Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
Rica ederim Enes.İşine yarar umarımki.Tanıştığıma memnun oldum:)

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
İlk etapta işini görür İnşaAllah:)

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
Işıksız olmak başa bela en sonunda korktuğum başıma geldi ve çukuru görmeyip düştüm :) Bisikleti kurtardım ama kaskı parçaladım.
Elinde fazla kaskı olan varsa bana ulaşabilir mi ?

Bu arada çocuk bisikleti için elimde 2 adet sele var isteyen iletişime geçsin.

• Beğen
Tepkiler: bforummurat
Elimde @3rsin abinin hediye ettiği mtb bir spd ayakkabı mevcuttur. Ancak şu aralar pek durumum olmadığından , yeni bisiklet felan aldığımdan bir mtb spd pedal lazım. Eğer elinizde kullanmadığınız , çizik, paslı fark etmez kısa sürede olsa idare edecek mtb spd pedal vermek isteyen olursa çok hayra geçer. Şimdiden teşekkür ederim. @3rsin abiye ayriyetten çok teşekkürlerimi iletirim. :)

@MURAK

Genç bir arkadaşımıza verilmiştir...Güle güle kullansın..

@RaptorXXL

Güncel kimsenin sele ihtiyacı yok mu ?
Kask ve ışık arayışım devam etmekte.

• Beğen
Tepkiler: bforummurat
Merhaba elinde fazla veya ihtiyaç fazlası gidon çantası veya bagaj üstü çantası olan var ise bana ulaşabilir :)

merhaba @Sinan Coşaran bende bana lazım olduğunu belirtmiştim :) sanırım beraber gidip biz 2 tane alacağız bize indirim yapar mısınız diyeceğiz :)

@RaptorXXL hocam seleye ihtiyaç var da çocuk selesi imiş sizin bahsettiğiniz :D

Bu sayfa ihtiyaç ilanları sayfaına dönerse bence işlevini yitirir. Sadece paylaşacak kişinin mesajı üzerinden gidilirse daha sağlıklı olur. Kimse üzerine alınmasın, başka forumlardaki kurallar bu şekilde işliyor ve çok verimli oluyor. Bu yüzden, fikir olarak söylüyorum.

@serdarsezgin bende size kesinlikle katılıyorum ama forumda yeni olduğum için orada konu açmama dün izin vermedi bende forumu kalabalık yapmayayım diye buradan yazdım eğer ki bir hatam var ise affola kusura bakmayın :) mesajımı da silebilirim

Geri