Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Market Önünden, Canavar Olma Yoluna: Benim Gaziantep'li Yol Arkadaşım

Konuya ilişkin bir şey demeyeceğim. Lakin biz büyükler neden heves kırma peşindeyiz, olay "Türkiye neden ileri gidemiyor"un basit bir örneği, bu kafada oldukça inanın bana daha bi' arpa boyu yol alamayız. Çocuk bir uğraş içerisine girmiş ve sizin dedikleriniz doğru olabilir birşey demiyorum, sizden fikir istiyor yıkıcı olmak yerine yapıcı olsanız. Zaten sizin dediğinize yaşayarak gelecek tecrübe kazanacaktır. Yaşıtları orda burada sürterken çocuk bi uğraş içerisine girmiş, taktir edin. Unutmayın, hata yapılarak doğru sonuca ulaşılır. Umarım herşey istediğin gibi olur.

Sağlıcakla kalın.

Scudo
@SOZUAK
Teşekkür eserim ama şu an benim ümitlerini yıkmaktan başka hiçbir şey yapmıyorsunuz. Evet bir “çocuk" olabilirim. Ama ben iç olarak yetişkin bir insan gibi davranabilirim. Ben sadece farklı bir şey deniyorum. Şu ana kadar kimsenin yapmadığı bir şey. Ve ister dalga geçin, ister bana bu işin olmayacağını söyleyin. BEN BU İŞTEN VAZGEÇMEM! Çünkü ben bir mühendisim. Ve emin olun ben hayatım boyunca mekanik bir çok aletle haşır mesir oldum.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@HakanMaktav

Hakan, bak sayfalarca yazılmış hatta bu arkadaşa ilk cevap verenlerdenim ama ortaya birşey çıkmış mı, olay yardımla başlayıp akıl vermeye dönüşmüş. Heves kırılacak birşey yok varsa da oynanan tiyatroda son perdeye gelinmiş olay bu. Yani ben şunu yapacağım, yapıyorum,yaptım denmiş ve paylaşılmış ta herkes aman olmamış mı demiş.

@SOZUAK
Ben sadece yaşadığım tecrübelerini insalara aktarıyorum. Ama doğru yardıma ihtiyacım var. Ve benim yaptığım iş akıl vermek değil. İnsanlara daha önce yaşadığım ve denediğim tecrübeleri anlatmak.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@BisikletliCocuk

Bazen hayal dünyasında kalıp birşeyler yaptığını sanmaktansa gerçek dünyaya dönüp birşeyler yapmaya başlamak için bir tokat gerekebilir. Şu ana kadar uzaktan bakıyorum yaptığın hiçbirşey yok sadece fabrikaya gideceğim şöyle çelik böyle çelik. Bildiğin en adi çelik. Arkadaşlar hevesin kırılmasın diye bayağı tırmaladılar ama çocuk başına koca insanlarla da dalga geçer gibi mesajlaşman hoş değil. Kendine gel ve olman gerektiği gibi ol. Herkes koşa koşa yardım eder. Eğer istiyorsan elimde bianchinin boyaya ihtiyacı olan bir kadrosu var. Maşasına gidonuna kadar göndereyim kargosu sana ait olmak üzere istediğini yap en azından senin kadrondan daha hafiftir.

Arkadaş güneş enerjisi ile çalışan araç icat etmeye çalıştıda engel mi olundu_? Türkiye'nin neden ileri gitmediğini bu konudaki diyaloglara bağlamak çok gereksiz olmuş. Bu çocuk neden uğraşması gereken bi dünya gerekli şey varken kalkıp 6 ay 1 sene boyunca gereği olmayan bir iş için uğraşsın.

Hakan beyin yorumunu okuduktan sonra hak verdim ama muhendis beyin ardindan yazdigi yorumu okuyunca gulecegim cikti :D

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
@SOZUAK
Evet gerçeğe dönmeliyim. Ve bunlar hayal değil bunlar gerçek. Denedim ve hissettim. Ve bu hayaller gerçek olmazsa ne olacak. Sadece beyninin bir bölgesinde kalacak. Ama bazı hayaller gerçek olmalı. Ve o çelik kadro ne olursa olsun olacak. Ve beni gerçek dünyaya döndürdüğünüz. Affedersiniz. Biraz aşırıya kaçtım. Ama yine benim amacım diğer insanlarla fikir alış-verişi yapmak. Hem fikirlerimi paylaşıyorum. Hem de fikir alıyorum. Ve emin olun bugün evimize döneceğiz. Ve ben bütün işlerimi halletmeye çalışacağım.

Bundan sonra bende açık konuşayım :).Açık söylüyorum Türk malı olan teknolojiye dair hiçbirşey henüz alınmamalı,çünkü teknolojimiz yok,sizin alacağınız 2 telefonla vs. ürünle de gelişmez o teknoloji . Belki 30 yıl gerideyiz bazı ülkelerden.O çelik kaliteli falan diyorsun , nasıl anlıyorsun ya da o adamlar 300 liralık bisikletlere babasının hayrına mı en iyi çeliği kullanıyor?

Ağır konuştuysam kusuruma bakmayın,gerçekler bunlar . Market bisikletim de var 2 tane , arada canım çekerse bakkala kadar kullanıyorum, performanslı diyorsun bir dene bakalım .20 km lik bir yola gidip dönmeyi.

Burada senin iyiliğine konuşuyor herkes,kimsenin yazdıklarında bir çıkarı yok.

Bisikletin belki kötünün iyisi olur ama asla iyinin kötüsü olamaz,market bisikletleriyle uğraşacağına git bir bayiye alüminyum en alt seviye bisikletlerden dene , mutlaka daha akıcı,4-5 kilo daha hafif olacaktır.Al onu boya geliştir vb yap mesela city fun 70 var,triban 500fb var .

Neyse biraz fazla belkide yanlış konuştum,kırdıysam üzgünüm böyle bir şey için yazmadım bunu,senin iyiliğin için yazdım.

İyi forumlar sağlıcakla kalın..

20160709_152807.jpg bisiklet toplayacagim veya gelistirecegim deseydin bu eskiden kullandigim aluminyum kadroyu verebilirdim senin kadrondan hafif ve saglam oldugunu saniyorum.

@kaskreis
Evet belki o kadar kaliteli olmayacak. Ama ben kaliteli olacağını bileceğim.

@m17999
Hala duruyor mu?:eek::eek:
Eğer hala oradaysa size seve seve yardım ederim.

@kaskreis
Lütfen kapatmayın. Size de gelişmeleri aktarmayı çok isterim.

@BisikletliCocuk hala duruyor az once cektim yapacaksan bunun uzerine masraf yapman daha dogru olur ama bunun biraz bakima ihtiyaci var sadece kadroyu kullanabilirsin masa idare edicek durumda

• Beğen
@m17999
Bakım derken?? :eek: Ve isterseniz bu kadroyu alıp “sizin için" özel bir şeyler yapabilirim.

Pardon yanlis anladim size vericektim kadroyu ben toplamayacagim bunu isine yararsa al diyecektim

• Beğen
@m17999
Hmm. Aslında bu kadroya eğer 24" jant gelebilseydi çok güzel bir ralli bisikleti* yapılabilirdi.
Ralli Bisikletinden kastım 24 jantlık ufak arazi bisikleti.

Neyse muhendis bey size iyi calismalar.

Bu aralar forumda garip şeyler oluyor dün tranportere çarpıp foruma danışan çocuk,bugün market bisikletini geliştirmek isteyen kişi.Acaba yarın neler olacak?

Geri