Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Letgo

Scudo
Balata yerine ne almış acaba :D

• Beğen
Tepkiler: Helen
Sırf hareket oluyormuş imajı yaratmak için robot mesajları yapmışlar. Hiç beklemiyordum, ters köşe oldum. Daha da letgo'ya gelmem.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
kim kim çözemedim ama, kız profili var diye smileyler falan olmuş olabilr

Robot olan kız. Diğeri benim.

başka bi şey sandım mı demek istedi acaba :S

ben robotluk bişey göremedim, alışveriş yaparken slm nbr diye konuya girmişsin o hep ayrı bişey, ayrıca robot olarak nitelendirdiğin kişinin sordugu soru gayet normal, balata satıyor sonucta sen de ona mesaj atıp baska bişey aldım diyorsun, balata lazımken, balata için mesaj atmışken başka bişey aldım demek, ne bileyim, letgodan değil ama sahibinden falan bana böyle gelsen robot gibi smileyli cevap atmazdım sana.

Siz benimle robotu karıştırmışsınız. Slm nbr diyen robot. Cevap veren ben.@alper52 Balatayı ben satıyorum. Sanki ilgilenen biri varmış izlenimi yaratmak için böyle otomatik mesajlar yolluyorlar ki sistemden çıkma. Daha fazla ilan ver. Reyting artsın. O kızın hiç balata alacak tipi var mı? Bir de Magura mt2 balatası yerine ne alabilir? :)

@ozgurgokalp Tv kanallarına reklam veren bir uygulamanın, bu tür saçmalıklarla uğraşacağını zannetmiyorum. Biri sizi ti'ye almış gibi duruyor.

Robot da olsa (ki öyle laf çakabilenini daha honda bile yapamadı) 3. kişiler ile yazışmalarınızı/haberleşme kayıtlarınızı paylaşmamaya özen gösterin. Şu da ilgili madde;

TCK Madde 132 - (1) Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlâl eden kimse, (Değişik ibare: 02/07/2012-6352 S.K./79.md.) bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlâli haberleşme içeriklerinin kaydı suretiyle gerçekleşirse, (Değişik ibare: 02/07/2012-6352 S.K./79.md.) verilecek ceza bir kat artırılır.

• Beğen
Tepkiler: yaboga
O kadar reklamlara para veriyorlar, kullanıcı toplayabilmek için yapmayacakları şey yoktur. Belki bu robot değil ama başka oyunlar dönüyor olabilir, her türlüsüne inanırım.

• Beğen
Tepkiler: gercek umurcan
@0zan Galiba anlatamıyorum. Tekrar deneyeyim. Laf çakan benim. O sadece "slm nbr" ve "en son kaça olur" diyor ve ardından "ben başka birşey aldım" diyor. "15 tl olur" ve "başka ne aldın ki" diyen BENİM. Daha nasıl anlatılır bilemedim :)

• Beğen
Tepkiler: alper52
@ozgurgokalp
he şimdi oldu, hem resim hem ilan orda olınva otomatikman sen balata alıyorsun kız balata satıyormuş gibi görünüyor bana öyle geldi, yanlış anlaşılma için özür,

• Beğen
Tepkiler: ozgurgokalp
Olur böyle şeyler :)

Geri