Scudo Sports

Maslak

Saruz26

Daimi Üye
Tepki
236
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba...
son bir haftadır istanbuldayım. Gelirken yanımdan ayırmadığım hatta üzerine binip izmirden geldiğim bisikletimi de getirdim. bu Haftasonu için herhangi bir tur organizasyon planı olan var mı???

Scudo
konuyu yanlış yere açtığım için çok özür sonradan farkettim. Konu diğer tarafa taşınabilir ya da silinebilir.

maslak ve istinye yazdım ama ortaköy ve beşiktaş taki arkadaşlarla tanışmak , beraber pedal çevirmek isterim...umarım ses veren olur...

Merhaba arkadaşlar

İsmim Mehmet, İstanbul Teknik Üniversitesinde öğrenciyim.Kampüste yurtta kalıyorum.
Bisikletle olan ilişkim neredeyse 3 yaşıma kadar uzanıyor. Son 3-4 yıldır aramız biraz soğusa da ben halen bisiklet tutkunuyum.
En yakın zamanda kendime yeni bir bisiklet alacağım zaten, piyasa araştırması yapıyorum.

Bisikletimi edindikten sonra haftasonları veya akşamları ya da artık ne zaman uygun olursa her türlü şehir içi, şehir dışı turlara keyifle katılırım.
Böyle bir platforma dahil olabildiğim için cidden çok memnun oldum.
Teşekkürler

Hoşgeldiniz. Ben de Maslak'ta oturuyorum. Haftaiçi bisikletle işe gidip geliyorum, bazı haftasonları da Belgrad Ormanına. Geçen yaz 20 senelik bir aradan sonra başlamıştım ben de bisiklete :D

Hoşbulduk hocam. Demir atıma kavuşur kavuşmaz size katılabilirim ben de :rolleyes:

Tabi, özel mesaj atın, ben sürekli yollardayım :)

Hocam bende sariyerde oturuyorum maslakta calisiyorum bisikletle gelip gidiyorum hergun eger uyarsa aksamlari yada hafta sonlari geziler yapmak isterim

Hoşgeldin Mehmet, Umarın en kısa zamanda gönlüne göre bir bisiklet bulursun.

Gönlüme göre bisiklet çok da hocam işin içine maliyet girince iki arada bir derede bırakıyor insanı :D

Aynı üniversitedeyiz, itü triatlon ve bisiklet kulübü var haftasonları belgrad turları yapıyorlar, katılabilirsin.

Bisikletimi aldım arkadaşlar artık müsait zamanlarda her türlü tura katılabilirim

• Beğen
Tepkiler: Remzi YOL
aleykümselam hoşgeldiniz..

Geri