Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Maşa değişimi

C.Koc

Forum Bağımlısı
Tepki
1.053
İsim
Cem
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bianchi touring 727 2014 model bisikletimi ya değiştirmeyi yada biraz değişiklik yapmayı kafayı koymuştum ve ucuz yolu seçip değişiklik yapmayı seçtim :D ve sürekli asfalt yolda sürdüğüm bisikletin gereksiz olduğuna karar verdiğim çelik amortisörlü maşasını düz alüminyum maşa ile değiştirdim, yalnız maşayı internetten satın aldığımda disk fren bağlantı yerine çok dikkat etmemişim şimdi disk fren adaptörü siparişi vermek zorunda kaldım maşa rengininde bisikletle uyumsuz olması ile maşayıda siyah mat siprey boyayla boyadım galiba kilodan en az 2 kg tasarruf ettim...

20141019_221726_HDR.jpg 20141002_182529.jpg Adsız.jpg viewfile.jpg viewfile2.jpg

Scudo
Merhaba arkadaşlar bi dostum maşa alacak eski tip maşası var bianchi scorpion boğaz yok onda değişik maşası çok kötü buna maşa takılırmı sığarmı

Yardım bekliyorum

@Egeyilmaz16
Sonunu anlamadım . Eski tip dediğiniz maşada çiçek denilen bir parça bulunur . Bu parça çaprazlama olarak yarımdır. Gidon boğazının altında bu parçayı tamamlayan yarım parça bulunur . İkisi vidayla sabitlenip dönmeyi sağlar . Yeni tiplerdeki düzeni ise hiç bilmiyorum .

@MAERKEK

Merhaba bizim maşamıza gidon boğazı takılır ya maşa borusu 7 8 cm kadar üste bulunur onda tam tersi maşa borusu 3cm kadar uzun ve vidalı bir yapıya sahip etrafına somonu döndürüp kadroya öyle sabitliyoruz sonra eski tip gidon boğazı yazın çıkar o da maşanın içine sokulur sıkılır

@MAERKEK
Çok sagol

Geri