Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Market Önünden, Canavar Olma Yoluna: Benim Gaziantep'li Yol Arkadaşım

Tamaâm buldum ince belli kola kutulari var ya hatta red bull red bull o kutulardan koyup gerektiginde icer kanatlanirim.

Scudo
Yillar once asus forumda moderatorluk yaparken boyle bir olayla karsilasmistik. Bir genc arkadas bir konu acmisti bir gecede yuzlerce mesaj yazilmisti. Guzel vakit gecirmistik inceden espriler girla. Ama fazlasi kasmaya basladigi gibi forumun amacindan da uzaklastiriyor. O nedenle ben artik bu konuya yazmayi birakiyorum fazlasi seviyeyi dusurecek gibi geliyor. Enerjimizi ise yarar seylere harcayalim.

@BisikletliCocuk Fikrine karşı çıktığım doğrudur ama amacım dalga geçmek değil. Bundan sonra toplayacağım Al. bisikleti bekleyeceğim o zamana kadar bu bisikleti geliştirmene yardım edeceğim (bilgimin yettiği kadarıyla). İki bisikleti karşılaştırıp sonucu kendin görürsün artık, 1 musibet 1000 nasihatten iyidir demiş atalarımız :)

Öncelikle bisikleti geliştiriyorsun iyi hoş ama bisiklet aksesuarları ve korumalıkları ne durumda? Kask ve eldivenin yoksa öncelikle onları hallet. Gece sürecek isen ışıkları da unutma. Bir de hızlı giderken gözüne sinek böcek çarpabilir gözlük de çok önemli. Daha başka aksesuarlar var ama en önemlileri bunlar. Bisiklete gelecek olursak gidon boğazını değiştir diyeceğim ama gördüğüm kadarıyla gidon boğazını gidona kaynatmışlar. O konuda bir şey diyemeyeceğim. O tarz jantlar araziye uygun değil, ben o tarz jantları kullanmıştım ve şehir içinde harcadım siz arazi yapıp hayla nasıl kullanabiliyorsunuz şaşırdım doğrusu. Belderia farkı sanırım :cool: Zaten jantlarda hasar var, çift kat alüminyum jantlara geçmeniz daha iyi olur. Jantlardan sonra lastikleri de değiştirmeniz iyi olur. Lastikleri aynı benim eski market bisikletimin lastiklerinden. Ucuza CST lastik bulabilirseniz alın.

Tamam. Eğer gerçekten bu işi yapmamı istemiyorsanız ve para mı değerli zamanımı boşa harcamamamı istemiyorsanız bende bu projeden vazgeçerim.

@BağdatlıRuhi
Lastiklerimi zaten değiştirecek(tim). Işıklarım da hazır(dı). Zaten kendime güvenlik ekipmanlarına da bakacak(tım). Ama herşey bitti. Kendi istediğim amaca ulaşamamaktan sonra artık bisiklet modifiyesi yapmanın ne anlamı kaldı. Aranıza farkı bir şekilde katılamamaktan sonra ne anlamı var. Artık bu gibi ''işlerden'' vazgeçip direk bisiklet restorasyonuna girme zamanı geldi. En azından onların bazı parçalarını değiştirmem.:(:(

@Kaan T.
Ben Yaşar Ustamın ''yardımcısı''olmayı tercih ederim. Çıraklık bana yakışmaz.

La git isine, sen Kimsin? Gercek forumdaki Nikin ne ve bu niki neden actinda trollük yapiyorsun.
Yok mühendisim, yok dogukan aksuya cirak olmam. Dogukan aksuyu taniyormusun da olmam diyorsun. Olabilsemde @Doğukan Aksu nun yanina keske cirak olabilsem. Bi bitmediniz forumun icin ettiniz be.
Sana yalandan nasil öneride buluna bilirsin diye soruyorum sacma sapan cevaplar veriyorsun, maksat googlede okuyup yapmak degil, sordugum bisiklet hakkında cevap verbiliyorsan iste ozaman mühendis olursun

@Murat Cömez
Ön yargım için lütfen bağışlayın.:uzgnm: Haklısınız böyle ön yargılı davranamamalıydım. Çok özür dilerim. Gerçekten:eek:ops::uzgnm::(:agla: Ve size iyi bir şeyler vermek istedim. Çünkü bu parçanın var olabileceğini bilip alabilirsiniz diye düşündüm.. Çok çok özür dilerim. Size FOX Vanilla R demişken, bir de yardım olsun diye site bulmaya çalıştım. Ama benim haddime değil.:(:uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: Orkun KnighTR34
Simdi celik kekosiklet yapicakmisin yoksa vazmi gectin sonunda ne cikacagini merak etmistim tabi gercekse.

Seninkinin kardeşlerini buldum. Ancak bunlar ikiz yetiştirilmiş. Tek çocuk değil. Parka götürelim de eğlensinler biraz.1468170926280-345861039.jpg

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@Kaan T.
Bendeki 2014 model. Fakat bunlar 2015 model.

@m17999
Vazgeçtim. onun yerine Al. MTB toplayacağım. Yani artık konudan tamamen çıktığımıza göre artık bu konu dışında bir çok şeyi konuşabiliriz.

Allahım sana şükürler olsun...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En azından tamir etsem olmaz mı? Bari yolda kullanabileceğim bir bisiklet olsun.

@BisikletliCocuk Sen harbi gerçekmisin,yoksa yaş 15 beyin 8 falan mı? Hakaret olarak anlama ama bunu anlayabilecek yaştasın bence..

Geri