşlarda vs. ve sanırım başlangıç seviye bisiklet. Üzerinde güncellemeye ihtiyaç duyabilirim miyim sonrasında? Sedona'nın ağırlığı ne kadar hiçbir yerde bulamadım.