Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanıcı adı değişikliği

Scudo
linke tıklanınca gidiliyor mu:
Sayfa açılmıyorsa belli bir mesajdan sonra izin veriliyor olabilir.
Hayır malesef sayfa açılmıyor. Ben de dediğiniz gibi bir kuralın oluşturulduğunu düşünüyorum. Üyelik tarihim eski olmasına rağmen mesaj sayım az olduğundan bu özelliğe erişemiyor olabilirim. İlerleyen günlerde tekrar deneyip duruma göre bilgi paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Hayır malesef sayfa açılmıyor. Ben de dediğiniz gibi bir kuralın oluşturulduğunu düşünüyorum. Üyelik tarihim eski olmasına rağmen mesaj sayım az olduğundan bu özelliğe erişemiyor olabilirim. İlerleyen günlerde tekrar deneyip duruma göre bilgi paylaşırım.
Kullanıcı adınızı daha önce 3 kere değiştirdi iseniz yeniden değiştirmeniz mümkün olmaz. 3 kere değiştirmedi iseniz son değiştirme süresinin üzerinden 120 gün geçmiş olması gerekiyor.

120 gün geçti, 3 kere değişmedim diyorsanız yönetim ile iletişime geçin. 😉

Biraz konu hortlatmak gibi olacak ama ben de kullanıcı ismimi üye olurken rastgele yazmıştım. Bir soru sorup kaçacağım bir yer olarak düşünüyordum burayı. Fakat vakit geçirdikçe hoşuma gitmeye başladı. Herkes çok yardımsever. Şimdi kullanıcı ismimi gerçek ismimle değiştirmek istiyorum fakat şu panel bende bir türlü açılmıyor. Yönetime sordum aktif vakit geçirme ve mesaj sayısı dendi. 50 mesaj gibi bir sınır var da denildi. Demin ulaştım ama panel halen açılmıyor. El mahkum biraz daha bekleyeceğiz artık herhalde :D

Geri