Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lastik zırhı mı? Patlamayan lastik mi?

kendinden zırhlı lastik mi ayrıca satılan zırh mı ?

• Kendinden Zırhlı lastik

• Ayrıca satılan zırh

• Toplam katılım
    127
Himm. Tesekkurler
Ustatlarım peki 23 mm lik lastik yerine 25 mm olursa randiman cok degisir mi ? Ayrıca bu lastigin ustundeki desen yol bisikleti icin duz olmali degil mi?
SCHWALBESchwalbe Marathon Greenguard 700X23 Dış Lastik fiyat olarak diger markaya gire daha uygun. Agirligi 430 gram mis 🙃 agirlik cok fark ediyor mu peki ?

Son düzenleme:
Scudo
Himm. Tesekkurler
Ustatlarım peki 23 mm lik lastik yerine 25 mm olursa randiman cok degisir mi ? Ayrıca bu lastigin ustundeki desen yol bisikleti icin duz olmali degil mi?
SCHWALBESchwalbe Marathon Greenguard 700X23 Dış Lastik fiyat olarak diger markaya gire daha uygun. Agirligi 430 gram mis 🙃 agirlik cok fark ediyor mu peki ?
Yol bisikleti için marathon değil durano plus olan modele bakacaksınız. Randıman olarak bir fark hissetmeniz çok zor. Ama 23 daha rahatsız gelebilir doğal olarak.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Yol bisikleti için marathon değil durano plus olan modele bakacaksınız. Randıman olarak bir fark hissetmeniz çok zor. Ama 23 daha rahatsız gelebilir doğal olarak.
Durano plus cok pahali ama hocam.maraton olmaz mi yol bisikletine.onun da 700×23 olcusu var hocam

@Thisisyourfigh İkisini de kullandım. Plus'ın yol tutuşu da akıcılığı da çok daha iyi marathon'a göre. Ağırlık olarakta avantajı var. Takılır mı? takılır. Ama biri tur lastiği neticede. Karar sizin kısacası.
Bu arada yıllık kaç km sürüyorsunuz bilmiyorum ama plus'la 15-20.000 km'yi görmeniz olası. (Büyük bir yarılma vs olmazsa) Yani verdiğiniz para uzun vadeli bir yatırım olacak unutmayın.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Hocam benim 1000-1500 olur senede.aimdi maraton 700×23 yol bisikletine takilmaz mi 🤔
Plus cok pahali ama hocam

Acemiyim hocam kusura bakmayin 😇

Patlamayan lastik yok. Durano plus aldım bu konuda baya sağlam yorumlar okumam sonucunda. 1000 km de 2 defa patladı. Yol kenarındaki kamyon lastiklerinin tellerine dayanan lastik yok bence 👍

• Beğen
Tepkiler: mdonertas
@Thisisyourfigh @Eshquia™ abinin dediği gibi Pro Peloton'da 23mm'den vazgeçip 25-26mm'e geçiyorlar. Bu adamlar bazen milisaniyelerle yarış kazanıp kaybedebiliyorlar. Randımansız olsa pek kullanılmaz gibi...

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
😱😱😱😱
Peki arkadaşlar telli dış lastik iyimi kötu mu ?

😱😱😱😱
Peki arkadaşlar telli dış lastik iyimi kötu mu ?

İyidir. Serttir, sokerken takarken zorlar. Ama dayanikli guzel urundur.

Katlanir lastik ozellikle tasima, saklama kolayligi saglar. Sokme ve takma esnasinda esnekligi yuksek oldugu icin nispeten daha kolaydir.

Ben katlanir kullanirim genelde ve MTB kullaniyorum.

EyvAllah hocam

silinebilir

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
700×23 ile 700×25 arasında hız ve randıman olarak coo fark var mi acaba. Zırhlı lastik 700×23 yok denecek kadar az. 700×25 alsam ne fark eder acaba üstadlarim 🤔🤔🤔

Ben acemiyim hicam. Ama bence yapilmaz.
Peki 700×23 icin en iyi ic lastik markasi ne onerilir ustadlar.mitas.cst ? 🤔🤔🤔

Böyle bir deformasyondan sonra dış lastiğin o bölgesine bir müdahale yapılabiliyor mu?
Bir deneme yapmayı düşünüyorum ama fırsat olmadı henüz. En kötü trainer lastiği olur :D

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Şehir bisikletim Mosso Legarda'da zırhlı lastik vardı (sözde) ufacık bir diken patlamasına yetti. Tamirci dikeni çıkarırken baktık, ufacık birşeydi. Patlamalar resmen kabusum oldu bu sporda, 21. yuzyilda hala böyle birseyin önüne nasıl geçemiyoruz çıldırıcam...

Geri