Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

@Candan Biberci Tamam zaten sıkıntı yok öğrenmiş oldum. Ben sadece arkadaşın hitap şeklindne rahatsız oldum.Güzelce izah etmek yerine dilenci falan diye hitap etmesi doğru değil.

Scudo
@Kazuya abi merhaba iyi akşamlar benim janta gerçekten çok ihtiyacım var jantta yamukluk var ve janttın üstünde aşınma var öğrenci olduğumdan alamıyorum kargoyu ben öderim bana yollarsan çok sevinirim.Teşekkürler

Ayrıca sizin gibi güzel insanları görmek ne mutlu... :D

Banggood'da geçerli alt limitsiz %10 kuponum var. İhtiyacı olana verebilirim. Kupon son kullanım tarihi 11 Nisan 2016

İstanbul içi olmak şartı ile 2 adet (kendim amatörce siyaha boyadım) biri çok hafif düz maşalı 26 jant bir diğeri çift amortisör 2 adet dağ bisikleti kadrosu var artı çelik ve alüminyum olmak üzere jant setleri ve üzerlerinde shimano ve başka markaların rubleleri var,kimisi altılı,kimisi yedili rublelerin ve bir sürü iyi durumda dağ bisikleti dış lastikler var gelip,görüp işine yarayacaklar alsın kargo vb diğer şeylerle uğraşamam ama araçla gelmeniz daha iyi olacakdır hepsini tek seferde almak isteyen arkadaşlar için bana özelden yazabilirsiniz.

elinde kullanmadıgı yol ayakkabı var mı 38 39 numara ayakkabı

@bsklt07

@bsklt07 Bu başlıktan mesaj kalabalığı olmaması için talep yapılmıyor hocam

IMG_20160406_115218.jpg
SPD sl vida yatağı ve vidasını düşürdüm arkadaşlar elinde fazladan olan varsa arıyorum..

@Canince
2.el Aranıyor bölümüne yazarsanız daha uygun olur.Bu bölüm talep değil bağış üzerine açıldı..

@trainspotting35 ne var uslupumda daha acıklayacı konusmadıgı icn öyle tepki verdim

@trainspotting35

Arkadaş sokakta ters bakana da kafa atacak tipten biri herhalde, laf anlatmaya çalışarak yorulmamak lazım. Açıklayıcı konuşmadı falan kısmı işin hep bahanesi. Konuyu gereksiz mesajlarla daha fazla meşgul etmeyelim biz.

@bsklt07 O zaman ben daha açıklayıcı konuşayım. Daha önceki sayfaları okursanız eğer bu konu başlığı altında talep yapılmadığını sadece ihtiyaç sahiplerine yardım edildiği insanların talepte bulunmasının bu konu başlığına uygun olmayacağı gibi birçok mesaj görürsünüz. Size cevap veren arkadaşımız da bekleme yapma gibi bir tavrı hakedecek cevap yazmamış.

ama bizimde ihtiyacımız var neyse yanlış anlaşılmalardan dolayı özür dilerim

@drumbanger ne alaka beyfendi aksine yardımsever birisiyim bzi laftan anlarız nazik dilden

@bsklt07

Dostum mesajı düzenleye düzenleye bir hal oldun. Yine de tavrının yanlışlığının fark edip geri adım atman hoş. Olayın özü şu, mesaj kalabalığı olmasın diye bu başlıkta bir şeyler talep edilmiyor; insanlar sadece elindeki fazla ürünleri buraya yazıyorlar ve ona ihtiyacı olan birisi varsa özel mesaj atıyor. Şimdi ilk amaç olan başlıkta fazla mesaj olmaması olayına uymak için ben mesaj atmayı kesiyorum gene. İyi akşamlar.

@drumbanger
abi biraz önyargılarından arınmayı dene bence ben bi gariplik sezmedim

@Morningstar
Kullanmadığınız ürünleri verdiniz mi acaba hala duruyorlar mı?
Teşekkürler...

(link)

Elimde kullanmadığım linkteki farın beyazından bulunmaktadır. İhtiyacı olup da alamayan arkadaş varsa bana ulaşırsa seve seve kendisine yollarım.

Geri