Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Bordro talep edin, bisiklet cinsi ve modeli, strava verilerini kontrol edin.
Biraz daha ileri gidip EGM den GBT ve hatta MİT ten fetöcü mü kontrol ettirilebilir. Saygılar.

Tamam ağbi sen nasıl istersen. Başka emrin varsa söyle çekinme.

Scudo
Bordro talep edin, bisiklet cinsi ve modeli, strava verilerini kontrol edin.
Biraz daha ileri gidip EGM den GBT ve hatta MİT ten fetöcü mü kontrol ettirilebilir. Saygılar.
Kendi malı. İstediği kritere göre verir. Ben de üniversite denen yer bitince kitapları yurtta kaldığını gösteren belgeyi ve transkriptini (ders geçmişi diyeyim) ibraz edenler arasından seçerek vermiştim mesela.

Kendi malı. İstediği kritere göre verir. Ben de üniversite denen yer bitince kitapları yurtta kaldığını gösteren belgeyi ve transkriptini (ders geçmişi diyeyim) ibraz edenler arasından seçerek vermiştim mesela.
Bir önceki mesajında öneri istemiş bende önerimi sundum. Saygılar.

• Hahaha
Tepkiler: oscak41 ve Myali
Arkadaşla bizim grupta öğrenci çocuklarda var 15 45 yaş arasiyiz elinde fazla malzemesi olan olursa aklında olsun

Elimde M beden hiç kullanılmamış Jordanred tayt var. Siteden ürünü sildikleri için detay bilmiyorum. Bu yıl mart ayında almıştım. Aynı dönem tayt alanlar varsa detay verebilir. 175 boy ve 77 kg için en uygun ölçü buydu fakat bacakları çok sıktı. Sadece 1 kere iç çamaşır üzerinden deneme amaçlı giydim ve hemen geri çıkardım. Firma iade almayı kabul etmediği için THH kararı ile ücret iadesi aldım fakat ürünü geri istemediler. Şuan kilo verdim belki olur ama hem parasını geri aldığım bir ürünü kullanmak istemiyorum hem de yeterince tayt sahibi oldum sayelerinde. O yüzden ihtiyaç sahibi bir öğrenci kardeşim varsa ücretsiz vermek istiyorum. Haftasonu Bağcılardan elden teslim edebilirim ya da karşı ödemeli kargoya verebilirim.

311700 dosyayı görüntüle

Ürünü buldum şuymuş; Kick Bisiklet Taytı

311701 dosyayı görüntüle

Merhaba,

Ürün forumdan öğrenci bir kardeşimize verilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Birine gitmediyse alabilir miyim?

Önceki mesajda sahibini bulmuş galiba sağlık olsun.
Henüz dönüş yapmadı beyefendi.Demek ki size kısmetmiş.İstanbul Kadıköydeyim.Ürünü size verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Bir DM atmıştım ama foruma yeni üyeyim bazı özellikler kapalı belki ulaşmamış olabilir, ilk mesajında göndeerebilirim demişsiniz ücretini benim ödeyeceğim şekilde kargoya verebilme şansınız yoksa dilediğiniz zaman ve noktada Kadıköy'e gelebilirim.

Elimde artık kullanmadığım 2 adet pedli kısa tayt bulunuyor. Markaları Kipeo. L ve XL bedenlerde. Yırtığı, deliği bulunmamaktadır. Birinin pedinde kullanımı etkilemeyen hafif bir dikiş atması vardır. İzmir’de elden teslim edebilirim.

Dosyalar

• IMG_2481.jpeg
    IMG_2481.jpeg
    90,9 KB · Okunma: 43
  • IMG_2482.jpeg
    IMG_2482.jpeg
    82 KB · Okunma: 44
  • IMG_2483.jpeg
    IMG_2483.jpeg
    129,3 KB · Okunma: 44
  • IMG_2484.jpeg
    IMG_2484.jpeg
    83,3 KB · Okunma: 39
  • IMG_2485.jpeg
    IMG_2485.jpeg
    121,1 KB · Okunma: 41
  • IMG_2486.jpeg
    IMG_2486.jpeg
    69 KB · Okunma: 32
  • IMG_2487.jpeg
    IMG_2487.jpeg
    79,8 KB · Okunma: 31
Xlc basinc gostergeli pompamin tutma yeri koptu bir mobilyacida yada marangozda rahatlikla tamir edilip kullanilabilir ben malesef alanyada yasadigim icin tamir ettiremiyorum buradaki esnafin tamami insan kaziklama uzerine calistigi icin kimse ugrasmak istemez ugrasan da zaten pompadan daha fazla para isteyecegi icin ben yaptiramiyorum ihtiyaci olan bir arkadasa ucretsiz verecegim.Sehir disindan isteyen olursa kargo da yaparim alici odemeli sekilde yeter ki cope gidecegine birinin isini gorsun.Tutma yeri disinda herhangi bir problemi yoktur sapasaglam

Dosyalar

• IMG_20240817_135239.jpg
    IMG_20240817_135239.jpg
    116,9 KB · Okunma: 49
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz ve BaiT
Hocam ben alabilir miyim hala mevcutsa

İlk yazan arkadaşa verdim, güle güle kullansın

Forma ve taytta XL bedene geçtim bunlara zor giriyorum.

Large beden 3 kısa kollu, 1 uzun kollu forma, 1 tane Nalini içlik ve 1 Large Sora taytı ihtiyaç sahibine hediye etmek isterim. Yırtıksız, temiz hepsi, az kullanıldı.

Acıbadem'de elden teslim edebilirim veya kargosunu karşılayacak olana Yurtiçi Kargo ile de yollarım. Özelden ilk yazana vereceğim.

1725810199956.png

Son düzenleme:
SORA marka Rain modeli
XL beden 1 sezon giyilmiş, hiçbir kusuru olmayan.
forma ve taytım var. Beden artık büyük geliyor.
20 yaş altındaki bir öğrenci arkadaşıma kargoyu karşılaması şartı ile göndermek isterim.

Geri