Scudo Sports

lastik seçimi arada kaldım!!

Tepki
0
Arkadaşlar bisikletimde CST traveller asfalt lastikleri var değiştiricem ama üç lastik arasında kaldım,

-Continental Race King 2.2
-Maxxis Tomahawk 1.95
-Schwalbe Black Jack 2.10

Ne dersiniz?

Scudo
Ben maxxis tomahawk kullanıyorum kardeş ikinci el olarak almıştım ve bir senedir de lastikler bende. Gayet memnunum. Neredeyse ilk günkü gibiler. Continentali hiç bilmiyorum. Balckjack bir arkadaşımda vardı memnun değildi. Çabuk eridiğinden şikayet ediyordu. Benim amatör yorumum. :) Daha bilgili arkadaşlar daha doğru bir yönlendirme yapabilir.

Ben race king 2.0 kullanıyorum son 3 , 4 aydır. Daha öncesinde hutchinson bulldog 2.2 kullanıyordum.Eğer fazla araziye girmeyeceksen 2.0 yada aşağısını tercih etmeni öneririm.Sürüş dinamiğimi etkiliyor.Tabi kalın lastiklerin konforu fazla oluyor diğer taraftan.Kullanım amacını belirle ona göre tercihini yap derim.Hepsi kaliteli markalar pişman olacağını sanmam.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Listeme birkaç lastik daha ekledim yorumlarınızı bekliyorum,

-continental race king 2.20
-schwalbe black jack 2.10
-maxxis tomahawk 1.95
-michelin wild racer 2.00
-schwalbe smart sam 2.25
-schwalbe fat albert 2.25

@Berke Ercan

ben 6 aydir race king 2.0 kullaniyorum cok memnunum en nefret ettigim lastik schwalbe almanyada olmama ve burada ucuz olmasina rahmen tercih etmiyorum cobuk asiniyo ve janta oturtmasi cok ugrastiriyo maxxise gelince janta oturmasi iyi ugrastirmiyo asinma süreleride iyi ama yanaklari genelde continantel yada schwalbe ye göre daha zayif bence continentel al pisman olmazsin kazasiz keyifli sürüsler dilerim ..

ayrıyeten başlık açmak istemedim.bende kırmızı beyaz kadrolu scott scale modeline, beyaz schwalbe rocket run lastik nasıl gider ? ve bu lastiği nereden alabilirim türkiyede. fiyatı ne kadardır ? yaza tekrardan bisiklet almayı düşünüyorum.

ilginç olur ama güzel olurmu onu bilmiyorum,onun yerine jant çemberleri kırmızı olsada lastik normal siyah olsa? birde kırmızı arka çamurluk çok şık olur...

bu arada tekrar 3 lastiğe indim;

-schwalbe black jack 2.10
-schwalbe smart sam 2.25
-continental race king 2.20

yazdığın lastiklerin yüz genişlikleri çok farklı , s. black jack 2.10 un yüz yanak kısmı çok geniş lastik ağır olunca bisikletin hareket-kontrol kabiliyeti düşüyor, race king 2.20 yi öneririm ...

Hocam şahsi görüşüm çok zorlu arazi koşullarına çıkmıyorsan eğer 1.95 alman daha iyi olur. Hem ince olması nedeniyle yolda akışı iyi olur, hem de makul kalınlığı ve dişleri sayesinde arazide seni üzmez.

Schwalbe Black Jack 2.10 fiyat olarak uygundur ayrıca arazi koşullarında yardımcı oluyor ben yeni aldım kullanıyorum gayet memnunum ayrıca arkadaştada var 2 yıl boyunca kullandı zor koşullarda hala devam ediyo tabi zamanla dişler eriyor ama snn kullanmana bağlı birazda

Ben blackjack'i kullanıyorum arazi için çok iyi bir tercih zaten kullanırsan görürsün ilk kullanmaya başladığın zamanlar düz yolda dönmekte zorlanıcaksın biraz yandaki dişlerin erimesi gerekiyor heralde 2500km civarı yaptım bir çok sefer parkura girdim bugüne kadar sadece 1 kere lastiğim patladı ki 6 aylık bir süreçten bahsediyorum. Ama lastiğim çok patlıyor diye blackjackten şikayetçi olanları da duyduğum oldu. Çevremde kullananlara baktığımda hepsi çok memnundu kardeşim.

raceking 2.2 yi al paşa paşa kullan kardeş :) ne takma ne de çıkarma konusunda sıkıntı yaşarsın. öyle aşınma falan çabuk çabuk olmuyor. gidip patinaj atıp sürtersen yola lastiği 1 haftada bitirirsin. ben de raceking 2.2 kullanıcısıyım ve gayet memnunum. hem lastik diğerlerine göre hafif sanırsam. tam emin değilim

raceking ;)

Lastik seçimlerim arasına, Specialized markasınıda koyabilirsin.

Specialized S-Works The Captain 2.0, Specialized S-Works Fast Trak SLK 1.90 ve Specialized S-Works Sauser Wind 1.85 ölçülerinde ....

Schwalbe Rocket Ron 2.1 ile ilgili bilgisi olan varmı? 480 g olması düşündürdü beni,ne diyorsunuz?

Ben son bir ayda noby nic, black jack ve Maxxis TT Larsen 1.9 kullandım. Black jack 1.5 yıllık , diğerleri yeni lastikler. Arazide hele zor inişlerde ve çamurda kesinlikle noby nic, düz yolda ve hafif parkularda black jack daha iyi. Black jack bilemiyorum kalın olduğu içinmi, kesinlikle en hızlısı bu üç lastik arasında.

arkadaşım markan ne olursa olsun ama 2.2 tercih etme!eger araziye fazla çıkmyorsan!1.95 veya 2.0 al benden demesi:)

Geri