Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

KTM Kullanıcıları Kulübü

@Hüseyin Kara pardon mtbyi satip yol alacaksınız sandim.

Efor bisiklet, en çok ktm satan yer. Fiyat olarak da sizi uzmuyorlar bir ugramanizi tavsiye ederim...

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Kara
Scudo
@adilmusazafer ultra team 2016 ile aera comp 2016 arasinda kaldım. Birisi karbon diğeri aluminyum. Aera da kullanilan maşa fox olmasindan dolayı daha cazip geliyor.

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
@Hüseyin Kara Geçen yıl Ultra team modelinde de fox maşa kullanmışlardı biraaz daha bekleyip 2016 yı alırım diye düşünmüştüm. Bu yıl üzerinde RockShox Rebayı görünce yıkıldım. Sonra gelen tavsiyeler üzerine alalım bakalım dedim ve kesinlikle pişman değilim gözüm arkada değil! :) öte yandan aleminyum için de 11 kilo fazladeğil donanım konusu da önemli tabi. tercih sizin.. :)

• Beğen
Yüzyüze konusursaniz guzel indirim yaparlar hatta takas bile yapabilirler. Irfan kaptan o sekilde cok uygun bisiklet aldi. Acikcasi ben de düşünüyorum. .n

• Beğen
@Hüseyin Kara Ktm almaya karar verirseniz bayi ve fiyat konusunda bende yardımcı olabilirim. Bilginiz olsun :harika:

Bir süre Cube MTB kullanmıştım ancak KTM ile kıyasladığımda Cube'ler daha ağır. En azından aynı fiyat aralığındakiler. Bu yüzden KTM alacağım. Elimde Giant TCR SL1 yol bisikletim var. Hala garantisi devam ediyor. Takas yaparlarsa çok ta uygun olur benim için. @adilmusazafer Tüm önerilerinize açığım.

@Hüseyin Kara Takas konusunda yardımcı olamaz da fiyat konusunu beraber bakarız :)

Gerçekten ilginç bir bisiklet. Üstündeki donanım tiagra olsa bile bindiğimde beni ultegra veya dura-ace gibi memnun etmeyi başarıyor her defasında. Nedendir bilmiyorum aldığımdan beri ilk heyecanla biniyorum.(Özellikle de gidon bandını değiştiğimden beri). Boya işçiliği ve kaynak işçiliği düşük model olmasına rağmen çok üstün düzeyde, hatta ilk görenler genelde karbon sanıyorlar :) Her türlü koşulda kullandıysam da üzmedi kendileri. Fakat yeni çıkan modelleri renk açısından bir türlü sevemiyorum.

(link)

Potansiyel bir Strada 2000 alıcısı olarak konuyu takibe alalım. :)

• Beğen
Tepkiler: adilmusazafer
@Başar B. Renk tercihlerini koyudan yana kullaniyolar hep. Benim bisikletim de (ultra team) hemen hemen siyah gibi :) bazi yerlere turuncu koyarak cok degisik bi aci yakalanmis diye dusunuyorum. Dediginiz gibi de bisiklete baktiginizda iyi bisey suruyorum hissi veriyor :)

• Beğen
Tepkiler: Başar B.
@adilmusazafer 2012 strada 4000'ler en çok hoşuma giden renk kombinasyonu, nitekim sadece siyah ve turuncu kullanmışlar. Bu iki renk göze gerçekten hoş görünüyor, tabii renk meselesi tercih meselesi:) Renkten çok işlevsellikte önemli.

@Başar B. Şahsen bisikletimin rengi hoşuma gidiyor siyah koyu gri ve öldürücü darbe yerlerde turuncularrr :)

• Beğen
Tepkiler: Başar B.
@Ozan k.
Efor un teli var mi. Dur bi internetten bakayim

Merhabalar. Niyette cxa var ama beklemede yim. Fiyatta yardımcı olabilecek varmı?

Dostlar an itibariyle KTM ULTRA FUN 27 ariyorum. Boyum 1.83 bacak meafesi 82 cm gibi. 18 19 kadro ariyorum.
Fiyati uygun bulursam alacagim. Tavsiye ettiginiz bir yer varsa bekliyorum. Efor bisiklet 2000 tl dedi. 1750 ye bulursam alacagim. Kadro boyu olarak bi tavsiyeniz varsa alirim.

Arkadaşlar 2015 KTM Revelator 3300 buldum bugün gezerken.
54 ancak kadro biraz aşağıdan başladığı için bana uyacak gibi.
2016'ya göre renk farklı, zaten benim bütçe 2016 modeli alacak kadar değildi, Strada 2000 listedeydi.

4.300 TL karta taksit, 3.900 TL nakit.
Fiyat konusunda yorum alabilir miyim ?

MTB'den geçeceğim için 11 - 28 ve 50 - 39 - 30 var üzerinde, sanki daha rahat ederim gibime geliyor.
Aynı fiyata Strada 2000 bir anda anlamsız oldu şu anda gözümde.

İstanbul Efor Bisiklet'ten fiyat alıp paylaşırsanız aşşağıya inebilirmiyiz diye bakarız. :)

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
@adilmusazafer Bugün Pendik Efor Bisiklet'i ziyaret etme şansım oldu. KTM almayı planlıyorum şu an için. İki seçenek aklımı çeliyordu ancak dükkana gidip bisikletleri canlı görünce daha çok kafam karıştı. Senin geçen yıl istediğin kadro elinde var ve 4500 dedi.
İki seçenek şöyle:
(link) (2016 model - 4700TL)
*deore set, arka attırıcı xt, maşa Rock Shox Recon Gold

ya da

(link) (2015 model-4500 TL)
*full xt set, maşa Fox Float 32

Karbon kadro biraz daha düşük donanım mı yoksa alüminyum kadro daha iyi donanım mı?

@Tolga Uşaklı vites sistemi biraz eski 10lu sistem. Onun haricinde fiyat harika.

1 sene sonra satmayacaksaniz 10lu sistemli 105 serisinin hic bir kotu yani yok.ancak hemen satarsaniz biraz deger kaybini fazla yaşayabilirsiniz zira herkes 11li sistemi tercih edecektir.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Uşaklı
Geri