Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

(link)
(link)
İZMİR CİVARINDA OLAN ARKADAŞLAR BİR BAKSIN FİYATI UYGUN

Scudo
@Orhan A

Aynisi bende oldu yedim kafayi ama bisikletciye gotur gevsekse sıktır ama en önemlisi bolca spreyle yagla bendede olmustu sprey sık

@Orhan A Amin çok teşekkürler cümlemize kazasız keyifli sürüşler olsun inşallah..

Herkeze selamlar,

Merida CW 300' e hız ve ivmelenme için zemine teması az bir lastik seçmek istiyorum. Teker ölçüsü, mevcut lastiklerin üstünde yazıyordur herhalde ? Birde sürat için ne marka/model önerirsiniz?

Saygılar ,Sevgiler....

arkadaşlar merhaba

ben de speeder 300 d almak üzereyim. kullanan arkadaşlardan özellikle rampa performansı konusunda görüş alabilir miyim. mtb ile 2. dişlide baba rampaları çıkabiliyorum. bunda da becerebilir miyim?
bir de uzun turlar için elverişli midir. hafta sonları günde 90-110 km civarında turlara çıkıyorum.

yardımcı olursanız çok sevinirim.

@mns
Bu bisiklet tutucuyu nereden kac liraya aldiniz acaba? Ben de almak istiyorum da. Zincir yaglarken temizlerken lazim olur.

@Burak G
Selam
Bahsettiğin bisikletin v freninden 2 hafta önce aldım
Yerinde olsam hidroliğe pek girmezdim
60 dolar civarı fark var ve daha ağır bir bisiklet.
Neyse gelelim konuya bende daha önceden crossway 100 kullandım ve kısa bir sürede salcano xrs 030
Ben citybike dan yola geçtiğimde de rampalarda zorlanmadım
Kondüsyonumda öyle süper değil
Hafiften sert viteste rampa çıkmak bana daha kolay geliyor
Hatta geçen hafta ciddi bir rampa tecrübem de oldu şükür üzmedi
Ben tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Burak G
@Burak G Bisikleti yeni aldım bende önceden Sedona 701 MTB kullanıyor idim.İlk izlenim olarak gayet memnunum bulunduğum yerde bolca yokuş var ve bir sorun yaşamadım biraz size de bağlı ama aldığınızda pişman olmayacağınız düşüncesindeyim.

• Beğen
Tepkiler: Burak G
@zy76
Hayırlı olsun. Greenguard mı aldınız lastikleri? Ben de almayi düşünüyorum. Daha ikinci binişte lastik patlatinca yedek lastik ve pompayi eksik etmiyorum artık:) Lastikleri internetten aldiysaniz link paylaşırsaniz sevinirim. .

@H. Sert

Teşekkürler siz de güle güle kullanın. Ben üzerindeki lastikleri bırakıp üstüne 170 tl fark verip aldım. Hatta daha teslim de almadım bisikleti nasipse bugun alıcam. Greenguard marathon,smartguard marathon plus mı oluyor ? Plus daha da sağlam patlamalara karşı ama daha da pahalı.
Benim eski bisikletimde de normal marathon vardı,2200 km yaptım bir defa patlamadı,10000 km yapanları duyuyorum hiç patlamadan.Size de tavsiye ederim...

Sadece bu green ve smart guard farkını bilmiyorum,daha teslim de almadım. Eger sizin de bir tavsiyeniz varsa ona göre deģiştireyim lastiģi..

Hayırlısı olsun bende daha yeni katıldım hayırlı sıyla...

@zy76, Greenguard'ın koruyucu katmanı 3 mm. Smartguard'da ise 5 mm. Greenguard bana yetip artıyor ama Smartguard'ın patlamaya karşı daha dirençli olduğu da gerçek.

@canayaz0734 700x32 asfalt yol ve hız ve sizin bisikletiniz için uygun ebattır. Örnek olarak Maxxis detonator size uyar.

@Burak G uzun turlar için bu bisiklet iyidir. Rampa konusunda dağ bisikleti kadar becerikli değildir, vitesleri itibariyle ama rampalarda sıkıntı yaşamazsınız.

@apeironur

Teşekkür ederim açıklama için. Bugün teslim aldim speeder 200 ümü, lastikler greenguard olarak bana da yeter de artar bile. İzmir de hava çok sıcaktı şöyle bir 30 km lik kısa bir tur yaptım. Herşeyinden çok memnunum gidişi,hafifliģi 56 kadro da bana tam denk geldi. Şimdilik ilk izlenimlar bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: apeironur
@zy76 boyunuz kaç ?kadro ölçüsü için merak ettim ...
Teşekkürler.

@canayaz0734

Boy 1.84 bacak boyum da 85-86 cm gibi yaklaşık. Belki başka bir marka modelde 56 bana büyük gelebilirdi ama Speeder in gerek dizaynı olsun çok değişik daha kompact bir çizgisi var. Kilom da 87 olduģu için 54 cm altında kaydoldu gibi. Speeder da kadro büyüdükçe bisiklet de kendini daha çok gösteriyor.

Herkese selamlar bende 2 hafta önce Crossway 40 v 2014 ile crosswayciler arasına katıldım yalnız bi sorum olacak 2 gün önce farkettim sele yukardan baktığımızda dairesel şekilde hafif oynuyor yani amortisör kısmında boşluk var biraz bilmem anlatabildim mi aldığım yere sordugumda bu kadar oynaması normal eğer iyicene sağa sola oynacak olursa o zaman problem olur ona bakarız dedi sizce normalmidir bu yoksa hiç oynamaması mı gerek ?

Crossway sahipleri amortisöru kilitledikten sonra biniyorum bi süre sonra kilidi actigimda yukarı fırliyor yani aşağı kaçırıyor bu normal bir durum mu?

@oquzzz, biraz oynaması normal. Normal derken bende de var bu oynama ama 1 cm civarında, fazla değil. Sürüş aşamasında olumsuzluk yaratan bir durum değil ama.

@yasintutunculer, amortisörü üzerinde hiç yük yok iken kilitleyin. Yani bisiklet üzerinde değilken. Sanırım siz amortisörü belli bir miktar içeride olduğu, az da olsa yük bindiği sırada kilitliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: oquzzz
Geri