Anıl Erdoğan
Forum Carbonbaşı
- Tepki
- 1.838
- İsim
- Anıl ERDOĞAN
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Arkadaşlar herkese merhaba.
Bu sefer çok sevdiğim bir abim için konuyu açmış bulunuyorum.
Kendisiyle aynı iş yerinde farklı departmanlarda çalışıyoruz.
İnternet ve bilgisayardan nefret ettiği için genelde araştırma geliştirme işlerinde hep bana soruyor.
Geçeneerde köyünde Gurbetçi vatandaşlarımızın getirdiği bir bisiklet görmüş ve sürmüş acaip hoşuna gitmiş. Bisiklet alacam köyde patikada süreceğim ama illa o bisikleti istiyorum dedi.
İsmi aldınmı dedim """KaTeMe ultra racey miymiş neymiş ama 29 en büyüğündenmiş"" dedi.
İnternetten hemen modeli bulduk.
http://www.ktm-bikes.at/uploads/tx_axbikes/Ultra_Race_29_2-F_48_black_matt(grey+orange).jpg
Arkadaşlar model bu gerçekten özellikleri ile göz doldurun Fox maşalı ve full slx sistemli güzel bir bisiklet.
Fiyatını araştırdık ve istanbulda bir satıcıdan 3380TL en son bulduk.
Yalnız sıkınıtı , biri abime 7005 kadro 6061 den daha iyi demiş...
bu konu hakkıda forumda yazılan yazıları gösterdim ancak pek tatmin olmadı.
Ayriyeten böyle bir konu açıp size sormak istedim.
6061 alüminyum olan bu bisiklet ile 7005 alüminyumlu olan bisiklet arasında sağlamlık farkı varmıdır.
Genel konulara baktığımızda sağlamlıkta hissedlir bir fark olmayacağı yönünde sizin fikrinizide almak isterim.
6061 tb alüminyumlu bu bisiklet alınırmı. Alınırsa pişman olunurmu?
Bu sefer çok sevdiğim bir abim için konuyu açmış bulunuyorum.
Kendisiyle aynı iş yerinde farklı departmanlarda çalışıyoruz.
İnternet ve bilgisayardan nefret ettiği için genelde araştırma geliştirme işlerinde hep bana soruyor.
Geçeneerde köyünde Gurbetçi vatandaşlarımızın getirdiği bir bisiklet görmüş ve sürmüş acaip hoşuna gitmiş. Bisiklet alacam köyde patikada süreceğim ama illa o bisikleti istiyorum dedi.
İsmi aldınmı dedim """KaTeMe ultra racey miymiş neymiş ama 29 en büyüğündenmiş"" dedi.
İnternetten hemen modeli bulduk.
http://www.ktm-bikes.at/uploads/tx_axbikes/Ultra_Race_29_2-F_48_black_matt(grey+orange).jpg
Arkadaşlar model bu gerçekten özellikleri ile göz doldurun Fox maşalı ve full slx sistemli güzel bir bisiklet.
Fiyatını araştırdık ve istanbulda bir satıcıdan 3380TL en son bulduk.
Yalnız sıkınıtı , biri abime 7005 kadro 6061 den daha iyi demiş...
bu konu hakkıda forumda yazılan yazıları gösterdim ancak pek tatmin olmadı.
Ayriyeten böyle bir konu açıp size sormak istedim.
6061 alüminyum olan bu bisiklet ile 7005 alüminyumlu olan bisiklet arasında sağlamlık farkı varmıdır.
Genel konulara baktığımızda sağlamlıkta hissedlir bir fark olmayacağı yönünde sizin fikrinizide almak isterim.
6061 tb alüminyumlu bu bisiklet alınırmı. Alınırsa pişman olunurmu?