Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Merida scultura 100 2015 (amatör)

@Umut AKAN hocam bir sorum olacak bisikletin yanında pedal yok yazıyor sayfada pedalı kendimiz mi alıyoruz yoksa bu durum sadece internet alımları için mi

Scudo
@bacobaba39 Pedal her zaman ayri satılır.Ha 5 liralık plastik pedal isterseniz yollarlar ama kimse spd pedalla yollamaz.

@Bartu Bilgi Şu lafı diye diye bitiremediniz.Üstünde taş çatlasın 800 liralik malzeme var bisikletin.kadroset 2100 lira mı ? 2.el Tarmac alınır TCR alınır o paralara.Herkesin fikri yok zikri var.

Bu arada iyi günlerde kullanın enflasyon en çok bizi vurdu bu sene maalesef

s.a ben de 2018 model scultra 100 alıp 7 8 ay sonra tiagra ve jant seti ile yükseltmek istiyorum 2. bi planim ise carraro 052 alıp 1 sene sonra reacto 400 lampre kadro set alıp grup seti buna aktarma gibi planlarım var hangisi daha mantıklı ve ucuz yollu olur önümüzde 2 hafta içinde bisiklet alıcam 2300 3000 tl bütçem var 2. el de boyuma uygun kadro bulamadım 47 48 49 kadro lazım :(

@Haydar1912
Ve aleyküm selam.Merida 2017 de Scultura 100 getirmemişti.2018 de getirecek mi?Fiyatı hakkında bilginiz var mı?

@hamlet2006 bilgim yok yakın zamanda bisikletçiye gidip konuşcam yurtdışında 800 dolar a satıyorlar specialized alayım dedim claris için 4100 tl fiyatı varmış şaka gibi resmen bu bisikletlerin fiyatları

@Haydar1912
Madem yükseltme yapacaksın 105 e yükselt.Niye tiagra?Referans noktası 105 olmalıdır.

@Haydar1912
Carraronun tiagrasını alıp Merida Reactoya niye eziyet edeceksin.O kadroya en az 105 yakışır.
Madem 1 sene sonra değiştireceksin ya da yükselteceksin.Şimdi uygun fiyata 2.elde zarar etmeyeceğin bir bisisiklet al,kullan yol bisikletine alış sonra sat.Bir sene sonra Scultura 400 ya da reacto 400 al derim.

2. el de 47 48 49 kadro bisiklet bulun bana alayım hocam leşi çıkmış bisiklete 2 bin lira veripte paramı rezil mi edeyim :)

@Haydar1912
Pazarlıkla 3000 'ealınabilir:(link)
Piyasa uçmuş hocam insan şaşırıyor.:)En azından sıfır ve Merida

bende o yüzden dedim ya hem kadro boyu yok 2. el de hemde fiyatlar çok yüksek geçen sene specialized claris set 2800 tl di şimdi 4100 tl bilmem anlatabildimmi :D

scultra 200 ün kadrosu yok malesef 50 kadro var seda bisiklette bana uymuyor :(

hortlattık ama 2000 tl ye temiz 2. eli var, alınır mı ? 2016 model, belki 2015 de olabilir ancak çok az kullanılmış

@Umut AKAN Arka jant kaç ruble ile uyumlu 2x10 tiagra takabilir miyiz bu modele.

@GoktugS
Scultura 300kullanıcısıyım elimde 25 Temmuzda aldığım bisikletimden çıkma jant seti ve tiagra vites comp fren seti var

Merhaba arkadaşlar,
2017 Merida Scultura 100 'ün maşa genişliği; en fazla kaç mm genişlikteki lastiği sorunsuz alabilir?Yardım bekliyoruz.

Merida comp mu freni, kadro scultura 300 ile aynıysa ölçelim ilk fırsatta
@hamlet2006

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Mhmm@ Selamun aleyküm güzel kardeşim.
Bir arkadaş adına soruyorum.Hiç bilmiyorum.Muhtemelen merida comptur
Şimdi aklıma geldi.Maşayı hesaplarken,ya frenlere sığmazsa.Frenlerin genişliği de sınırlayıcı olabilir.

Şuan bisikletin üstünde değil değiştirdim ama daha yeni çıkarttım iyi hatırlıyorum baya geniş 32mm bile olur 35 sanmam ama

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Arkadaşlar meridanın stok jantı olan Comp20 Rulmanlı bir jantmıdır bilgisi olan varmı?
Sanırım scultra 100 2017-18'de kullanmıştı

kaça gider Scultura 100...Çokta temiz iyi durumda, continental lastikler taktım..

Şehir bisikleti alayım diyorum bunun yerine

Geri