Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Marmara Ereğlisi'ndeki Opet

Bahadır Gürel

Forum Bağımlısı
Tepki
7.699
İsim
Bahadır Gürel
Bisiklet
Geotech
21-22 Mart İstanbul-Çanakkale turunda sponsorluğu Opet üstlendi. İstanbul-Tekirdağ yolunda öğlen molasını Opet'te yapalım dedik. Marmara Ereğlisi'ni geçtikten sonraki ilk benzinciye girdik. Atilla Atay bisikletten indikten sonra işletmeciye yaklaştı, sarıldıktan sonra da elini öpmek istedi ama adam buna izin vermedi. Sonradan öğrendik ki; Opet işletmecisi bu büyüğümüz (Cengiz Özdoğan), 60-70'lerde Türkiye'de yol bisiklet yarışlarında dereceler almış, 80'lerde de Türkiye Bisiklet Takımının milli antrenörlüğünü yapmış ve aynı zamanda o dönem Atilla'ya hocalık yapmış.

İşletmenin içinde, yarışlarda kullandığı yol bisikleti ve o dönemlere ait fotolar var. Yolunuz geçerse uğrayın; bisiklet tarihimizle ilgili çok bilgi var orada.

19182_10153117117617319_6296478175997802649_n.jpg 11082648_10153117117787319_5716170968205476247_n.jpg

Scudo
Yaz aylarında hep kullandığımız benzinci :)
Bunca yıl bir kez olsun arabadan inip içeri girmemiştim, o yüzden şimdi haberim oldu bundan :hihi:

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Bu arada şimdi fark ettim ilk fotoda 1923 yılının logosu gözüküyor çok güzel bir tasarım :harika:

• Beğen
Bizim de çokca geçtiğimiz antrenman rotası içinde.Bazı zamanlar uğrarız.Bu arada hafta sonu rüzgar sizi çok yıpratmıştır bahadır bey;devamlı karşınızdan esti tahminimce.

• Beğen
@özcan yılmaz

Rüzgar yüzünden yolun tamamı yokuş gibi geldi :) Ya cepheden ya yanlardan dağıttı, hiç arkadan estiğini görmedim maalesef.

• Beğen
Tepkiler: aziz otkur
18/06/2016 tarihinde Tekirdağ'a kendimi denemek maksatli İstanbul'dan bir sürüş gerçekleştirdim.Tesadüfi Cengiz abi ile tanişmak kısmet oldu.Sağ olsun beni ağırladı, kısada olsa muhabbet ettik.Ama en yakın zamanda daha detaylı muhabbet etmek için yanına uğrayacağım.Yolu otaraflara düşen olursa uğramanızı tavsiye ederim.Bu arada rüzgar beni de hiç rahat bırakmadı. :(

Opet şehirler arası tur yapan bisikletçilerin gece konaklaması için benzin istasyonlarına gelen bisikletçilere yer göstereceğini ve konaklamaya izin vereceğini açıklamış. tabii temiz bırakılmasını özellikle belirtmiş

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
Opetin bu konuda hakkında bir cevabı vardı kamprailde, böyle bir uygulamalarının olmadığını -kamp yeri-, böyle bir uygulamanın tamamen istasyonların kendi insiyatifinde olduğunu belirtmişti.

Geri