Ebubekir1923
Üye
- Tepki
- 23
- İsim
- Ebubekir Türkyılmaz
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Ümit
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
hocam dmden kargo takip numarasını paylaşırmısınızÜrün Kayseri ye gitti. Hayırlı olsun.
hocam dmden kargo takip numarasını paylaşırmısınızÜrün Kayseri ye gitti. Hayırlı olsun.
Ürünü Celilyafes aldı. Bilginize.hocam dmden kargo takip numarasını paylaşırmısınız
Evet ben aldım, ürün için teşekkür ederimÜrünü Celilyafes aldı. Bilginize.
Merhaba hocam ben talip olabilirim. eskişehirdeyim. Kargo ile alıcı ödemeli alabilirim.Bir süredir kullandığım Briviga EBL-3604 model 600 lümen ön farın pil durumu iyi olmadığından dolayı artık kullanmıyorum, başka bir model ile değiştirdim. Varsa ihtiyacı olan, kısa mesafeler için kullanılabilir, veya ayarından ışık gücünü düşürüp kullanabilirsiniz.
İzmir'de elden teslim edebilirim veya başka ilde olan varsa kargoya verebilirim.
323462 dosyayı görüntüle
323463 dosyayı görüntüle
Merhaba hocam ben talip olabilirim. eskişehirdeyim. Kargo ile alıcı ödemeli alabilirim.
SORA marka Rain modeli
XL beden 1 sezon giyilmiş, hiçbir kusuru olmayan.
forma ve taytım var. Beden artık büyük geliyor.
20 yaş altındaki bir öğrenci arkadaşıma kargoyu karşılaması şartı ile göndermek isterim.
Bir öğrenci arkadaşa gönderdimgördüğüm kadarıyla yazan olmamış. ürün duruyorsa talibim.
gönderildiSORA marka Red velvet modeli
XL beden 2 sezon giyilmiş, hiçbir kusuru olmayan. (Formada renkte hafif solma) (tayt çok iyi durumda) forma ve taytım var.
Beden artık büyük geliyor.
20 yaş altındaki bir öğrenci arkadaşıma kargoyu karşılaması şartı ile göndermek isterim.