Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lapeirre Audacio 400, carraro race 062, btwin ultra 700

ciplakayak

Üye
Tepki
51
İsim
rıdvan gölcük
Bisiklet
Carraro
Bu üç model arasında kaldım ancak bisiklet konusunda hiç yeterli bilgim olmaması sebebiyle tercih yapmakta zorlanıyorum. Nedense Btwin'e biraz daha yakınım! Bu modeller hakkında deneyimlerinizi, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Scudo
Donanım olarak Carraro Görüntü olarak lapierre. Karar senin. İçine sineni al. ;)

• Beğen
Tepkiler: ciplakayak
Şahsi Sıralamam:
1) Ultra 700
2) Carraro 062
3) Lapierre Audacio 400

Not: Bisikletlerin hiç birini kullanmadım. Sıralamamda bakmış olduğum kriterler, Donanım, Satış sonrası destek, bakım ve onarım avantajları, olası sürüş keyfi, fren kablolarının kablolama teknikleri.

İnceleme - B'Twin Ultra700 AF Yol Bisikleti
(link)
Carraro cr-race 062

• Beğen
btwin de 105 set var, tek avantajı o.

yerli malı hassasiyeti varsa carraro, yoksa bence donanım o kadar da önemli değil der lapierre derim

Lapierre Audacio 400 (set düşük ama kadrosu güzel)
Carraro 062
Ultra 700

• Beğen
Btwin'in kullanıldığı tercih edildiği, ulaslararası bir yarış, takım, sürücü var mı biliyor musunuz?

Btwın yok diye biliyorum ama carraroda yokdur takım mevzusuyla bakma o olaylar farklı oluyo ben carraro kullanan biriyim fiyat performans açısından süper bisiklet bence hertürlü carraro.

• Beğen
062 kullanıyorum. Yol bisikletinde çok profesyonel olmadigim için arkadaşların söylediği kadro geometrisi olayı hakkında bir şey söyleyemiyorum. Yani lapierre olsaydı ne kadar farkederdi. Üçünü de deneyebilmeyi isterdim şahsen. Bu modelin donanımı full 105. Halen orijinal pedalları ile kullanıyorum, gayet memnunum.

• Beğen
Ultra 700 e çok yakınım ama onun s bedeni gözük müyor internet sitesinde

image.jpeg

Sonunda aldığım model bu oldu; Lampierre Audacio 200. Şimdilik yol bisikletine geçmek için makul geldi. Ve borçlanmadan almak paha biçilemez bir mutluluk :)

@ciplakayak hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.lastikler hariç her şey güzel:)

@ciplakayak Gayet yakışıklı. Yol bisikletleri başlığı altına fotoğraflarınızı bekliyoruz. Güle güle kullanın.

• Beğen
Hayırlı uģurlu olsun. Güzel günlerde kullanın. Ağırlığını tarttınız mı?

@ciplakayak Şu an Focus'un bisikletlerini kullanan Ag2r takımı B'twin kullanıyordu önceden.TdF gibi yarışlarda yer aldılar yani merak ettiğiniz buysa.

@nuruasakir
Kullandığım 062de de aynı Michelin var. Ben de merak ettim lastiklerinin dezavantajını.

@Sancak @ciplakayak kullandığınız bisikletin genel anlamda set kadro jant vb. yüksek seviyede ancak lastik michelinin en düşük lastiğidir.kuru yolda sıkıntı olmaz ama ıslak sıkıntı cıkarır.lastiklerde hafiflik-yuvarlanma direnceni-patlamamazlık seviyesi gibi kriterler var.lastik bisikletin akıcılığını da buyuk oranda etkiler bu yuzden lastikler direk gözüme takıldı.

• Beğen
@nuruasakir geçenlerde yine ıslak zeminde sürüş tartışılmıştı. (Kavşakta düşüp yaralanan arkadaş) Islak yolda sürüş için zaten ayrı bir lastik gerekmez mi? Diğer özellikler açısından bi karşılaştırma linki atabilirseniz sevinirim.

@Sancak hangi lastik olursa olsun islak zeminde bisikleti yatirmamali bunun haricinde michelin pro3 lastigini kullandim gercekten islak zeminde bile cok iyi tutusu var.su an contineatal 4s2 mevcut buda fena degil cabuk eskisede akiciligi iyi ancak btwinin orjinal lastikleri suda cok sikintili dynamic sportda boyle bir lastik diye biliyorum.

Sonuc olarak durur durur bi an gelir frene basarsin iyiki kaliteli lastik almisim dersin belki 100tl fazla verirsin ama 300tl lik masraftan kurtulursun tabi bunlar benim sahsi dusuncem

• Beğen
Tepkiler: Sancak ve Groims
Geri