Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@trabzonlu ozan teşşekkür ederim arkadaşım. Evet 2015 Model buldum. Aslında V frenli istiyordum ama kendime uygun kadro bulamadım. Bu aldığım da 47 kadro tam oldu diyebilirim. Hidrolik diskli olarak kullanacağız artık.

Bana bu süreçte yardımcı olan bütün üstadlarıma herkese teşekkür ederim.

hayırlı olsun bisikletleriniz arkadaşlar :)

schwalbe lastikler için yurtdışı en uygun neresidir ?

• Beğen
Tepkiler: karaslanxl
Merhabalar. Cw100 2016 model bisikletimin orta göbeği değişmesi gerekiyor.Bisikletcimin dedigine gore rulmanlı bir gobekmis . Bu modele hangi gobekler uyumlu oluyor fiyat araştirmasi yapabilmek icin kullanıcam

@oguz169 Garantisi yok mu?

Benim bisikletim 2012 model orta göbeği BB-UN26, 2016'larda da aynıdır sanırım.

(link)

• Beğen
Tepkiler: oguz169
@Orhan Akarkut
Sağolun.
Garantisi var ama 40 50tl lik birsey ise garantiye gonder cevap bekle vs o islerle ugrasmak istemiyorum açıkçası.

Yetkili servis garantide gereğini yapsın. Başka bisikletçiye neden götürüyorsunuz?

@Orhan Akarkut
Servisine götüreceğim ama dedigim gibi bekleme sureci, bisikleti gondermek gibi birseyler çıkarsa garantiyi atlamayi dusunuyorum.

Anladım, Denizli'de yok mu? Yalnız, yeni bisikletin göbeğinin değiştirilme ihtiyacı biraz garip. Bisikletçinizin iyi bildiğine emin misiniz?

@Orhan Akarkut
Denizlide yetkili bir servisi var fakat bisikletcinin kendisini denizlide yasayanlar bilir arkana bakmadan kacılacak bir tip.
Bisikleti kontrol.eden arkadaß bu islerden anlayan güvenilir biri. Zaten ben goturdum kendisine böyle bir sikayetim var diye oda kintrol etti pedal degistirdi birkac yeri yagladi vidalari kontrol etti ama gobekte cıkti sorun. O konuda suphem yok cunki oynadığı gözle görülebiliyor.
40tl fiyat vermisti birde bana.

Merhabalar yine ben :)
Bugün bisikletimi temizledim ve merakımdan arka fren balatalarını söküp inceledim. Resimlerden fazla anlaşılır mı bilmiyorum ama sizce balataların durumu nasıl?
Herhangi bir sorunum yok sadece merak :)
20170124_200440.jpg 20170124_200453.jpg 20170124_203235.jpg

İyi akşamlar sayın merida kullanıcıları. Bu Soğuklarda bisiklet kullanıyor musunuz. Kullanıyorsanız ne gibi kıyafetler tercih edip, nelere dikkat ediyorsunuz.

Crossway 20v kullanıcısı olarak memnuniyetimi ifade etmek isterim. Beni hiç yolda bırakmadı ve çok keyifli turlarım oldu. Esneme mesafesi bir şehir-tur bisikleti için mükemmel (63mm) olan kaliteli bir amortisöre sahip. Ayrıca kilitli olması ayrı bir güzellik. Düz yolda hızlanırken özellikle yokuş çıkarken büyük avantaj. Yokuşta amortisörün açık veya kilitli olması çok farkettiriyor. Crossway serisi kesinlikle sınıfının en iyilerinden, belki de en iyisi. Şahsen gördüğüm tek olumsuz yanı selesi, rahat yumuşak bir sele ile değiştirildiğinde sürüş keyfi ciddi manada artıyor.

Maalesef nakit sıkışıklığından satmak zorundayım ve market bölümüne ilan açtım... Burada duyurmak etik olurmu bilemiyorum ama temiz Crossway arayanlara duyurulur, kelebek gidonu ve konforlu selesiyle 850 tl ye vereceğim...

Geri