@Çağrı Fatih Yamalı
manisa' da nasıl bir üretim yapılıyormuş anlamadım ama şu manisadaki arkadaşlar bir keşke baksalar da yazsalar buraya..
(link)
kadro çinde üretilir montaj ve ayarlar fransa da yapılır; açık ve net!
manisa' ya bu bisikletler ''fransadan sevk edilir''
@Çağrı Fatih Yamalı
accell bisiklet tr deki firmanın adı olmakla beraber lapierre markasının esas direk bağı accell bisikleti satın almış olan ''accel group'' iledir. grubun sahip olduğu bazı markalar:
- (link)
- Ghost
- Haibike
- (link)
- Staiger
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link) and (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
Kısacası manisadaki fabrikada yapılan kadro boyama, donanım montaj vs.. gibi işlemler evet söz konusudur; hatta çelik kadro üretimi de olabilir (alüminyum kadroları çin ya da tayvandan sipariş ettiklerini düşünüyorum)
ancak bunların hiçbiri lapierre için geçerli değil!
Lapierre için sadece depolayıp satıyorlar ve belki olası garanti durumlarında hızlı davranabilmek için ''yine fransa dan gönderilen'' kadro da stokluyorlardır.
ben örneğin kendi adıma; yeni bisikletimi şu linkten register ettirdim:
(link)
adam kendi üretip, seri no sunu kendi vermediği malı register ettirir mi? tek amaç, ürün fransa dan sevk edildikten sonraki olası garanti vs.. durumları için takibini sağlamak.
dediğiniz gibi olsa accell bisiklet in sitesinden filan register ettirmek gerekirdi ki, uzak olsun..
bu arada register işlemimden sonra da;
contact@cycles-lapierre.fr adresinden gelen bilgilendirme mailini de kısaca kopyala-yapıştır la paylaşayım:
''Bonjour,
Nous vous confirmons l'enregistrement de votre vélo sur notre site internet (link)
Liste des informations renseignées; ''
vs vs.. diye gidiyor..