Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
@cihangir
Verildi yazmayı unutmuşum. 1 ay önce verilmişti. Kusura bakmayın.

Benimde kaska ihtiyacım var, hediye ederseniz çok mutlu olurum.

Öncelikle merhaba bisikletimi satıp bisikleti bırakmıştım ama şuan geri dönmeyi planlıyorum ve aklımda mtb toplama fikri var 15 yaşındayım para biriktirerek yavaş yavaş toplamayı düşünüyorum elinde fazladan yedek parça olan varsa seve seve kabul edebilirim yardımcı olan ve olmayan herkeze şimdiden teşekkürler

elimde bir adet pompa mevcut. yurtdışından ucuz diye almıştım ama ince siboba uyumlu değilmiş bu yüzden hiç kullanamadım kalın sibop kullanan var ise izmir içi elden olacak şekilde hediye edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Elinde kullanamdigi eskidigi spd-sl ayakkabisi olan varmidir ? Benim eskide olsa spd ayakkabiya ihtiyacim var..

Shimano sh-r151 karbon spd-sl ayakkabı. 44.5 numara. Sağ topukta takozu düşünce ufaktan aşınma oldu. Kullanıma herhangi bi etkisi yok sadece görsel olarak kötü görünüyor ama altta olduğu için oda sorun olmaz.. İstanbul içi elden verebilirim ihtiyacı olana yahut kargo alıcı gönderirim..
IMG_20160717_074143.jpg
IMG_20160717_074207.jpg

• Beğen
Merhaba elimde kullanmadığım decathlondan aldığım Bell kask, btwin tayt ve forma var. Forma ve tayt bedenleri xl olması lazım. İhtiyaç sahibine verebilirim.

Kaska talip olmak isterim görüşebilirmiyiz.

Olur. Bursada elden veya kargo alıcılı gönderebilirim.

Elimde kullanmadiğim oldukça eski bir sele var bulabilirsem fotoğrafta atiyim ihtiyaci olan bir arkadas varsa benimle iletisime gecebilir.

• Beğen
Arkadaşlar bu ayki dağıtımımızla beraber toplamda 3 kişiye bedava Paracord Bileklik vermiş olacağız. Bu konuyu açan ve buna vesile olan arkadaşlardan Allah razı olsun. Özelden ilk mesajı atana @exriot_paracord sayfası olarak 1 adet Paracord Bileklik hediye edeceğiz. Bu ürünler çok pahalı değil lütfen gerçekten ihtiyaç sahibi dostlarımız yazsın.

@Code İzmir ici degilim, katlanır bisiklet için uygunsa karşı ödemeli kargo ile alabilirim.

@alipasha
Adresinizi özelden atınız lütfen...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
43 numara yol bisikleti ayakkabısı ve pedalı lazım 1 ay içinde almayı düşünüyorum ondan önce elinde fazla kullanılabir durumda olan varsa iletişime geçelim lütfen.

Ufak bir kaza sonucu kaskım kırıldığı için emekliye ayırmak zorunda kaldım ve şuan için yeni bir kask almaya gücüm yok (öğrenciyim ve tura çıkacağım için çalışmaya başlamadım). Bu hafta idareten de olsa başımı koruyacak bir kaska (m beden) ihtiyacım var. Sağda solda duran kullanmadığınız bir kaskınız varsa ve iki haftalığına bana emanet etmek isterseniz beni çok mutlu edersiniz :srnsml:

@Code gönderim saglayabildiniz mi?

Arkadaslar kullanmadiginiz M beden tayt varmi ? Btwinden aldigim L beden bir tayt var ama buyuk geliyor yenisini alacak paramda malesef yok isteyenle takasta yapabilirim.

Geri