Scudo Sports

Marin San Rafael hakkında...

Bahadır ATILGAN

Daimi Üye
Tepki
512
Marin San Rafael hakkında tecrübesi olan arkadaşlar,
bisikletin dengesi,sürüş keyfi (?),üzerindeki malzemelerin kalitesi ve birbirleri ile uyumu,uzun vadede, dayanıklılık ve üst seviye malzemelere yükseltebilme gibi bazı bilgilere ihtiyacım var.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu arada neden Marin San Rafael ?
Çok sade bir görünüş altındaki zerafeti algıladım. Açıkçası bunun üzerindeki
ısrarımın nedeni bu.(?)

Sağlıcakla kalın.

Scudo
Anladığım kadarı ile şehir içi kullanım amacınız, eğer doğru anladıysam seçim doğru bence

Ben de birşey sormak istiyorum 2010 Marin modelleri ne zaman ülkemize gelecek, Marin Hawk Hill 2010 modelini beğendim, 2009 model fiyatı 699 € acaba 2010 modellerinde bir fiyat değişikliği olur mu? Marin kadrolar hallında düşünceleriniz nelerdir, ben Sedona 761 almayı düşünüyordum sonra bu modeli gördüm iki modelin kadrolarını karşılaştırdığımızda çok büyük farklar var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,
Bugün (13-Ekim-2009) herhangi bir terslik olmaz ise,
MARIN SAN RAFAEL bisikletimi almış olacağım.
Fotografraflarını daha sonra yayınlarım.

Sağlıcakla kalın.

Saat 18.30 itibari ile bisikletin üzerindeydim.
Çok rahat bir kullanımı var.
Bakalım daha ileri zamanlarda neler olacak.
Bu arada Yasmin Sport İzzet Bey e çok teşekkür ederim.
Çok ilgilendi ve doğru yönlendirdi.

Sağlıcakla kalın.

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Bahadır Bey Merhaba,

Marin ailesine katılmış olmanıza çok memnun oldum. Yeni Bisikletinizi güzel günlerde kullanmanız dileğiyle:)
Izzet Illel

Okan Bey Merhaba,

2010 Marin Bikes modellerinin, 2010 başlarında, Şubat - Mart aylarında ülkemize gelmesi bekleniyor. 2010 satış fiyatları henüz tam olarak belirlenmemekle birlikte güncel modelden bir miktar daha pahalı olabileceğini söyleyebilirim. Diğer markalar ile direk bir karşılaştırma yapmam doğru olmayacaktır. Sadece, bir bisikleti Marin Bikes yapan ve tüm tasarım ve teknolojisini belirleyen faktörün kadrosu olduğunu söyleyebiliriz. Marin Bikes, yaklaşık 25 senedir bisiklet kadrolarının tasarımını ve üretimini yapmakta ve tüm ekspertizini bu konuda yoğunlaştırmaktadır. Her bir kadro, Marin'in California'daki merkezinde uzun bir tasarım, geliştirme ve test sürecinden sonra satışa sunulmaktadır. Marin Bikes, üretmiş olduğu kadrolarına olan güveni, tüm yarı sabit kadrolara ömür boyu garanti vererek göstermektedir.

2010'a kadar beklemek istemezseniz, bayilerimizden Hawk Hill'in güncel modeline kolayca sahip olabilirsiniz.

Marin Bikes kadro teknolojileri hakkında bilgiye (link)sahip olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Okan Bozkurt
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için, malesef bazı nedenlerden dolayı 2010 modellerini beklemek zorundayım. Benim kafama takılan bir de 2010 Hawk Hill modelinin donanımının Türkiye' de nasıl olacağı Marin Web sitesinde Marin Hawk Hill(EXP) diye bir model var acaba Türkiye' ye gelecek modeller bu modelle birebir aynı mı? Birde Hawk Hill 2009 modelinin ağırlığını eğer biliyorsanız öğrenebilir miyim?. Çok soru sordum kusuruma bakmayın, Teşekkürler.

Türkiye'ye ithal edilmesi planlanan Hawk Hill modelinin donanımı A.B.D. donanımlı olarak planlanmaktadır. EXP donanımlı modeller, Marin'in bazı Avrupa ülkeleri için seçmiş olduğu komponentleri içermektedir. Aşağıdaki tablodan 2010 Hawk Hill modelinin USA ve EXP konfigürasyonlarını karşılaştırabilirsiniz. EXP donanımlı bir Hawk Hill talebiniz olursa, kadro boyu bilgisi ile birlikte firmamıza iletebilirsiniz. Güncel Hawk Hill modelinin ağırlığı pedallar dahil 13,82 Kg olarak verilmektedir.

• Beğen
Teşekkürler ilginiz için, EXP modeli daha çok hoşuma gitti açıkcası.

Merhabalar,
Tercihiniz sizi pişman etmiyecektir çekmeköy ormanlarında gayet zevkli binişler sizi bekliyor, biliyorum çünkü ben yapıyorum :)

• Beğen
Merhaba,
Marin hybride kullanıcıları belki faydalarnır diye bir kaç bilgi aktarmak istiyorum.

Bu gün San Rafael ile 2000 Km. yi tamamladım. Şu ana kadar herhangi bir
problem ile karşılaşmadım.Zinciri bile değiştirmedim.(Zincir bakımını ihmal etmem)
Gün geçtikçe bisiklet bana alıştı ve istediklerimi daha rahat yapmaya başladı.
Gerçekten bu bisiklet mtb ye yakın. Asfaltta hız yaparken, arazide de size oldukça rahat hareket imkanı sağlıyor.

Sonuç iyiki Marin San Rafael i almışım. İyi seçim :) :)

Kalın sağlıcakla

Geri