Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida reacto 5000

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
arkadaşlar sizce reacto 5000 alsam amatör yarışlara katılabilir miyim yani bisiklet yeterli midir

Scudo
Baktım az önce karbon herhalde 7000 fiyatı var bence yeterli olacaktır

S-M(52),M-L(54)
KADROReacto Carbon F3
MAŞAReacto Carbon pro-direct
ORTA YATAKDahili
FREN KOLUDahili
FREN ÖNShimano 105-direct
FREN ARKAShimano 105-direct
ZİNCİRShimano 11s
AYNAKOLFSA Gossamer Pro 52-36 386
VİTES ÖNShimano Ultegra D
VİTES ARKAShimano Ultegra SS
KASETShimano CS-5800-11 11-28
ELCİKPrologo Touch
GİDONFSA Gossamer compact OS
BOĞAZMERIDA pro CF OS -5
FURŞ TAKIMIBig Conoid-insert neck pro
ÖN HAZNEFormula Road Bearing
ARKA HAZNEFormula Road Bearing
PEDALYok
JANTMerida super AERO 38
SELEPrologo Kappa 2
SELE KELEPÇEDahili
SELE BORUSUReacto Aero carbon Race
ÖN VİTES KOLUShimano Ultegra
ARKA VİTES KOLUShimano Ultegra
JANT TELİBlack stainless
İÇ LASTİKUltralite 60
LASTİKContinental Grand Sport Race 25 fold
AĞIRLIK8,9 kg

evet carbon

Güzel bisiklet hayırlı olsun şimdiden

henüz alamadım ama önümüzdeki yaza kadar almayı planlıyorum

Hocam sorayla yarışanlar az değil kalmış ki ultegra :D

FDJ takımı sanırım setlerinde bazı parçaları Ultegra kullanıyor, fazlasıyla yarışa girebilisiniz o bisikletle.

peki bu fiyat aralığında sizin önerebileceğiniz bisikletler var mı

@big bike aero olduğunu bilmiyodum da genede çok ağır 7000 tl için bence başka modellere göz gezdirin millet 2.200 tl ye falan 9 kg bisiklet bulurken siz bence 7 kilolara inmeye çalışın veya toplama yapın çok daha karlı olur gibi nacizane tavsiyem :)

Şimdiden başarılar yarışlarda :D

@Ulaş Çavuşoğlu

Reacto evo'ları bir araştırın... Merida ağırlıktan çok aerodinamiğe önem veriyor.Bu yüzden ağır olması çok normal

Canyon ultimate e bak veya aeroroad 6.0

Herkes bisiklet önermiş ama antrenmandan kimse bahsetmemiş. Yarışlara bisiklet ile katılıyorsunuz ancak yarışan şey bisiklet değil beden ve kondisyonunuz dur. Bence öncelikle bedeninizi yarışlara hazırlamanız gerekiyor. Konuya yazış tarzınızdan buna hazır olmadığınızı düşünüyorum. Zira yarışlardaki arkadaşlar hakikaten performans yapan kişiler..

@emrev
Canyon önermissiniz, neden önerdiginiz icin biraz tecrübelerinizi paylasirmisiniz.

Herhangi bir tecrübem yok ben sadece bir öneride bulundum o kadar :) merida reacto nun fiyatı 2900 usd canyon aeroroad 6.0 ın fiyatı 3100 usd fiyatları biribirine yakın olduğu için söyledim. @Murat Cömez

@emrev
Bence bir bisikleti önermek icin o bisiklet ile sürüs yapmis olmak ve tecrübe edinmis olmak gerekir.
Sadece fiyatlarina dayanarak ve kulaktan dolma bilgilerle 6 - 7000 TL degerinde bir bisiket önerilmez.

Geri