Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
Yeni lastik aldığım için sedona 610 üzerindeki orjinal dış lastiklerimi verebilirim. Kullanılmış 2 adet dış lastik ama iş görür.

• Beğen
Tepkiler: özgürakt
elimde bir adet btwin jel sele kılıfı mevcut, L beden. dileyene eskişehir`de verebilirim. şehir dışına kargo da olur ama masrafının değeceğini sanmıyorum.

Arkadaşlar istanbul içi 31.8mm bir gidona ihtiyacım var elinde fazla olan var mı?

mtb pompasınolan varsa alabilirim bisiklette herşeyi tamamladım ancak pompam yok

sigma kadanslı km saatinin kablolu yuvası olan varmı? kablosunda kopukluk var da

@SerkanH
Ayarlı boğaz hala elinizdeyse onuda eşimin bisikletine takmak için alabilirim.... :)

22.2 saftli eski tip mtb icin 100 yada 120 mm lik gidon bogazi ariyorum kaynaksiz olanlardan quill stem diye geciyor elinde olan varsa irtibata gecelim.

eski 5 rubleli arka jant arıyorum elinde olan varsa irtibata geçelim...

herkese merhaba.forumda ilk mesajım.bisikletim yok ama bu tutkuya sıfır yada ikinci el bi bisiklet almak yerine eski,paslanmış,onarıp ona hayat verebileceğim,bisiklete baktığımda ondaki emeğimi görebileceğim bir yol kadrosu ile başlamak istiyorum.dediğim gibi eskimiş paslanmış,hayata dönmesi için epey bi uğraşmam gereken bir kadro olabilir.elinde tarif ettiğim üzere bir kadrosu olan varsa almak istiyorum.talep ederse teşekkür amaçlı bir ücrette yollayabilirim

Acil şekilde 30.9 mm çapında sele borusuna ihtiyacım var arkadaşlar. Elinde olan var mı?

şu gruba baktım da bisiklet harici ne ararsan var. (link) sayfada bisiklet ile ilgili ilan görebilen oldumu

• Beğen
Tepkiler: DoganGunes
Arkadaşlar, 8-9 yıldır bisiklet kullanmıyorum, allah nasip ederse yakınca alacağım. Varsa gönlünüzden geçen kullanmadığınız ürünleri alabilirim.

Selamlar arkadaşlar, mtb kullanıyorum ve elinizde fazladan kullanmadığınız bir arka çamurluk var ise talibim. Eski olsa da olur, hatta ufak tefek kırık çiziğin de önemi yok. Sadece eve döndüğümde sırtımı tamamen çamur kaplı görmeyeyim yeterli. 26 mtb kullanıyorum. :(

Geri