Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lapierre marka konusu

iyi gunlerde kullanin. Bu arda fuar kalabalik ve indirim var mi?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Fuarda ben şahsen yoktum, arkadaşım modele baktı, ben ödemeyi yaptım.
Normal olduğunu aktardı, esas yarın ve pazar belli olur.
Fiyatları gayet güzeldi, ben 15 dakika içinde karar verdim almaya.

Adını unuttuğum bi site Lapierre'nin Xelius SL modelini yılın yarış bisikleti seçmiş.Videosu facebook'ta FDJ'nin sayfasında var.Xelius gerçekten harika bisiklet :asik:

@Onur YCL kredi kartına 9 taksit liste fiyatından aldım. Nakit olsaydı %5 veya fazlası olurdu heralde. Ben 2 aydır yol bisikleti bakıyorum.

KTM Strada 2000
KTM Revelator 3300 - 2015
Mosso 735 TCA
La Pierre Audacio 500
Sensium 300 modellerine baktım.

Açıkçası rengi çok hoşuma gitti, üzerinde Tiagra 4700 modeli 4 kollu ve 105 gibi duruyor, kadroya çok yakışmış. Fazla düşünmeden aldım, haftaya sürmeye başlarım, ilk yol deneyimim olacak, o yüzden ne kadar faydalı olur görüşler bilemiyorum ama tüm soruları cevaplamaya çalışırım.

Şu anda ayda 400 - 500 km yapıyorum.
Dahon ve giriş seviyesi Carraro MTB ile. :)

• Beğen
@Tolga Uşaklı Lapierre'de donanimdan ziyade kadro geometrilerini ve renk uyumunu çok beğeniyorum. Bisiklet gelince bol fotoğraflı bir konu açarsanız memnun olurum. Referans niteliğinde olur.

Ben de 2 gün önce lapierre aldım gerçekten harika bir bisiklet

@Tolga Uşaklı
güle güle kullan, hatta muhtemel asfalt yolda hızlı giderken suratında saçma bi gülümseme olacak :)
bu arada katlanabilirlerde gidon mutlaka biraz oynuyor mu ? bağlantıdan

• Beğen
@Tolga Uşaklı Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Aynı katlanır-mtb-yol kombinine bende sahibim. Millet yazıyor, işte yol aldım mtbnin yüzüne bakmadım, mtb aldım yolu evlatlıktan reddettim gibisinden. Valla ben hepsinide kullanıyorum. Böylesi çok daha güzel oldu günlük moduma göre bisiklet seçiyorum :)

@Tasogare teşekkürler, Dahon ile arabaları sıkışık trafikte tek tek geçince o gülümseme oluyor biraz. Yol ilk defa kullanacağım, bakalım ne kadar tebessüm olacak. Bende Vitesse D8 var, 20 km mesafeyi 26 km ortalama hızla geliyorum, gidona yüklenince tabi biraz esneme oluyor ama rahatsız edecek bir oynama değil. 2 tane ayar vidası var, onlar sağlamsa çok güzel gidiyor Dahon.

@mehmet.ali mtb hafta sonu dağda sucuk ekmek, Dahon her gün işe giderken, yol biraz daha uzun mesafe ve tempo için. Bende herhangi birinden vazgeçeceğimi düşünmüyorum. İlk hedefim 100 km mesafeyi 25 - 26 ortalama ile tamamlayan bir gezi, gelince göreceğiz neler olacak.

Ankaraliyim. Malesef fuara son dk gelemedim. Aralik sonunda sensium 600 siparisimi ocak ortasinda liste fiyatinin altinda aldim. Mtb den yola gecince cok fark ediyor. Mtb deki rahatlik bunda amortisor olmadigindan yok malesef bir de seleye alismak zor geldi

@Fırat Y.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160416/2f91176f0479bfb1ea275c8de505c6f2.jpg

Aircode türkiyede var.Bu model aircode 700 di2.Aslında 2015 model ancak CAHİL accell yeni modelmiş gibi listeye koyup aynı zamanda fuara getirmişti ben de çektim.Yakından görmeniz lazım.Normalde Aero olarak Propel beğeniyorum ancak aircode gerçekten daha bi güzel.Aircode'nin 2016 modelleri türkiye'de var en uygunu 105 setli olup 7000 civarı fiyata sahip.Fuar derken geçenki fuarda yani

@Uptown Cyclist gerçekten güzel bisiklet fiyatı da diğer markalara göre baya iyi aslında malesef accell bayileri ile iş yapmak zulüm ticaret kafasında bisikletten anlamayan insanlar

@Fırat Y.
Tamamen katılıyorum.Marka olarak da bisiklet olarak da ben de çok memnunum bisikletimden ancak işte accell'den dolayı bi sonraki bisiklet olarak ikilemdeyim hala

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
Benim şu anda kullandığım 2013 lapierre raid 100 mtb görünümlü tur bissikleti :) oldukça memnunum çok sağlam bir yapısı var vites setini lastikleri seleyi vb. tamamen uzuunn turlar için uygun hale getirdim yakında "Bir Tur Bisikleti Hikayesi" adında bir konu açarak neler yaptıysam hepsini teker teker anlatmayı planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Geri