Scudo Sports

Lastik Karşılaştırması

Abdullah T.

Aktif Üye
Tepki
0
Bisiklet
Salcano
Bisikletimin üzerinde iki adet contınental race king 2.2 var artık yanaklarında üçgen beyaz ketenler belirdi ne kadar dayanır?Halbuki bu sene çıkan astro 50 lerde bulunan son model race kinglerden.Şimdi gelelim asıl konuya

Lastik olarak iki tane lastik seçtim ama cst de hüsrana uğradım 6 sene önce çifti 20 lira iken şimdi teki 27 lira :agla:

(link) Beyaz Şeritli
(link)

Bu iki ürünü seçtim sizce almalımıyınm?dayanıklımı?pahalımı lastik önerilerinizi bekliyorum.

Scudo
(link) bundan almayi düşünüyorum ben de, rubena için bazı yerlerde çok yumuşak çok patlıyor tarzı mesajlar okudum o yüzden supheliyim

Cst lastiklerin kauçuk oranının çok düşük olduğunu dolayısıyla çok sert olup lastik özelliği gostermedigini, aşırı kaydığını söylüyorlar

@mertkan şimşek

Katılıyorum eski yol bisikletimde cst marka lastik kullanıyordum. Lastik değil tekerlek demek lazım çünkü lastik, elastik özelliği olan tekerleğe denir. Çok sert ve çok kayıyor dokunmamış olsam lastik değil plastik diyeceğim o denli sert idi. Hatta bana katlı şekilde geldi 6 ay kullandıktan sonra çıkarttım kat yerlerinden büküldü. Bence can güvenliğiniz için başka marka bakınız. İyi pedallar

Bence bütcenizi biraz daha arttırıp daha iyi markalara yönelin doğa bisiklet'te continental lastikler indirimdeydi bir göz atın isterseniz.

Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar contınentale salcano bayim sana bişeyler yaparız dedi bi bakayım ne kadar fiyat söyliyecek cst nin city diye kaydımı ses çıkaran bir lastiğim vardı dişsiz kayıp düştüğüm için zaten sattım o bisikleti :) zaten öylesine kötü bi lastikse tekine 29 lira değmez.Doğa bisiklettede 52 lira kargo vs binerse pahalıya gelir ücretli kargo ise bakalım bayi ne diyecek fiyata lastik önerilerinizi bekliyorum

Schwalbe en iyisi sonra Bontrager geliyor bence.... :in:

Arkadasim bu tamamen senin butcenle ilgili bir soru. Tabiki butce ufaksa rubena veya cst sececeksin. Fakat maalesef ikiside cok cok kalitesiz.

http://www.velostyle.com.ua/images/product_images/popup_images/63027.jpg
ben bu lastıgı kullanıyorum tanesı 25 lira ve ben suan bunlardan cok memnunum.ıslak zemınde daha dıkkatlı oluyorum ve gecen gun çamura gırdım kayma felan yapmadı.fıyat performans dersen ıyı bı tercıh olur kanaatımce.yan yatma sevıyesınde vırajada gırıyorum kuru zemınde kayma felan olmuyo:)ama tecıh senın tabıkı:)

Cst 6 yıl önceki gibi 10 tl olsa alırdım aba tekine 25 fazla ben doğadan contınentali alırım ama burdaki bayim daha iyi indirim yapar cevaplarınız için teşekkürler

@Emre Yönlüer

scwalbe tabi iyi ama o da pahalıdır ben contınentalden şaşmıyayım orjinal lastiği olsun :) Şu anki contınentallerde astro 50 lerdeki yeni contınentaller yanlarından beyaz çizgiler baklava deseni yapmış bu gün ip çıktı ne kadar dayanır onuda bilemeyiz ama şimdiden alacağım lastiği kestirmem lazım kafamda eskiden ne güzeldi cst nin lastikleri 10 liraydı viraj lastikleri felan hep 10 liraydı

Continentaldede şu sıkıntı var yanaklardan keten atıyor o kadar para ziyan oluyor forumun bilgili kişileri yardıma ihtiyacım var

@Abdullah T.

O zaman geriye Bontrager kalıyor ki ben kullanıyorum çok guzel :in: :)

Çok pahalı da diil.....

Şimdi bakıcam onlara sağolun halbuki continentalden hiç beklemezdim 60 liralık lastik nası çabucak aşınıyor

Ucuz ve kaliteli lastik bulmak çok zor :( Yine continental alacağız gibi

Vittoria Randonneur'un 1.50'lik lastiklerine bakmanızı öneririm. Decathlon'da satılıyor ve yenilerinde "Double Shielding", yani çifte sağlamlaştırılmış sırt var. Zaten sert ve kalın sırt yapısı incelediğinizde güven veriyor. En azından Rubena'nın yalandan anti-puncture system'inden iyidir.

Bu benim bisikletimdeki lastik:

http://3.bp.blogspot.com/-k9m4z2Nlujw/U7kvZYWa_JI/AAAAAAAAAPw/zfj0xhSdHto/s1600/IMG_2351.JPG

Geri