Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Arkadaşlar kendinizi savunacaksınız diye güzelim başlığı kirletiyorsunuz. Sorun sıkıntı varsa özelden konuşarak tartışın halledin veya halledemeyin. Ama burayı kirletmeye hiç kimsenin hakkı yok. Lütfen susun ve kapatın konuyu. Yoksa güzelim başlık sizlerin yüzünden kilitlenecek. Gidişat bunu gösteriyor.

Scudo
@DOKTORBEY yardım hakedene verilir evet . yalniz haketmek parasiz olmakla dogru orantili birsey degil. Kim kendi icin daha iyisini elde etmek ugrunda birseylerin pesinde koşuyorsa bnce yardımı daha çok haketmiştir. Bu başligi takip etmek bile yeterli bir sebep bence.

Bence internet uzerinde bunun olmasi ister istemez içlerimizdr bir kuşku uyandiriyor. İnternet bu kimin ne yapacaği belli olmaz. Bence bu yuzden bu baslik iyi niyete acilmis olsa bile bu yuzden gormeden biraz zor olsa gerek. Kimsenin bu yuzden tartismasina gerek yok bence. İyilik yapalim derken kotu oluyoruz bosu bosuna. Cidden ihtiyac sahipleri var ama zaten bu ihtiyac sahipleri ne lamba da ne de lastikte. İnsanlarin binecek bir bisikleti dahi yok daha. Hem bisiklet biraz hobi oldugu icin parasi olana.gibi bir durum soz konusu. Bu yuzden yakin cevrenizdeki insanlarla bu alisverisi yapmak daha mantikli.

• Beğen
Tepkiler: sspl
Arkadaşlar artık uzatmanın anlamı yok,dün geceden beri konu ile alakalı 1 tane bile mesaj yazılmadı,başlık boş yere amacından sapıyor,olan oldu artık uzatmayın, hatta yöneticilerden birisi bu mesajları silerse daha iyi olur...

@furkan.zaman Kimsenin burada bildiğim kadarıyla adını ya da yaşını belirtme zorunluluğu yok. Daha düne kadar hatırlarsanız benim de adım burada yazıyordu. İnternet üzerinde gerek görmediğim bir yerde adımın geçmesini istemediğimden kaldırdım. Buna saygı duymalısınız. Aynı şey yaşım için de geçerli.
Gelelim asıl konuya. Böyle insanlar tabiri nasıl bir iğrenç tabirdir doktor bey??? Birilerine yardım etmeye çalışmak daha fazla ihiyacı olana vermek istemek bizim böyle bir insan olmamıza mı neden oldu? Ağızımı bozmayayım dedim dedim ama tavrınız çok iğrenç ya.

@ommemo konuyu son 20-30 sayfaya bakarak incelerseniz zaten ayda 4-5 kişi anca bi şeyler veriyor buradan.

@DOKTORBEY
+1

@sallehpaul Öğrencilikten bahsetmişsiniz hocam bakın bende bahsettiğim gibi şehir dışında 2011'yılından beri okuyorum. istediğim bisikleti 2 yıl sonra alabildim. Evet buna övünmek denir. Bende şuan kullanmakta olduğum telefonu alırken daha iyisini daha pahalısını alabilirdim. Kullanım ömrü bunların 2-3 yıl zaten. Ucuz olanı almak kısa vadede sorun çıkarmak anlamına gelmiyor her zaman. F/P diye bi şey duydunuz mu hiç?

@efecan200 Bende L 90 kullanıyorum :)

@Edip Dinçer Edip bey, akıl sağlımızı bozacak kadar düşünmediğimizi eminim iyi biliyorsunuz. Bahsettiğiniz gibi bizde eşyaların dönüşümü için bunu yapıyoruz. Haklı olarak daha fazla ihtiyaç sahiplerine ulaşma peşindeyiz. Çünkü zamanında yokluk çektik, halden anlamaya çalışıyoruz. Düşünün gerçekten ihtiyaç sahiplerine vermek istiyor ve ilanınızda bunları belirtiyorken böyle bir durumla karşılaştığınızı. Eminim sizinde sinirleriniz bozulur.

Ama bu kadar iyilik düşünüp yaptığım böyle bir hareket sonucunda böyle açıklamalar yaparken buldum ya kendimi, eminim kolay kolay umursamam daha fazla kimseyi.

Ek olarak: arkadaşın yaptığı hareketi gerçekten ihtiyacınız olup buradan bir ürün talep ettiğinizde ve sizin yerinize bu arkadaşa ürün verildiğinde anlarsınız. Gerisinde tartışmak çok saçma.

Hakkınızı helal edin, konu hakkındaki son mesajımdır. Konuşmak isteyenler özel mesaj atabilir her daim.

@sspl duydum duymaz olurmuyum fakat benim bilgim ve işlerime hizmet etmeyen ve vaktimi alan telefona o parayı verecek yerine, en kısa sürede işlerimi halledecek telefona ihtiyacım var. Gidipte markaların amiral telefonlarını almadım. Sony M5 aldım bunda abartılacak bişey yok ve telefonumun ücretinin yarısını kuzenim karşıladı. Bundan önceki telefonumda lg g2 miniydi sizin kullandığınız telefondan daha iyiydi fakat bana hizmet etmekte pasif kalıyordu buda resmen delirtiyordu beni. Öyle gidipte telefona para bayıpta sadece facebook instagram alo demek için kullanmıyorum bir bilgisayar gibi kullanıyorum. Yıllarca teknoloji konusunda araştırma yap, haşır neşir ol, bilgisayar tamirinden çok iyi anla sonrada gidip benim vaktimi alacak telefon al yok yavf ;))) Bugüne kadar iphone kullanmadım ama iphone kullananların %80nin daha iyi kullanabilirim. Bende bisikletimi geçen yaz aldım, bir aylık bisikletti ve gayet fiyatı uygundu arkadaşlardan borç aldım bisikleti kaçırmamak için sonra arkadaşların borçlarını ufaktan kapattım :)) bir şeyi yaşamayan insan asla yaşayan insan kadar anlayamaz ;) burdaki tartışmaların son bulması ümidiyle selametle...

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sporcu pazarından yaptığım alışveriş sonrasında bana gelen indirim kuponu..
Sadece ayakkabı alışverişi yapılırken kullanımi mümkün müs %20 indirim sağlıyor. İsteyen kullanıcılar kullanabilir...
AYK2016

[ Başlık faydalı ise de, son sayfaları okudum, epeyce tartışma-didişme, anlatmaya/anlamaya-anlaşmaya çabalama gibi durumlar gelişmiş. Sanal ortam da böyle bir şey. Özellikle de kullanıcısı-üyesi çok sayfalar için kaçınılmaz gibi. Konu kapanır, sonra benim gibi birisi dayanamaz yazıverir, sonra bir başkası :)
Bunlarla birlikte, belli-başlı kurumlar ve ulaşabildiğim çevre dışında yardım eyleme, varlığımı paylaşma konularında tutuk olduğumu söyleyebilirim. Bugün bir ruble fazlam olsa, katıldığım turlarda ihtiyâcı olanları bulmam zor olmazdı sanırım. Açıkçası, ilgili eşyâdan sebeplenmek isteyenleri bilmek, görmek isterim; kendime gurur payı çıkarmak için değil, malın doğru ellerde olduğunu bilmek için. Bundan dolayı da bu başlık altında fazlalıklarımı elden çıkarmak gibi bir niyetim olur muydu, tam kestiremiyorum. Tabi bu demek değil ki bu sayfadan ihtiyaç sâhipleri faydalanmıyor.
Kişi, 3000 liralık telefon kullanıyor olabilir, ama yine de bir iç lastiğe ayıracak bütçesi de olmayabilir; üstelik burada bir mantık hatâsı aramak şart değil. Modern zaman öyle ki, insan zihninde ihtiyaç ile lüküs tüketimi birbirine boca etmiş durumda: Gerek reklamlarla, gerekse müzik, bâzı spor dalları, sinema gibi popüler kültür unsurları aracılığıyla. "Gerçekte neye ihtiyâcım var?" sorusunu sormak, dahası doğru yanıt vererek doğru eylemde bulunmak olgunluk isteyen bir durum. Bu olgun olma/olmama durumu ise genellikle yaşa bağlı olmuyor, kimi zaman doğrudan aileden, coğrafyadan, içinde yaşanılan kültürden geliyor, kimi zamansa kişinin 'kendisini yetiştirme', 'terbiye etme' süreciyle (zamanla) oluşuyor.
"Eeee sonuç?" derseniz, öyle, aklımdakileri yazdım :) Birbirimizi kırmamız, iyi niyet dışına taşmamız yine topyekûn bizlere zarar veriyor gibi.
Şunu da eklemek gerek ki, burada bir paylaşım olduğunda, o eşyâ bizde yoksa, onu alacak bütçemiz olmasına rağmen ağzımızı sulandırıp iştahımızı kabartabilir. İnsanız, toptan olgun, kâmil, tüm, olmuş-bitmiş değiliz.
Kısacası(kısası mı kaldı), garip durum. Elden paylaşmak sanki daha iyi.]

@7haiku
Abi, öyle bi dünya yok ya :D
Yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamadım. Benim kimseyi kırma gibi bi amacım yoktu o mesajları yazarken. Kimsenin ismini geçirmeden aldığım bi kararı paylaştım orada. Bahsi geçen arkadaş yüzünden konu biraz uzadı. Saçma sapan yorumlar geldi sende okuduysan görmüşsündür.
Şöyle örnek vereyim; atıyorum 1000 liralık telefon kullanan herhangi bir insan, 3000 liralık bir telefon kullanan insana inanmıyorum yardım edeceğini. Gitsin telefon alana kadar ihtiyaçlarını karşılasın. 1000 liralık telefonda işini görüyor ben niye gidip 3000 liralık olanı almadım da diğer ihtiyaçlarımı karşıladım der, diyor, diyecek. Konu bu yani.

@sspl Size laf atarak yazmadım, en başından durumu anladım, sebepleri kendimce irdelemek istedim, genele hitap ederek yazdım. Eskiden çalıştığım bir iş yerine yeni bir eleman alınmıştı. O zamanın son model bir telefonunu taksitle almış, ödeyememiş işe girmek durumunda kalmış. Henüz de 17 yaşındaydı. Demek istediğimi önceki iletimde belirtmiştim. İhtiyaç ile lüküs tüketim dengesi şaşıyor, bunun da sebepleri var.
@sspl "Abi, öyle bi dünya yok ya :D" İnanma ama böyle bir dünya var :)
Neyse benim de bu konuda yazdığım son iletim olsun, meşgul etmeyeyim. Herkese saygılar sevgiler :)

Merhaba arkadaşlar elimde 2 çocuk 1 tanede ghost tacana 2 den çıkma sele var mavi kırmızı renkte biraz aşınmış ama olsun is görecek halde ihtiyaç sahibi varsa bana mesaj çekmesi yeterli ve elinde olupta fazlalık olan birinde 3x9 vites kolu varsa talibim :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar elimde 1 adet kask atnası
2 adet city bike iç lastik var
İhtiyacı olan (öğrenci olur ise mutlu olurum) benimle iletişime geçsin lütfen

Arkadaşlar sedona bioxcell eldiven var elimde. Sarı renk ve L beden. İhtiyacı olan bir "öğrenci" kardeşime hediye etmek istiyorum. Özelden iletişime geçin lütfen.

Merhaba arkadaslar , kardesim icin bisiklet ariyorum elinde fazla olan varsa benimle iletisime gecebilir mi? Su eski peugeout veya bianchi mountain cat tarzi eski model dahi olur , kardesim derken cokta ufak degil yani oyle diyim 14 yasinda :)

• Beğen
Tepkiler: Contry
@Yusufclp

@firatatalay34 mesajını alıntı yaptığım arkadaş bisiklet veriyordu. Daha sonrasında verildi falan yazmamış. Bi konuş istersen.

İhtiyaç belirten yanlış bir mesaj girdiğim için mesajımı silmek zorunda kaldım, uyaran arkadaşlara teşekkür ediyor, hatamdan dolayı özür diliyorum kusura bakmayın lütfen :)

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
Arkadaşlar burası aranıyor sayfası değil.
Msj yazarken buna dikkat edelim lütfen
Şuna şuna ihtiyacım var yerine arkadaşların hediye etmek istediklerini takip edelim

• Beğen
Tepkiler: Emre1606
@Emre1606 Bi yazlığa gideyim (15 gün sonra falan), eğer valide hanım atmadıysa takma aparatı olmayan bir ışık olacaktı (arka) bulursam ve işini görecekse yollayabilirim.

@Deniz A Hocam aramaları bir yönden iyi, mesela bütçesi olan biri kaskını 2 ay sonra yenilemeyi planlıyordur.Sonra buradan kask isterlerse o arkadaşı erken yenilemek için harekete geçirebilirler, ya da bütçen vardır hediye gibi bir düşüncen yoktur iş gördüğü için yenileyeyim eskisinide yollayayım dersin vs.

Sağlıcakla kalın,iyi sürüşler..

@Deniz A hocam mesajımı düzenledim uyarın için teşekkürler :)

@kaskreis ilginize çok teşekkür ederim. İletişimde kalalım, eğer ihtiyacım devam ederse cok memnun olurum :)

Geri