Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Güzel bir paylaşım ama umarım ihtiyacı olanlara gidiyordur, gelir beyan bildirimi de alamayacağımıza göre...

Scudo
İhtiyaç fazlası 26x1.50 veya 26x1.75 dış lastiklerinize talibim. Maşasız bisikletimle şehir içinde daha fazla işkence çekmeyeyim :) Bisiklet ayrıca Bilecik Ayva Çiçeği Festivali'nde de kullanılacaktır. Teşekkür ederim.

ihtiyaç sahibine verilmek üzere elcik :) Antalya içi elden teslim edebilirim. Diğer türlü kargo maliyeti fazla olabilir belki

Dosyalar

• IMG_20150429_155710.jpg
    IMG_20150429_155710.jpg
    98,8 KB · Okunma: 76
  • Beğen
Tepkiler: Emre.AK
@Emre.AK elimde fren pabucu vardı yanlış hatırlamıyorsam isterseniz eve gidince bir bakayım

• Beğen
Tepkiler: Emre.AK
Br-m 445 e uyan fren balatası fazla olan varsa alabilirim, arka balata köküne kadar bitmiş durumda ve ihtiyacım var.. Herkese bol pedallar :)

Arkadaşlar kullanmadıgınız arka bagaj varsa talibim hafif ağır hiç fark etmez elinde olan varsa özelden mesaj atarmısınız Teşekkürler

@bora kaya
bende sele borusuna takılan var bir tane.
(link) ücretsiz verebilirim.
mtb bisikletimi satınca boşa çıktı aylardır duruyor.
kargo alıcıya ait olarak yollayabilirim.kutulu ağırlığı 1.900 gr.
kargo ne tutar bilmiyorum.
denizliden ihtiyacı olan varsa elden verebilirim

@Emre.AK malesef herhalde verdim pabuclari bulamiyorum yinede ben ayarlayacagim ok

@Uğur Tefci İlk soran arkadaş bagajı almayacaksa ben talibim bagajınıza. Tur için acil bagaja ihtiyacımız var.

@Hakan Boz
ilk soran arkadas vazgecti,ama ikinci soran arkadasa yollayacağım bugün.
nasip değilmiş

merhaba arkadaşlar benim portbağaj ihtiyacım var eğer kullanmadığınız arka portbağaj varsa talibim

düzenleme: Tamamdr sorun halloldu,teşekürler :)

selam ...
elinde kullanmadığı braze on kadro adaptörü olan varmı?? acilinden lazım...

İstanbul'dan Bodrum'a pedallıyacağım arka ve ön portbagaja ihtiyacım var..

Geri