Scudo Sports

Kumburgaz

Scudo
@cakmakmehmet

bu pazar o saatler öss sınavı için yola koyulmuş olucaz.

Merhaba arkadaşlar ben Emirhan yaşım 18, bu forumu daha yeni keşfedebildim. İki arkadaş salcano ng-650 edinmiştik aylar önce. Şimdi kendimiz Büyükçekmece (25km), Selimpaşa (10km) ve Silivri(40km) arasında turluyoruz. Sürekli hedef büyütüyoruz. Çatalcaya gitmek istiyoruz bu aralar. Bu gezilerimizi de fotoğraflayıp bir blog haline getiriyorum. Günlük niteliğinde. herkese sevgiler saygılar.
(link)

Yazılarınız,anlatım çok güzel.Ama öyle bi anlatmışsınız ki sanki dünya turuna çıkmışsınız gibi.Alt tarafı kumburgaz silivri arası 20-25km arkadaşlar ya:))Ama olsun yavaş yavaş alışırsınız.Ufkunuzu biraz geniş tutun,yola çıkarken de ceninize mutlaka küçük bi yama seti koyun.Silivriye gelince haber verin.

• Beğen
Tepkiler: Emirhan Bey
Heyyy, ben de Kumburgaz'da (Kamiloba) oturuyorum ve sık sık ya Marmaraereğlisi tarafına veya sahilden Ambarlı balıkçı barınağına giderim. Nasıl olduysa bugüne kadar sizi görmemişim - büyük ihtimal görmüşümdür de, tanımadığım için geçmişimdir.

Bu arada aşağıdaki linkte BBK ile ilgili notuma da bakın. Bir de, lastik patlağına para ödemeyin, bir gün tamir gerektiğinde beni arayın, nasıl olsa evlerimiz yakın, müsait bir zamanımda gelip hem tamir eder, hem de öğretirim. Tamirciye vereceğiniz parayla tamir seti alırsınız.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=124903

Umarım bir gün bir yerde rastlaşırız. :)

@Abdullah.R

Sabah erken saatler de çıkıyoruz birazdan çıkacağımız gibi abi inşallah rastlaşırız. yama yapmayı biliyoruz fakat ekipman yok ama onuda tedarik edeceğiz yakında :D görüşürüz bir gün

@Turhan Atakan

Dünya turuna çıkanlar bisiklete Dünya turuyla başlamamışlardır herhalde :D yazmaya başladığım zaman böyle yazıyorum elimde değil teşekkür ederiz. Silivriye haftaya geleceğiz görüşelim haberleşelim

Emirhan Bey kardeşim. Çok güzel bir ikili olmuşsunuz. Blog hadisesi de ayrı bir güzellik.
Diğer arkadaşların dediğini diyeyim ben de; kask alın ikiniz de, bu güzel ekibiniz hiç bozulmasın.

• Beğen
@Soner Sarihan
Çok teşekkür ederim, en kısa zamanda temin edeceğim :)

@mtkeskin

çok teşekkürler, kaskı temin edeceğiz. Çocukluk arkadaşıyız beraber başladık bu işi ilerletmek için. desteğiniz için tekrar teşekkür ederim :)

Geçen pazar sabahı Selimpaşa girişinde yanımızdan geçen ikili sanırım sizdiniz arkadaşlarKalabalık olan grubun içindeydim

• Beğen
@Turhan Atakan

evet bizdik :) go pro lu bir arkadaş gördüm o sen misin çektiğiniz görüntü ne oldu :D ikili bizdik

Yok kameralı olan ben değildim.Kron bisikletli olan bendim.Görüntüler arkadaşlarda.Çok uzun olduğu için kısaltıp faceye falan koyuyoruz.

Hortlatıyorum. Bugün 2 tane bisikletli gördüm. Gidiyordum ve arkadan geldiler. Birisi "Kolay gelsin." dedi ve ben tam diyecekken bir baktım aynakol, jant seti , kadro zaten karbon vs. bisiklete baka kaldım ve daha ağızımı açamadan adamlar gitti. Neyse sonra arkalarına saklanıp yokuşu çıktım. :D

Selimpsa silivri r 5 yolu üzerinde emniyet şeridinde daralan kısımlar var.daralan kısımda bir de var olan birikintileri nedeniyle en sag seridin çizgisinin üzerinden geçmek zorunda kalabiliyorsunuz.bu güzergahı kullananları uyarmak isterim.

Geri