Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lütfen Seçimde yardım edin.

Tepki
20
Bisiklet
Scott
Herkeze merhaba, o kadar geniş bir yelpaze varmış ki kafam çok karıştı. En iyisi dedim arkadaşlara danışayım inşaallah yardımcı olurlar.

(link)

bianchi miles alacaktım. Gidonu düz değil kafama da takıldı. Sonra araştırırken sizi buldum. Okudukça karıştım. Gözlerim ağrıyor inanın.
(link) Bu da tavsiyelerden.

Çamurluk ve bagaj olursa iyi olur. Çocukları bazen gezdiririm. Lastikler yarış bisikleti gibi ince, dağ bisikleti gibi kalın olmasa iyi olur. 28" olursa iyi olur ama neden bilmiyorum. Yolda aksın (bu da sizden) Bütçe 1200 TL. Yaşım 35 Kilom 98. Belfıtığım var. Bir ölçü diyorlar yerden 80 cm. Genelde Florya sirkeci sahil kenarında veya yolunda kullanırım.

Lütfen arkadaşlar memnun kalabileceğim bir bisiklet önerin. Herkeze selam ve sevgiler.

Scudo
scott sportster ve sub serisine bakabilirsiniz SCOTT SPORTSTER P4 1200 lira civarında alınabilecek iyi bisikletlerden biridir 28" dir,arkasına sepet ve camurluk aksesuarı taktırabilir,her halükarda o parayı verdikten sonra bianchiden uzak durun derim ben..

(link)

• Beğen
Tepkiler: can akkoyun
Bianchi yi pek tercih etmeyin derim , yaptığım araştırmalarda olumsuz yorumları daha fazla gördüm .

• Beğen
sercan kardeşimin önderdiği makina çok güzel , tercihiniz olmasını isterim .

(link)

• Beğen
Arkadaşlar hangisini seçmeliyim. Neden?

Scott Sub 40
(link)

Giant X-Sport 3 Disc
(link)

Sportster 2010 P4
(link)

(link)

ben seçenekleri şöyle kısaltabilirim

carraro daytona 436 disc
bianchi sauk
whistle miwok 1051
kron xc 1000 (2009 model)
sedona 741 disc
sedona 751 bunlar dediğiniz 1200tl fiyatını geçmeyen bisikletler şahsen ucuzluk bakımından carraro yu daha iyi buluyorum aradaki farkada bisikletinize maxxis advantage veya tomahawk lastik almanızı öneririm ben aynı şeyi 435v alıp yapacağım :)

• Beğen
Scott Sub 30 715 €
sirrus sport int 649 €
trek Fx 7.3 590 €

Bunlardan birisine karar vermek üzereyim. kullanmış veya kullanan arkadaşlar son bir gayret ile el atalım. Neden hangisini tercih edersiniz.

Birde bisikleti beyaz renk düşünüyorum. Acaba seçenekleri varmıdır?

Neyse scott sub 20 de karar kıldım. Alınca yazarım. herkeze teşekkürler.

Geri