Scudo Sports

Kumandalı Hidrolik Sele Boruları

Koray Yılmaz

Daimi Üye
Tepki
145
Bisiklet
Specialized
Selamlar, gidondan kumandalı hidrolik sele borularından kullanan birileri var mıdır? Varsa yorumlarınızı alabilir miyim? Kadroya zarar verir mi? Her kadro için uygun mudur? Türkiye de satan var mı?

Scudo
@Samet06

neden gereksiz olduğunu düşündüğünüzü de öğrenebilir miyim?

Türkiyede henüz karşılaşmadım fakat pink bike'da oldukça tanıtım konuları açılan bir sistem.özellikle all mountain kullanımlarda extra rahatlık verdiğini biliyorum ama fiyatlar hemen hemen neredeyse bir maşa fiyatına yakın.
bende kadromu AM ye çevirince almayı planladığım ekipmanlar arasında yer alıyor.

@Koray Yılmaz

Fiyatı en az güzel bir hidrolik fren setine yakın olur manuel olarak ayarlamak varken hidrolik olması saçma geldi acıkcası bu benim fikrim elbette belkide size göre en az hidrolik fren kadar gereklidir o da sizin fikriniz.

Bence Serkan Saygın'ın da dediği gibi AM kullanıcılar için gerekli birşey. Sürüş sırasında arazi koşullarına göre dakkabaşı durup selenin yüksekliğini ayarlamak yapılacak bir şey değil. Eğer bisikletininin daha önemli gereksinimleri varsa öncelik olarak alınacak bir parça değil tabi ama gereksiz diye nitelendirilecek birşey de değil bence.

@Koray Yılmaz

Sadece MTB'lerde kullanılıyor. İKi farklı çap ve her çap için 3 farklı boyu var. Galiba daha Türkiye'ye uğramamış.

Geri