Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lastik ölçüleri, jant uyumu ve lastik seçimi

Bende aynı fikirdeyim bir kadroya uymayacığını düşünüyorum ikincisi astarı yüzünden pahalıya gelir...

Scudo

bu dış lastik kalitelimidir, marka nasıl acaba ? yardımcı olabilecek var mı

Arkadaslar 650x35 olcusu anladigim kadariyla 650 26 jant oluyo peki 35 kac oluyo kalinlik 1.75 1.50 gibi kaca tekabulediyo?

@bagetci
1.38 e denk geliyor inch olarak.

@laciverti

Öncelikle merhabalar
ben iç lastik konusunda sıkıntı yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba. konunun açılış ve giriş paragrafına istinaden

marka: Merida
model: crosway20v
dışlastik değerleri: 42-622(700x40C -28x1....)
lastiği kullanış amacı: gezi, tur

Rubena ile Trabzon da hiç lastik patlatmadım,yarmadım. Aydına geldim 3 veya 4 . sürüşte diken girdi lastiğe patladı. 220 TPİ bir lastik ve sıradan bir lastikte değil. Yani şartlari kullanımi hava basıncı, sürülen yollar bir çok etmen var patlamada.

@zenero 700x35-43 iç lastik kullanabilirsiniz...
(link)
(link) bu da olur.

650C için bir tek Decathlon'da dış lastik bulabildim, rubino pro 3 nasıldır arkadaşlar? Yabancı sitelere baktım ama rakamlar kargo ve şuanki döviz durumuyla çok yüksek oluyor. (link)

Herkese iyi forumlar diliyorum. 100 TL olan bir bütçem var. Bu bütçeyi aşmayacak şekilde çift olmak koşuluyla, 26x1.50 ebatlarında lastik arıyorum. Önerebileceğiniz marka-model varsa yazarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim...

(link)

(link)

Bir de şöyle bir kampanyaları var

(link)

Fiyatı aldatmasın Çin malı değil. Has Çek Cumhuriyeti üretimidir.

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Kenda kwick trax lastik var gürcistan turum için kullanmıştım suan 1000 km de cifti ne 70 istiyorum ben 140 a almıştım düşünürseniz resim atabilirim 26×1.50.

@can akıncılar
Hocam sıfır düşünüyorum ya.

@master06

Daha önce rubena 1.25 ebatlarında ipli yapıya sahip lastik almıştım. Fakat maksimum 200 kilometre yaptı yapmadı lastik ipleri çıkmaya başladı. Rubena almaya o yüzden güvenemiyorum pek.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Hasan Dzan şans tabi :) Conti race king alıp memnun olanların oranı %10 sanırim. Lastik patlamasından binemiyordum bisiklete artık. Ama alıp 4000 km kullanan ve sadece 3 kez patlatan arkadaşım da vardı :)

Selamlar, cube cross race 2014 model cyclocross'u genelde şehir içi kullanıyorum. Arada girdiğim bozuk yollarda da gönül rahatlığıyla yol alıyorum. Mevcut lastikleri Schwalbe Rocket Ron, 33-622(tırtıklı). Daha düz, tırtıksız bir lastikle değiştirmek istiyorum. İnternetten incelediğim lastiklerde 622 nin yanı sıra 700 ile başlayan lastik ölçü modelleri var. Açıkçası yurt dışından sipariş vereceğimden yanlış tercih yapmaktan çekiniyorum. Benim hesaplarıma göre aşağıda linkini yazdığım model bana uyuyor.

Son olarak bu linkteki lastik konusunda tecrübeniz ve bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Almak istediğim ölçü 700c x 32mm (32-622 ISO; 480g)
(link)

vakit ayıran herkese şimdiden çok teşekkürler :)

700 ve 622 aynı jant ebatını ifade eder, iki ayrı standarta göre. Seçtiğiniz lastik bisikletinize uygun, hakkında iyi yorumlar okudum.

Şu an bisikletimin üzerinde 50 - 559 / 26x2,01 dış lastik var ben buna michelin country mud 26 x 2,00 47- 559 takabilirmiyim?

Takabilirsiniz. Sadece 3 mm inceliyor.

@Orhan Akarkut cevabınız için teşekkür ederim yazıyı yazdıktan sonra lastiği taktım fakat şimdi de lastiğin janta yakın olan çizgisinin bir kısmı içeride kalıyor ve bu yüzden lastikte eğim meydana geliyor teker tam yuvarlak çizmiyor jant eğik gibi yalpa yapıyor.indirip söküp tekrar taktım güzelce ama olmadı. Bu arada iç lastiği değiştirmedim. Bu sorunun nasıl çözebilirim?

Geri