Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mercedes Benz şehir tur bisikleti

Scudo
@Osman Tuğrul
Tesekkurler Osmancim sagol bindik iste bisiklet sonucta 4 demir 2 teker

@MertAhci35 tesekkur ederim arkadasm

@Anonim
:D Bu negatif enerjiyi neye borcluyuz acaba ? :D

@Anonim
Beni benden alirsan
Seni sana birakmam ömercim
:D

aviary-image-1474979546983.jpeg

Gezmek ter atmak harika ama bunu belgeleme mecburiyeti hissi sanirim akilli telefonlarin bir getirisi.
Eskiden ne guzel gidiyorduk foto remzimize flaslar patliyordu , elimize cicekler veriliyordu. Orada hazir kiyafetler ve inanilmaz sacma modellerde kravatlar oluyordu takip vesikalik resim icin :D neyse atlatik sanki o zamani 2016-09-27_14-34-19_HDR.jpg

2016-09-27_14-30-49_HDR.jpg 2016-09-27_13-04-42_HDR.jpg

@Anonim
:D benim elime verilmiyordu arkadasim
Benim boynuma veriliyordu kiravat oraya dugundu nisandi filan gelen hanimlara oluyordu o :D

@Anonim
Hahaha :D kiraathane seviyesine yiukselmisiniz mizah konusunda sayin Omer bey :D

Merhaba madem konu açılmış sorumu buradan sorayım dedim, öncelikle bisiklete gerçek anlamda hasta oldum benim de ekteki bisiklete benzeyen bir bisiklete ulaşma imkanım var (dedemin gençliğinde kullandığı almancı bisikletiymiş) böyle olunca kafamda ben neden mercedes bisiklet yapmayayım gini bir düşünce oluştu sizce yaparsam uğraştığıma değecek mi ve bana tahmini kaç paraya mal olacak? (Bu arada yaş 17 ve bisikletten çok anlamam daha çok otomobillerle ilgileniyorum)

Dosyalar

• 281fdc1e0d7d3776db2dd246a47d6561.jpg
    281fdc1e0d7d3776db2dd246a47d6561.jpg
    22,1 KB · Okunma: 29
@Kaganglc merhaba abisi.
Bu bisikleti toparlayabilir zevkle binebilirsin ama malesef o mercedes bisiklet olmaz. Mercedes bi otomotiv markasida olsa da diger otomobil markalarinda oldugu gbi az miktarda bisiklet uretiyor.. Mercedes bisiklet demen icin en azindan kadrosunun mercedes olmasi gerekir. Maliyet konusunda bisey diyemem 500 tl ye yapanda var 5000 tl ye mal edende. O maliyet ustunde kullanacagin donanima gore degisir

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@mariokaldato cevap için teşekkür ederim, mercedes bisiklet diye anlatmaya çalıştığım şey üstünde o sticker olması, kadro, gidon vs. Mercedes olmasa da olur benim için. Amacım bisikleti yağdan pastan arındırıp gerekli yerleri boyamak, frenlerine el atmak ve kadroyu beyaza boyayıp o stickerdan yapıştırmak.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geceler yarim oldu
Anam anam garibam.ehehe2016-10-12_21-55-18_HDR.jpg

2016-10-12_21-59-46_HDR.jpg

Kış geldi yagmur var camur var. Bebisim rica etti; "Bana camurluk taksan on numara olur" diye . Arastirmalara giristim. Feyste bakiniken cok guzel bi camurluk takimi denk geldi. Tam führere gore . Tesaduf forumdan @SerkanH nin cikmaz mi bide. Hemen istedim camurluklari, ucretini sorunca " biz arkadasiz lan senden para mi alcaz' dedi duygulandim. Harbiden cok sagolsun dostlar guzel olur hep kalp kalp kalp <3 :) kargoda su an. Takinca paylasirim

received_1138537132899879.jpeg

@mariokaldato

Güle güle kullan dostum. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@SerkanH eyvallah Serkancim yuregine saglik

2016-10-21_11-45-15_HDR.jpg 2016-10-21_11-44-51_HDR.jpg 2016-10-21_11-44-12_HDR.jpg

Abi bu ne tarz oluyo?

" sehir tur canım

Sehir mi tur mu?

" sehirde tur hayatim keh keh

Camurluguda taktik sonunda
@SerkanH dostumun hediyesi
Tekrardan tesekkurler

@mariokaldato

Güle güle kullan. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Çok canlı renkleri oldu bisikletin..

Geri