Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

KTM Kullanıcıları Kulübü

Bende ktm yol serilerinden bi bisiklet istiyorum fiyatta çok uçmamak kaydı ile bilginize

Scudo
@Emresari bende istiyorumda stok bulmak sıkıntı nasıl bişeyse bu yol bisikletinde ümitte dahi stok yok

@NewStyle ben 0 olmayı düşünmüyorum abi. Fiyatta o kadar yükselemem de. Ben bendeki 2015 ultra fun ı satıp yada takasla üstüne para verip almayı düşünüyorum

KTM Kullanan sevgili abilerim kardeşlerim. Elimde olan 2015 KTM ULTRA FUN 29 bisikletimi elden çıkartıp yol bisikletine geçmek istiyorum. Tabiki öncelik ktm olacak. Yol bisikletini satmayı düşünen, takas yapmayı düşünen( fiyat farkı nakit olarak karsılanabilir), veya benim bisikletimi almayı düşünen özelden yazarsa sevinirim. Bisikletim yaklasık 4 aylıktır ve beyaz modeldir.

KTM'ler arazi koşulları klasmanında başı çeken bisikletler üretmekte. (Motosiklet klasmanında bana göre tek marka zaten) Ben de çok istedim Ktm marka bisiklete sahip olmak fakat istediğim türü Ktm bayilerinde bulamadım. Bu yüzden dolayı aldığım bisikletin grup setini, yurtdışından getireceğim ktm bir kadroya montaj ettirmek. Ktm sahiplerini çok şanslı görüp-kazasız belasız sürüşler dilerim.

@cihan cambaz İlk sürüşü akşam yaptım ve şimdilik memnunum. Daha önce 29 kullanırken bu kadar kıvrak hareket edemiyordum. Tabi ki 29 un da kendine göre avantajları var ama benim için kriter biraz daha farklı. :) Biraz daha tecrübe edip deneyimlerimi paylaşırım. Yalnız şunu fark ettim; ilk defa bu kadar yumuşak maşa kullanıyorum :komik:
Umarım yumuşak olması ileride sorun çıkarmaz. (Patlama vb.)

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
@Anonim hani nerede ktm incelemeleri, videoları ahh ah.. :)

@Hüseyin Kara guzel sevindim. Benim icin de kivraklik onemli. Onun icin 26 m harika . Ama 27.5 da fena olmaz diye takipteyim. Muhtemelene 27.5 yolcusuyum. Yatin efor a gitmeyi dusunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Kara
Ktm kadro alabileceğim.bir site varmı acaba

Ktm ye iyi bir distribütör lazım türkiyede

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
KTM life serisinden bütçeme uygun bir tane almak üzereyim, tavsiye eden şunu alma şunu al memnun kalırsın diyen varmıdır? (Aklımdaki model KTM Life Cross) Umarım en kısa zamanda ben de kulübe katılırım.

@adilmusazafer KTM Life Cross tercih etmemin sebebi Magura hs11 fren sistemiydi. İkinci düşündüğüm ise KTM Life Action idi. Şimdi siz de yorumunuzu belirtince arada kaldım. Tercih sebebinizi öğrenebilirmiyim?

Geri