Scudo Sports

M-wave apollon 1.3 3w ön ışık nasıldır?

gunes1001

Daimi Üye
Tepki
173
İsim
Güneş A.
Bisiklet
b'Twin
M-wave'in apollon 1.3 3w ön ışığını kullanan varsa nasıldır ve ne kadar aydınlatır söyleyebilir mi? Almayı düşünüyorum fiyatı çok uygun ama nasıl aydınlattığını bulamadım. Bilgilendirirseniz sevinirim :) (link)

Scudo
400 lüx lük bişi al keyfine bak dostum. Yalnız başka sitelerde daha uygun bulabilirsin bence buradan seç oradan satın al :D

Yanlız bisiklette bazı ürünlerde bazı ürünlerde fiyatlar aşırı abartılıyor aynı sitede topeak marka ön far için 1164 tl fiyat var nasıl bir teknoloji varki bu kadar yüksek fiyat çekiliyor anlamıyorum 4 yada 5 ay önce aliexpressden 6000 lümenlik bir kafa lambası aldım remen araba lambası gibi aydınlatıyor ve sadece 14 dolar karşılığı ücret ödedim.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
çok başarılı olacağını sanmam bu ürünün bendede aynı marka çok benzeri var hiç ışıksız yerde fena iş yapmıyor fakat etraf aydınlanmaya başlayınca etki 0 oluyor :). Görünürlük açısından oldukça iyi ama aydınlatma zayıf.

@vetihsan hocam peki bana önerebileceğiniz 400'lük güzel bir ışık var mı? Aliexpressten filan almak istemiyorum beklemek bıktırıyor

sadece gidona takma aparatı olmayan aynı fener A101de 5 TL gidon aparatı ayarla kullan. Alide 10-15TL.

Plus Şarjlı Bisiklet Ön Farı 400 Lümen ben hepsiburada.com dan almışım :D Ama şuan yayında değil. Aydınlatması süper heleki 3. seviyeye alınca araba farından farksız oluyor. Ben 1. seviyede kullanıyorum. Ancak altındaki bağlantı aparatına silikon sıkmam gerekecek yalama oldu :D

(link) Sizin aldığınız far bundan mı? Eğer bundansa bir gece nasıl aydınlattığının fotoğrafını çeker misiniz? :D Güzele benziyor ç

1000 tl bir fara vermek hiç mantıklı değil o fiyata güzel bir bisiklet alınır neredeyse yazık günah.

A101 de 6 liralık bi lamba var siyah. Kaç lümen bilmiyorum ancak 40 45 metre öteyi aydınlatıyor :D

Adı buymuş; hometech led 9013. Şarjı da baya uzun süre gidiyor. İnternette 20 lira diyor da a101'de 6 liraydı :D

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13938381_1731960843689459_7500340004682534257_n.jpg?oh=fd08b6a25a3540a255e251908c00a2bd&oe=584A06ED

Ta kendisi sanırım dostum. Yaptığı iş alacakaranlıkta maşa ucunda takılı iken ve 1. kademede iken. Valla dediğim gibi silikon sıkarak gayet güzel iş yapabilir ama daha iyiside belk i vardır bende olan bu.

Güzelmiş ya hmm. A101'dekinede bakayım bi :D

Böyle pillerle çalışan bir lamba alacaksanız kesinlikle yanında kaliteli şarj edilebilir bir pil almanızı öneririm.Neredeyse ışığın verimini iki katına çıkartıyor ve tasarruf yapmış oluyorsunuz.

Aynı fener den bende var market ten aldım 10 tl di sanırım. Aparat ile monte ettim fakat yol aydınlatması çok vasat.net bir gece görüşü için yüksek lümen bir fener bakın...

Geri