Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Maşa tercihi

mer1166

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar hepinize Öncelikle merhaba.Bugun Bir projeye başlıyorum 26 jant bir bisiklet buldum kuzenim kullanmıyo diye aldım getirdim.Ön maşasını değiştirmek istiyorum 26 inç maşa bulamadım intarnette istediğim gibi.27 yada 28 inç maşa taksam nasıl sorunlar oluşur.Bilenler soyleyebilirmi?

Scudo
Bir ust buyuk boy takarsaniz ve tekeriniz orijinal boyutundaysa yokus asagi inislerde on hafif kalkmis olacagindan daha dengeli olur. Mesela ben de 26" bisikletimde 27.5 amortisorlu masa kullaniyorum. Siz isterseniz 28 de takin ama tek dikkat etmeniz gereken v frende janta tam oturmaz pabuclar
Disk fren olmasi isi cozer. Fren isini de v fren ile cozmek icin o masanin orijinal boyutunda jant kullanmaniz gerekir. Bu durumda da gorsel olarakta goze nasil gorunecegi sizin bakis aciniza bagli olmakla cok sorun yaratmayabilir.

Biraz araştırdım ancak linkteki maşanın tam olarak ismini cismini bulamadım.
(link)

Resimdeki gibi karbon olmayabilir ancak bildiğimiz mtb maşasının amortisörsüz hali.
Türkiye'de bulabilir miyim? Ne olarak aramam gerekir?

@yokon

Türkiye'de bulabilirsiniz :

Resimdeki Maşa Ritchey Rigid Fork, "Rigid fork" diye aratırsanız bike24, bike-components.de gibi sitelerde farklı modeller çıkıyor.

@yokon Bu cro-moly (link)

Dediğim gibi Rigid Fork diye aratırsanız başka çeşitlerde bulabilirsiniz ama çok fazla çeşit yok.

Merhaba Bisikletime ön maşa alacağım ve ikisi arasında kararsız kaldım Füme tarzı rengi olan Suntour (carraro 225'ten çıkma)marka diğeri ise zoom (kron tx 500'den çıkma) sizce hangisini almalıyım.Teşekkür ediyorum.
received_580367736100201.jpeg

Dosyalar

• received_430997847571284.jpeg
    received_430997847571284.jpeg
    79,3 KB · Okunma: 34
  • received_2266808500275906.jpeg
    received_2266808500275906.jpeg
    77,5 KB · Okunma: 34
  • Beğen
Tepkiler: Xnoss
Ben yeni Peugeot pgt 507 MTB aldım üzerinde zoom maşayla geldi bu maşa nasıldır diye araştırma yaparken açıkçası pek iyi yorumlarla karşılaşmadım şu da var model model fark eder mi onu bilmiyorum

Ben yeni Peugeot pgt 507 MTB aldım üzerinde zoom maşayla geldi bu maşa nasıldır diye araştırma yaparken açıkçası pek iyi yorumlarla karşılaşmadım şu da var model model fark eder mi onu bilmiyorum
bende öyle biliyorum ama renk uyumsuzluğu var çok dengesiz dururmu onun da hesabındayım açıkcası.

Modellerini bilmiyorum ama Suntour marka olarak daha prestijli.
Zoom maşanin alt modelleri çok şikayet aldı, üst modelleri için bir sey diyemem.

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Modellerini bilmiyorum ama Suntour marka olarak daha prestijli.
Zoom maşanin alt modelleri çok şikayet aldı, üst modelleri için bir sey diyemem.
@amasseia yorumun için teşekkür ediyorum peki renk çok uyumsuz olurmu sence suntour alsam.

@Psikopatizm rica ederim.
Biraz uyumsuzluk durumu olur ama çok da cırtlak bir renk yok Suntour da.
Renk cok fazla sorun olursa olmadi boyatirsiniz.

@amasseia nasipse yarın yenikapıya gideceğim bakacağım inşaAllah umduğum gibi çıkar.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
oyumu kalite olarak önde olduğu için suntour'a veriyorum.. zımpara + sprey boyaya simsiyah olur

@Psikopatizm olmuş ve hiç de siritmamis, hayırlı olsun ?

• Beğen
Tepkiler: Gürkan Baş
Geri