Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Market Önünden, Canavar Olma Yoluna: Benim Gaziantep'li Yol Arkadaşım

Scudo
@m17999
Farklı bir şey deniyorum. Bir alternatif yol...

@kaskreis
Sizin arkadaşı benim atölyeme beklerim efendim.:harika::);) İnanın bana yaptığım geliştirme ve toplama çalışmalarının HİÇBİRİNDE başarısız olmadım. Emin olun ki bana güvenebilirsiniz.:cool:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@m17999
ben diyecektim onu. şu atölyenin ve daha önce geliştirmiş olduğun bisikletlerin bi kaç fotoğrafını koy bakalım foruma...

@m17999
Şu anlık Sivrice'deyim efendim. Zaten uzun süre gelişmeleri paylaşamamamın sebebi budur.

@kaskreis
Hayır hayır sizin arkadaş 13kg olmasına rağmen şehir bisikleti ise bir ağırlık düşürmesi yapabilir, hatta birkaç ufak geliştirme dahi yapabilirim.

@Code @m17999
Aslında tam olarak bir atölye değil bir bisikletçi dükkânı. Belki abartmış olabilirim.

• Beğen
Tabi gelisme olduysa siz Sivricede iken. Gercekten de ust model bisikleti olan yada kullanmis birisi market bisikleti ile ugrasmaz bile. Benim anlamadigim ilk baslarda zar zor bisiklet alan birisinin ve yardim isterken bir anda nasil bisiklet modifiye ustasi kesildigi ve herkese akil vermeye baslayabildigi. Bence hayal dunyasindan cikip gercek dunyaya donun.
Eger imkanlariniz yok daha iyisini edinemediginizden boyle bir konu actiysaniz sanmayin ki herkes 3-5 bin liralik bisikletlerde ahkam kesiyor. Ben de gecmiste 2 teker alamamis birisiydim. Cok sukur bir suru bisikletim oldu. Zamanla heraey olur.

Sen once kendi bisikletini hafiflet:D

Arkadaslar ugrastiginiz kisi bir cocuk, birakin neyaparsa yapsin. Kendini bu ise adayip ugrasmasi yeter. Üst model falan olmaz belki ama yinede simdiden elini alistirmis olur ve böyle ugrastikca kendini gelistirir.

@BisikletliCocuk Sanada sunu söyleye bilirimki, bir bisiklet tasarim firmasi sana özel kadro imalat etmez, özel imalatlar icin özel firmalar var ama fiyatlar sana uyarmi bilmem. Simdilik sen burada kendini ispatlamaya calismasan ve elindeki bisikletlerle ugrasip kendini gelistirmeye ugrassan daha iyi edersin gibi geliyor bana. Modifiye ve restore isi öyle senin sandigin kadar basit isler degil. Bi bisikleti acera falan parcalarla gelistiremesin ve dedigin kadrolari hele hele hic gelistiremesin.

Bisiklet Perf. Mühendisi olabilmen icin daha bir firin ekmek yemen gerekiyor gibi geliyor bana.

@kaskreis
Hayır hayır sizin arkadaş 13kg olmasına rağmen şehir bisikleti ise bir ağırlık düşürmesi yapabilir, hatta birkaç ufak geliştirme dahi yapabilirim.

13 kg lık salcano nun en kötü şehir bisikletinr para harcamak istemiyorum, daha 2 ay kullanıldı, hiçbir sorunu yok ama yol istiyorum artık alıcı bulursam okuturum.

@BisikletliCocuk

• Beğen
@m17999
Karbonfiber mi?

@SOZUAK
Ben sadece boyama ile tavsiyeler istedim. Ve her ne kadar parçaların hepsinin adlarını bilmesem de... Ben bu işi yapıyorum. Ve bu iş çok güzel bir iş.

• Beğen
@Murat Cömez
Öncelikle sizin büyük bir hayranınızım. Ve bu gidişle benim o özel firmaları bulmam şart. Ve merak etmeyin, ben modifiye işlemlerini gayet iyi yapıyorum. Ve dediğim gibi her zaman mükemmel sonuçlar alırım. Son olarak haklısın böyle bir mühendis olabilmek için 40 fırın ekmek hemen şart. Ama dediğim gibi bu unvanı bana arkadaşlarım verdi efendim. Ama şunu söylemeli ki beni biraz hafife almanız ve beni bir “çocuk" olarak görmeniz benim hayallerimi yıktı.:(:agla:

@m17999
O halde Al. olsada bir çok parçayı karbonfibere geçirmemiz şart. Evet 10kg dan inmez ama yine kabul edilebilir bir ağırlığa düşer.

• Beğen
Şimdi bak iyisin hoşsun, güzel bir Türkçe ile iletişim kurabiliyorsun. Bu market bisikleti denilen bisikletlerin en iyisine gidip slx taksan, karbon jant koysan yine gitmez yine gitmez. Sen o bisiklete çok fazla para harcamadan bin, kendini yani vücudunu, kaslarını geliştir, koordinasyonunu geliştir. Parçaların adını öğren ne nede etkili olur onlara bak. Geliştirme işi için önce binanın temeli sağlam olmalı yoksa ilk fırtınada herşey berbat olur. Al boyama işini nasıl boyanması gerektiğini anlatayım sana uğraş , bizimle resimlerini paylaş ama önce kendini geliştir sonra edindiğin tecrübelerle diğer arkadaşlara da zaten yardımcı olursun istersen eğer. Abi tavsiyesi, kimse senin burada kötü olmanı istemez bende istemem fakat yaşın büyüyünce anlayacaksın ki şu anda bahsettiğin konular biraz ütopik oluyor.

• Beğen
Boyama için sök bütün boyayı, götür araba boyacısına:D Ama yapacağın masrafa değmez,eşşeğe altın semer de taksan yine eşşek (hakaret olarak değil,sadece durumu açıklıyorum benim de market bisikleti bianchim var) at yapamazsın yani ,şahini modifiye etmeye benzer dışı değişir ama o hep şahindir :)

İnşallah anlatabildim, sağlıcakla kalın..

Geri