Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Alyan anahtar 12 li mi 8 li mi ne :) var elimde ankarada oturanlar iletişime geçebilir benle

Scudo
Arkadaşlar elimde 4 adet 26'' lastik bulunmakta durumları %50-60 civarında birde çamurluk var sadece Bursa içi elden teslim edebilirim. ilgilenenler mesaj atsın. Esenkalın.

Bisikleten artanlar afyondan elden verilir,dışarıya kargo ücretini ödeyene yollanır

• Beğen
Tepkiler: hvlx
güncel ihtiyacı olan!!!

Elcik (kırmızı), Demir suluk kafesi, arka vites korucuyu demiri ve ortadan ayak elimde fazladan vardır mesaj yoluyla ihtiyacı olanlar ulaşabilir elden istediği yere bırakabilirim Antalya merkez

@fadıl pala
Gidon bogazim uzun oldugu icin kisasina ihtiyacim var kargoyla gonderebilirseniz bende cikarttigim uzun bogazi birine hediye edicem

İhtiyacı olmayan bir arkadaş varsa S-M beden formaya ve M-L Kaska ihtiyacım var kendim sadece gözlüğünü ala bildim daha herkese teşekkkürler şimdiden :)

• Beğen
Tepkiler: gorkemoktay25
Arkadaşlar, elimde bir çift alexrims s500 jant seti var, 28'', yol bisikleti için.
Yeni jant aldığım için boşa çıktı. Ön gayet iyi, arka göbekler güzel bir bakımla kullanılabilir. İhtiyacı olanlara bisiklet toplayan arkadaşlar oluyor onlar ya da gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlar (öğrenci vb.) irtibata geçebilir. Rica ediyorum alayım trainer da kullanırım diye düşünen arkadaşlar ihtiyacı olanın hakkını gaspetmesin
Karşı ödemeli olarak istenilen yere kargolarım.

Beyler yeni bisiklet aldım fakat aksesuarları yok (Ön far,su kafesi,sululuk vs) bu ve benzeri ihtiyacı olmayan fazlalıgı olan varsa talibim.

@Onur İlker Gündoğdu
Sanane kardeşim sana ne oluyor ? Bi sıkıntı varsa zaten admin müdahale eder senin ne haddine gelmiş burda dilenci falan diyorsun ? İnsan gibi rica ettik ve dedim ki "İhtiyacı olmayan fazlalığı varsa kullanmadığı" diye ekledim zaten. Sen burada kimseyi dilencilikle itham edemezsin haddini bil.

Arkadaşlar daha dikkatli seçelim sözcükleri lütfen. Kalp kırmaya gerek yok.
@Onur İlker Gündoğdu söylediğinizin geneline katılıyorum. Küçük bir düzenleme yapılmalı zaten bu başlıkta. Fakat kimseyi kırmayacak şekilde hitap edelim lütfen.

@technox1
Bazı sayfalarda ara ara abilerim vurgulamış sadece ilanlar paylaşılsın ihtiyaclar aranıyor bölümüne yazılsın veya beklensin diye. Ben @Onur İlker Gündoğdu 'nun üslubunda bir problem görmüyorum, asıl sizin bu kavgaya gidermiş gibi tavrınız bana göre yanlış. Aradığınız şeyi aranıyor sayfasına yazabilirsiniz böyle celallenmenize gerek yok

@berktx Bilmiyor olabilirim ihtiyaç aranıyor sayfasını. Fakat böyle gelipte küstahca söylemesi burda insanlara dilenci diyerek hitap etmesi doğru değil.İnsanca söylemesi gerekirdi.

Konunun adi "Kullanilmayan Ürünlerin Ihtiyaci Olanlara Verilmesi" , "Ihtiyaç Sahiplerinin Paylasimlari" degil.

Kendisine yakistirabilene helal olsun derim, yazmaya devam etsinler. Kimseye sahsi bir sey demiyorum.

Buradaki cömert insanlarin yaptigina ayiptir ilk bu tarz seyler.

@technox1 Herşeyi adminden beklemek yanlış olur.Bu başlık talep değil bağış üzerine.Geçmiş mesajlara bakarsanız bu talepkarlık üzerine uyarılar olduğunu görürsünüz.

Kırıcı olmadan daha fazla uzatmayalım lütfen.

@Onur İlker Gündoğdu İnsanca hitap edip açıklama yapabilirdin. Bak @berktx kardeşimiz çok güzel izah etti ihtiyaçlar aranıyor diye bi konu başlığı varmış.Kendisine teşekkür ediyorum..Aynen @berktx arkadaşımız gibi açıklama yapabilirdin.

Geri