@emrehan. Evet mtb için ama fazla sert kullanmadığım maşanın öyle üst düzey birşey olmadına gerek yok
@Anıl Erdoğan@Mustafa Zeybek temiz birşey buldukça ikinci el de olabilir ama ben fazla sert kullanmadığımdan abartılı birşeye ihtiyacım yok doğrusu. Benim işimi görebilecek o fiyata 29" hangi maşalar var ikinci el.
Merhaba 2 ay önce Bianchi Aspid 26 26'' jant v fren 2018 modelini aldım. biraz zorladım amortisörü sanırım :/.gidonu sağa sola çevirince gıcırdama gibi sesler yapıyor.bisikletçiye gittim.keçeleri açıp yağ sıktı 2 gün sonra aynı şey yine başladı .küçük eğik tümseklerden geçince maşa bacakları sallanıyor , titriyor. boşluk nedir o olayı tam anlamadım??bende boşluk mu var?? maşam zoom ve bence dandik bir maşa.biraz sert ve bazen yaylanmıyor içinde kalıyor vb. yeni maşa almayı düşündüm 100-max 250 arasında maşa bakıyorum.(bu ölünce alırım ) 100mm yaylansa hoplamaya zıplamaya zorlamaya sıkıntı çıkarmasınç kilitli mi olsun o konuda kaldım kilitli mekanizması farklı sanırım ?? neyse 26'' maşa arıyorum dediğim gibi zorlamaya sıkıntı çıkarmasın...
merhabalar 24 jant bianchi luca sahibiyim ve 7 yıldır aktif kuklanıyorum 1,73 boyum bu yüzden ayakta kullanıyorum zaten kullandığım yerler dağ ve engebeli arazi neyse konuya gelelim bisikletimi aşırı seviyorum ama tek sıkıntısı var maşa.Maşası o kadar küçük ki 3 parmak falan o kadar bu yüzden sıkıntı çıkartıyor bu yüzden internetten 27,5 maşa arattım birşekilde buldum arkadaşlarıma danıştım kimisi çok yüksek olacağını ve kırılabileceğini ayrıca jant a uyum sağlamıyacağını söyledi kimiside daha iyi olur büyük olduğundan darbelere karşı daha iyi olacağını söyledi sizce 24 jant bir bisiklete 27,5 maşa takılırmı göbek değiştirsem olmaz mı ayrıca? (Bu arada fotoğraf eski bazı parçaları değişti normalde o kadar kötü değil)