Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mavic Aksium Jant Seti

Scudo
Sıfır alınan bir jant akord istiyorsa o jantta sorun vardır. Ben iade ederdim. İkinci el almaktan farkı yok gözümde.
Sıfır alınan bir piyano da akort istiyor ancak akordu kaçık diye iade edeni hiç görmedim..
Paranoyaklık seviyesi vol. 91829381928397
Yahu ne meraklısınız boş beleş konuşmaya! Samsung makine garanti bitiminde arıza veriyor keza televizyon buzdolabı.. planlı eskitme denen kavramı hayatınızda hiç duymadınız mı? O olay olmasa yedek parçalar nasıl satılacak??Koskoca firmalar bunu yaparken Mavic in yapmaması için hiçbir sebep göremiyorum!

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: ndhakara
Mavic CEO'su fabrikada wheelbuilder'lara sesleniyor:

"Arkadaşlar, Aksium'ların yarısında telin 1 tanesini gevşek bırakıyoruz. Böylece bunu gören kullanıcı 'bu teker bozuk ya, düzelmez bu, aynısından bi tane daha alayım belki gevşek telli olmayanına denk gelirim' diyecek, üstüste Aksium alacaktır".

"Arkadaşlar, Aksium'ların yarısında telin 1 tanesini gevşek bırakıyoruz. Böylece bunu gören kullanıcı 'bu teker bozuk ya, düzelmez bu, aynısından bi tane daha alayım belki gevşek telli olmayanına denk gelirim' diyecek, üstüste Aksium alacaktır".
Umut Sarıkaya çizebilir bunu.

Sıfır alınan bir piyano da akort istiyor ancak akordu kaçık diye iade edeni hiç görmedim..
...
Samsung makine garanti bitiminde arıza veriyor keza televizyon buzdolabı.. planlı eskitme denen kavramı hayatınızda hiç duymadınız mı? O olay olmasa yedek parçalar nasıl satılacak??Koskoca firmalar bunu yaparken Mavic in yapmaması için hiçbir sebep göremiyorum!

Bu yeni alınmış üründeki bilinçli kusur şeklindeki planlı eskitmenin Mavic için nasıl bir avantajı oldu?

Bu yeni alınmış üründeki bilinçli kusur şeklindeki planlı eskitmenin Mavic için nasıl bir avantajı oldu?
Fark etmeyen bir tüketici 300-500-3000km de jant telini kırabilir buda yeni bir tel satışı demek 100-150tl lik fiyatı satış adetleriyle çarpınca büyük rakamlar ortaya çıkartır.
Buna göre kazan rulmanları kalitesiz yada kusurlu, belli bir süre kullanıma göre ayarlanmış bir ç. makinesi Samsung için nasıl bir avantaj sağlar sorunusunu da sormamız gerekir ki firmaya büyük avantaj sağladığı aşikar..

Son düzenleme:
Fark etmeyen bir tüketici 300-500-3000km de jant telini kırabilir buda yeni bir tel satışı demek 100-150tl lik fiyatı satış adetleriyle çarpınca büyük rakamlar ortaya çıkartır.
Buna göre kazan rulmanları kalitesiz yada kusurlu, belli bir süre kullanıma göre ayarlanmış bir ç. makinesi Samsung için nasıl bir avantaj sağlar sorunusunu da sormamız gerekir ki firmaya büyük avantaj sağladığı aşikar..

Müşterilerde/piyasada kalitesiz ürün/marka algısı oluşacağını düşünemiyorlar mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Müşterilerde/piyasada kalitesiz ürün/marka algısı oluşacağını düşünemiyorlar mıdır?
Büyük firmalar bunları zerre düşünmüyor hocam nasılsa piyasada isim yapmış... Getirisi de götürüsünden fazla. Samsung Bosch Arçelik aynı sistemi harfiyen uyguluyorlar şikayetvar sitesinde 100 lerce garanti bitiminde makinem yada TV im arızalandı şikayeti mevcut.

geçenlerde konunuza uzak durun yazacaktım fakat vazgeçmiştim. keşke yazsaydım.

• Beğen
Tepkiler: awakening
geçenlerde konunuza uzak durun yazacaktım fakat vazgeçmiştim. keşke yazsaydım.
Hocam genelde hep iyi yorumlar olması ve decathlon daki yetkin bir arkadaşın da tercih ettiği bir set olması sebebiyle iadeyi düşünmedim... Sağolsun o arkadaş p.tesi günü "gel çözeriz" diyor, önceden shimano service center da görevli tecrübeli bir kişi kendisi konuyu okuyorsa da selam olsun. Durumlara bakacağız artık...
Her ihtimale karşı hub ı stok halde orjinal yaylarıyla götüreceğim.
Edit: Olurda yetkili arkadaşın "akort ile uğraşmayalım direkt değişim yapalım" deme ihtimaline karşı stok yayı geri taktım. Böyle de bir sevdim sesi şimdi tatlı geldi...

Evet yukarıda yazdığımda haklıymışım, kesinlikle boş beleş konuşan bir arkadaşsın notunu verdim hoşçakal.

Son düzenleme:
Mavic markasının Türkiyede bir temsilci yada distribütörü var mı?
Accell bisikletmiş en azından sahipsiz bırakılmamış...

Son düzenleme:
Arka jantı değiştirdiler sağolsunlar 2 tane janta baktım son baktığım ip gibi akort sağlam 👌

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Sizin adınıza sevindim, kazasız belasız güle güle kullanın. Bu set hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Dechatlon garanti politikasını güzel işliyor. Şimdiye kadar o kadar alışverişim oldu, hiç birinde mağdur etmedi. En son Trekking ayakkabısı almıştım 2 ay boyunca dağlarda gezdim tozdum yanlardan açıldı, İstanbul’a geldiğimde dağların tozuyla getirdim derdimi anlattım 10 dk. sonra yenisini getirdiler ve o gün bu gündür sorunsuz kullanıyorum. Bu konuda müşterileri yormadıkları için çoğu zaman tercih ediyorum. Fiyatları da balon gibi şişirmeseler çok iyi olacak ama neyse.

Sizin adınıza sevindim, kazasız belasız güle güle kullanın. Bu set hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Dechatlon garanti politikasını güzel işliyor. Şimdiye kadar o kadar alışverişim oldu, hiç birinde mağdur etmedi. En son Trekking ayakkabısı almıştım 2 ay boyunca dağlarda gezdim tozdum yanlardan açıldı, İstanbul’a geldiğimde dağların tozuyla getirdim derdimi anlattım 10 dk. sonra yenisini getirdiler ve o gün bu gündür sorunsuz kullanıyorum. Bu konuda müşterileri yormadıkları için çoğu zaman tercih ediyorum. Fiyatları da balon gibi şişirmeseler çok iyi olacak ama neyse.
Teşekkür ederim. İlerleyen zamanda km arttıkça yorum eklerim...
Benimde su geçirmez outdoor ayakkabıda benzer bir süreç başımdan geçmişti orada da uğraştırmadan sorunu çözmüşlerdi...

Arka jantı değiştirdiler sağolsunlar 2 tane janta baktım son baktığım ip gibi akort sağlam 👌
Demek ki sıfır alınan jantın bozuk olmaması gerekiyormuş. Sıfır piyano gibi akorda ihtiyacı yokmuş :)

Değişim olması güzel. Güle güle kullanın.

Demek ki sıfır alınan jantın bozuk olmaması gerekiyormuş. Sıfır piyano gibi akorda ihtiyacı yokmuş :)

Değişim olması güzel. Güle güle kullanın.
Birincisi akord etmekten kaçınıldı ve değişim daha çok işlerine geldi ikincisi jant kaynak yerinde fark ettiğim birleşimin temiz olmaması son noktayı koydu!!!
Bu durumda piyanonun akordunu yapacak adam olmazsa değiştirmek tek seçenektir.

Teşekkürler.
Bakalım arkadaşlar bu yorumu da beğenecekler mi..?

Bu konuyu anca Esra Erol çözer boşuna burada kafa yormayın.

İlk uzun sürüşte akıcılıktan ziyade ilk söyleyeceğim stok halde "görüntü var ses yok", hub sesi neredeyse hiç duyulmuyor. Kendi yaptığım daha sıkı yayları koyacağım, bir sonraki sürüşten daha umutluyum. Jant akordu gayet iyi.

İlk uzun sürüşte akıcılıktan ziyade ilk söyleyeceğim stok halde "görüntü var ses yok", hub sesi neredeyse hiç duyulmuyor. Kendi yaptığım daha sıkı yayları koyacağım, bir sonraki sürüşten daha umutluyum. Jant akordu gayet iyi.

Bu hub sesi bazı jantlarda çok kulak tırmalıyor, yani traktör gibi gereksiz sesli. Uzun sürüşlerde de çekilmez. Bakalım ilerleyen süreçte hub içerisinde ki yağ azaldıkça ya da ektisini yitirdikçe sesi değişecektir. Ben de Cole Rollen Elit, Aksium ve Campognolo Calima arasında kaldım.

decathlona baktım aksium un 6500 tl fiyat etiketi var. bu zamanda gerçekten fiyatı cazip alıp koysam mı bi kenara.. ben cole rollen elite ciyim ama aksium yarı fiyatına...

• Beğen
Tepkiler: awakening
Geri