Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

KTM Kullanıcıları Kulübü

adilmusazafer

Forum Demirbaşı
Tepki
238
İsim
Adil Musa ZAFER
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar merhaba,

Forumda KTM kullanıp tecrübelerini paylaşan kimseye rastlamadım. Sanırım kullanan kişilerin tecrübelerini paylaşması faydalı ve aydınlatıcı olacaktır. 2016 model Ultra Team modelini kullanıyorum. Çizgileri, kadronun aleminyum olarak hafifliği ve tecrübeli bir arkadaşın kadro kalitesinden bahsetmesi, montajın avusturyada yapılması gibi hoşuma giden özellikleri var. Bazı arkadaşlar KTM'yi Ümit Bisiklet'in getirdiği için tedirgin. Bunun için şunu söyleyebilirim, aldığınız bayiyi iyi seçerseniz sorun yaşamazsınız diye umuyorum. Şahsen 1 ay civari bisikleti kullandıktan sonra zincirin katlanıp kalması sonucunda zincirimi bir üst model ile değiştirip yolladılar. Trabzon'dan gönderdim zinciri gönderip almam 5 gün sürdü. İnternetten alımlar için net bişey söyleyemiyorum sanırım aynı hassasiyeti gösterirler. Şimdilik paylaşacaklarım bunlar...:)

Scudo
Ben de kullanıyorum yol Bisikleti. Ümit bisiklet biraz sıkıntı yaptı bana. Daha önce bir konuda anlatmıştım. Onun dışında Ktm kullanmaktan çok memnun ve mutluyum :)

• Beğen
Tepkiler: adilmusazafer
Bir de mtb almak istiyorum. Aslında 3 modeli arasında kaldım. Ultra sport, 1964 veya force. Üst modellere bütçem müsait değil.

@tolga akyol Pedalına taş değmesin eline ayağına sağlık. :) Ktm bisiklet piyasasında yeni sayılır olmasına rağmen fiyatları pek uygun değil. Gerçi fiyat avrupa ülkelerinde de aynı. Kadro kalitesi aynı hocam hangi ekipmanlarda hassas isen onlar üzerinde yoğunlaşarak seçimini yapabilirsin bütçene göre. 1964 modelinin namını duydum ama :harika:

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
Bende yaklaşık 15 gün evvel ktm revelator sky modelini kullanmaya başladım. Şimdilik alışma evresindeyim ama kullanım olarak hoşnut kaldım.

• Beğen
Ben de 1 yıldır KTM Strada 2000 kullanıyorum. Araştırma yaptığım dönemde benzer kadro kalitesi olan markalar arasında fiyat/performans olarak öne çıkıyordu KTM. Ayrıca motosiklet geçmişim sebebiyle kalitesini yakından tanıdığım bir markaydı. 1 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Konunun açılması güzel olmuş, tebrikler :)

Iste boyle kullanicilar oldugunu hissediyordum. Devami gelecek.. havalar duzelsin kendimce toprakli tasli camurlu yolda deneyimleri paylasacagim..

merhabalar.yol bisikletine yeni geçtim.ktm aldım geçen hafta.yol bisikletinin rahatsız olduğunu sanıyordum ama hiç de düşündüğüm gibi değilmiş.çok zevkli ve akıcı bir kullanımı var.bu sabah zincirim attı.büyük ihtimalle yanlış vites kullandım.düzelttim hemen.iyi sürüşler.

KTM konusunda derya bilgi @Anonim da da olabilir..

Masallah. Allah kaza bela vermesin

• Beğen
Tam da yol bisikletini satıp, mtb ye geçmeyi düşündüğüm şu günlerde ilk tercihim KTM. 5000 tl bütçeye kadar iyi bir model öneriniz var mıdır?

Pendik efor bisiklete ugrayin, yeni gelecek revelatorleri 5000 -5500 civarina alirsiniz. Sanıyorum. ..

• Beğen
Geri