Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
Bir süredir kullandığım Briviga EBL-3604 model 600 lümen ön farın pil durumu iyi olmadığından dolayı artık kullanmıyorum, başka bir model ile değiştirdim. Varsa ihtiyacı olan, kısa mesafeler için kullanılabilir, veya ayarından ışık gücünü düşürüp kullanabilirsiniz.
İzmir'de elden teslim edebilirim veya başka ilde olan varsa kargoya verebilirim.

WhatsApp Image 2024-11-28 at 00.26.43 (1).jpeg

WhatsApp Image 2024-11-28 at 00.26.43.jpeg

Bir süredir kullandığım Briviga EBL-3604 model 600 lümen ön farın pil durumu iyi olmadığından dolayı artık kullanmıyorum, başka bir model ile değiştirdim. Varsa ihtiyacı olan, kısa mesafeler için kullanılabilir, veya ayarından ışık gücünü düşürüp kullanabilirsiniz.
İzmir'de elden teslim edebilirim veya başka ilde olan varsa kargoya verebilirim.

323462 dosyayı görüntüle

323463 dosyayı görüntüle
Merhaba hocam ben talip olabilirim. eskişehirdeyim. Kargo ile alıcı ödemeli alabilirim.

SORA marka Rain modeli
XL beden 1 sezon giyilmiş, hiçbir kusuru olmayan.
forma ve taytım var. Beden artık büyük geliyor.
20 yaş altındaki bir öğrenci arkadaşıma kargoyu karşılaması şartı ile göndermek isterim.

gördüğüm kadarıyla yazan olmamış. ürün duruyorsa talibim.

SORA marka Red velvet modeli
XL beden 2 sezon giyilmiş, hiçbir kusuru olmayan. (Formada renkte hafif solma) (tayt çok iyi durumda) forma ve taytım var.
Beden artık büyük geliyor.
20 yaş altındaki bir öğrenci arkadaşıma kargoyu karşılaması şartı ile göndermek isterim.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve utksn
Merhaba;

Selle Royal Asphalt Sele hemen hemen hiç kullanılmamış. Tertemiz, Selle Royalin kendi aydınlatması için soketi var.

B+ 27.2 mm 20mm offset'li sele borusu. Bisan Rx9500 üzerinden çıkma. Kesilmemiş gayet iyi durumda.

İzmit'te elden teslim alabilecek olan ya da kargo ücretini karşılayacak , ihtiyacı olan, tercihen öğrenci bir arkadaşa verebilirim.

s3.jpegs2.jpegs4.jpegs1.jpeg

SORA marka Red velvet modeli
XL beden 2 sezon giyilmiş, hiçbir kusuru olmayan. (Formada renkte hafif solma) (tayt çok iyi durumda) forma ve taytım var.
Beden artık büyük geliyor.
gönderildi

Geri