Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida reacto 5000

@emrev Bende @Murat Cömez e katılıyorum. Canyon Ultimate AL 8.0 kullanıyorum. :) Altımda öyle bir bisiklet olmasına rağmen yarışlara sadece İZLEYİCİ olarak katılabilirim. Elbette ki bu herkes benim gibi değil. Performans için durmaksızın antrenman yapan arkadaşlar var. Bu genç arkadaşımızın azimli olması ve bu hayallerini en kısa sürede gerçekleşmesini temenni ederim. Ancak motoru olmaya arabayı kullanmaya benzettim ben bu konuyu. İsterseniz Ferrari alın motoru olmadığı sürece hiç bir işe yaramaz. İlk önce sıkı antrenman yapmak şart..

Scudo
Haklısınız. Ben sadece reacto 5000 yerine canyon aero road 6.0 ı tercih ederdim.

7000 bütçem olsa Giant Propel Pro 2 alırdım ya da neyse işte 6900 lira olan model.Kullanmadım daha önce hiç.Zaten her şeye yorum yapmak için sahip olmak da gerekmiyor.Çok araştırdım bu bisikleti çok videosunu izledim.Özellikle tasarımı çok hoşuma gidiyor.Giant markasından hiç haz etmem ama Propel çok ayrı.Bir bakın derim.Donanım olarak da aynı sayılırlar.Propel yalnız Ultegra/105 mix değil yalnızca 105 diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emre Varol
Bende 5000 in kadrosunu çok sevdiğim için almayi planlıyorum ancak onun yerine puanlı yarışlarda kosabilecegim sıkı antrenman lar yapabileceğim bisiklet önerisi istiyorum yardimci olup önerebilir misiniz arkadaş lar

Merhabalar,

2022 Merida reacto 5000 almayı düşünüyorum. Maksimum vereceğim bütçe sizce ne kadar olmalı?

Edit: 2019

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhabalar,

2022 Merida reacto 5000 almayı düşünüyorum. Maksimum vereceğim bütçe sizce ne kadar olmalı?

Edit: 2019
Sadece modeli bilerek fiyat biçmek mümkün değil. Üzerinde hangi grupset var, jant seti nedir vs gibi ayrıntıları yazarsanız bu konuda bilgili forumdaşlar size bir fikir verebilir

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Geri