Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merİda Dİyorum

Gerçekten süper ötesi bir bisiklet hayırlı uğurlu olsun Nazar değmesin kazasız belasız sürüşler dilerim .. buarada bu bisiklet benim olsa ben buraya resmini koymaya korkarım :) nazar değer felan.. Allah korusun.. bu bisikletin size kaça mal oldugunu öğrenebilirmiyim ? :)

Scudo
yaa bu merida nın bisikletlerine nerden bakıcaz Türk sitesinde istedigim bisikletler yok yabancı sitesine girdim orda da teknik özellikleri geometrik cizimleri var bisikletlerinin resimlerini bulamadım :S

• Beğen
Tepkiler: gabalı
(link)
buradan bütün modelleri inceleyebilirsin
bisikletin bana maliyetine gelince hesaplamak için muhasebeci tutmam lazım
nerdeyse bir senedir sağdan soldan bu bisiklet için parça satın aldım oyüzden tam bir fiyat veremem ama aşağı yukarı 3500 eur civarına mal oldu

• Beğen
Tepkiler: Cevat_Genc
@Cevat_Genc

Türk sitesi zaten bi Türk-Merida sitesi..Tamamen alakasız ve başka bi konuda yazdığına göre davalıkmış..

@deore79

abi bu sitede bir problem var heralde bisiklet modellerini gösteriyor ama resim yok :S :(

(link)
cevat bsikletlerin fotoları var sitede ayrıca yan taraftaki büyütece tıkladığın zaman bisikleti ince ayrıntılarına kadar görebiliyorsun

Gerçekten çok şık...

Bisikletiniz çok güzel ama bide fox siyah olsaymış daha bi güzel olacakmış :)...

Çok güzel bisiklet olmuş...Maşa hoşuma gitti.Fox iyi maşalar üretiyor...Hayırlı olsun kazasız sürüşler...

Donanımlar çok güzel.HAyırlı olsun.Birde sele borusu çok yukarda.Daha önce söyledimi bilmiyorum.Kadro boyu küçük geliyor galiba.

Birde düze direksiyonda barend tercihim.Dediğim gii çok güzel , kaza yapmadan binmenizi diliyorum.Paylaştığınız içinde ayrıca sağ ol..

Yine Beyaz Fox maşa.. Fazla söze gerek yok: ) Kazasız sürüşler.

söylenecek hiçbirşey yok.

İşte makine budur diyorum.

Hayırlı olsun.

Maliyet ne oldu acaba.

Geri