Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Manavgat Yanıyor

Scudo
Maalesef, bir çok ev boşaltıldı. Annemler orada yaşıyor. Neyse ki ölü yok, kısa sürede müdahale edilebilmiş. Ama kontrol altına galiba alınamıyor.

4 5 noktada kısa aralıklarla çıkttığını söylüyorlar benzin şişeleri falan bulunmuş diyorlar
fotoğrafta ilk başlangıç noktası var aşırı harlı yanıyor

Geçmiş olsun bizde geçen yıl yaşadık çok acı...

Kötü değil çok çok kötü görüntüler,bilerek sebep olanlar da bu şekilde yanar umarım.Eğer sabotaj vs ise terör örgütünün işi
hain terör örgütü, gider seneye otel diker oraya pis terör örgütü
otel-iddia.jpeg

(link)

Kesinlikle sabotaj diyorum ama ispat edemem. 4-5 yerde aynı anda çıkması imkansız. Yazık günah o kadar ağaca , içinde yaşayan canlılara. Bu kadar orman geri ne kadar zamanda gelir belli değil.. Ülkeye ne idüğü belirsizleri doldurursan bu ve benzeri vakaların artmasına şaşırmayacaksın.

Geçmiş olsun oradakilere , diyolla diyolla bu terör olmasa ne yapacaklar acaba ? böyle insanlar bitsin ister mi terör nasılsa günah keçisi. yok mu ülkenin uçağı döksünler suyu.

Geçmiş olsun oradakilere , diyolla diyolla bu terör olmasa ne yapacaklar acaba ? böyle insanlar bitsin ister mi terör nasılsa günah keçisi. yok mu ülkenin uçağı döksünler suyu.

O konu daha trajikomik . Kendi uçaklarımız var hangarda yatırılıyor , elin gavurundan kiralanan uçaklarda parça mı ne eksikliğinden uçmuyor gibi bir bilgi kaldı aklımda. Yanlışsa düzeltin.

yorumsuz.

Malesef binlerce canlinin külü, dumani Kumlucaya kadar geldi. İcimiz parçalandı.
TGRT diyor " uçaklar peş peşe havalandı " topu topu bir uçak var. İnsanin akliyla alay ediyorlar. Bu vebali ödeyemeyekler....

Ben birkez önermiştim. Belki yine burada. Ülkenin ormanlarını bir gün elbirliği ile yakalım, içimiz bikez yanar sonra rahat ederiz diye. Tabii karamizah bu. 40 yıldır sürekli orman yanar bu ülkede. Ölen hayvanların resimleri paylaşılır ertesi gün. Üzülürüz. Unuturuz. Hep böyle bu döngü.

Yazık tarihin en büyük yangınıyla karşı karşıya Manavgat! Ölen belkide binlerce canlı yanan ağaçlar insanın içini acıtıyor,yukarıda yazılanlara kesinlikle katılıyorum,üzerine suç atılacak nur topu gibi bir terör örgütlerimiz var nasılsa o yüzden yak gitsin! Bana çıkıp delikanlı gibi ''yanan ormanlık yere asla tesis yapılamaz,yeniden ağaçlandırılır'' diye bir yasa çıkarsın o zaman aslanlar gibi devletime güvenirim ben! Daha önceki rezalet örnekler bunun en büyük kanıtıdır benim için.Kusura bakmayın olayı siyasete bağlamayayım dedim ama,Otluk koyuna saray yapmak için 50bin ağacı gözünü kırpmadan katleden adamlardan herşeyi beklerim ben!

Malesef binlerce canlinin külü, dumani Kumlucaya kadar geldi. İcimiz parçalandı.
TGRT diyor " uçaklar peş peşe havalandı " topu topu bir uçak var. İnsanin akliyla alay ediyorlar. Bu vebali ödeyemeyekler....
Kalyoncu, tüpçü, ışıkçı, bilmem ne cemaati medyası izleyeceğime Cartoon Network'ten çizgi film izlesem daha sağlıklı haber alırım herhalde 🤬🤬

Twitter'a düşen videoları izlemeye dayanamıyorum. İnsanlar neler çekiyor. Ev, mal mülk bir şekilde yerine konur belki ama şu cayır cayır yanarak can veren hayvanları gördükçe, burnumun direği sızlıyor.:agla: 3 tane de Rus tanker uçağı destek veriyormuş.

Marmariste de yangın başlamış Bu ormanı yakan adamların kurbanda deriyi ayırma makinesinde derilerini ayıracaksın. Hayvanlara yok böyle bi eziyet yok böyle adilik. Babaannem evinin dibindeki ağacı, eve zarar vermesine rağmen yazıktır günahtır diye kestirmezken bunlar nasıl vicdansız insanlar nasıl mahluklar.
Ayrıca bu kadar araç yetersiz ise tarlalarda kullanılan pancar motorlarıyla denizden su çekilip ormanın ıslanması sağlansa bi nebze engellenemez mi? Hiç anlamam tarla işinden ama ırmağa balık tutmaya gittiğimde pancar motorları ırmaktan su çekiyor. Saçma bi düşünce olabilir ama bi ihtimal işte.. Uzaktan yapabilecek hiçbir şeyimiz yok maalesef.

Adana,Kocaeli , Kütahya ve ismini hatırlayamadığım toplam 7 il de maalesef yanıyor,şimdi bunları terör örgütü yapmadı da kim yaptı??

Geri