Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

m540 mı? yoksa xt spd pedalmı ?

ömer yayla

Daimi Üye
Tepki
74
merhaba arkadaşlar bu iki pedal arasındaki fark nedir arada fazla bir fiyat farkı var dogrusu aralarındaki fark nedir ağırlıklarına baktım ama aynı kalite farkı ne kadardır sizce bu fazlalık olan fiyat verilirmi

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
Scudo
XT nin adı yeter. :)
Görsel olarak da çok güzel XT.

shımanonun teknık sayfasına bakarsan 540 a kadar olan pedallara sportıng yazar 540 ve yukarısına Racing (yani yarış performansı) bence yeterlı acıklama ama 540 mı xt mı dersen aralarındakı farklara baktım dizayn ve kullanılan malzemenin boyutları aynı(bilyeleri burcları fılan) agırlıklarıda yaklaşık aynı demek ki xt alıyorsan sadece adı için alıyorsun demek :)

• Beğen
Tepkiler: ömer yayla
@burak göktan erdoğan

xt değil xtr en iyidir shimanoda.

Ben 540 kullanıyorum çok memnunum. xt isim olarak prestijli ve bence xtr olmadıkca cok da bir fark sergilemez. 540 ın yeterli olacaği kanisindayim

• Beğen
Tepkiler: İbrahim sarı
520 var bende. o da kilitliyor bu da... bütün parçaların xt olsa tamam al derim de öyle bir şey yoksa o fiyat farkını cebinde sakla

540 pedalın yataklaması delrindir, 2 sezon dayanırsa ne alâ.

XT pedallar ise metal yataklamalıdır, kolay kolay bozamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@Aybars Öge Sürücü

hocam soruya verdiğiniz yanıt istediğim yanıttı
ama artık bir pedal aldım crank bross candy c aldım içini açtım rulmanlıymış yurt dışında rulmanları satılıyo bence en iyisi böyle rulmanlı olmasıdır

@ömer yayla

Candy C'nin ve diğer CrankBros pedalların bakım kitlerine (rulmanlar ve diğer aşınabilen parçalara) Türkiye distribitörü ile de ulaşabilirsiniz. Hayırlı olsun.

Geri