Scudo Sports

Merida speeder 200v ile aranıza katıldım

Scudo
Hayırlı olsun hocam. Ne kadara aldınız acaba? Bir de kaç boya kaç kadro boyu kullanıyosunuz? Ben de bu modeli gözüme kestirdim ikinci elini bulabilirsem boyuma uygun alacağım 1 aya inşallah

@Erdem Şiğva teşekkür ederim darısı size olsun inşallah.hocam benim boy 1.70 iç bacak boyu 69 cm yanlış hatırlamıyor isem . Ben kadro boyu olarak 50cm aldım. Doğrusunu söylemek gerekirse kadro boyu ölçtüğüm de kadro borusu ile temas halinde oluyorum ama rahatsız etmiyor. Bi boy ufak alırsam küçük olacağı söylendi. Beni rahatsız etmiyor şu anda çok memnunum.

İyi günlerde kullanın. Doğru boy tercihi. Doğru marka, model.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Orhan Akarkut teşekkür ediyorum. Doğru boy tercihi ve doğru bi bisiklet aldığımı bende düşünüyorum. Hepimize inşallah keyifli kazasız fazlası ile pedal atıp bisiklet sürmek nasip olur inşallah :)

@spe07 çok teşekkürler

• Beğen
Güzel Bisiklet Güle Güle Kullanın Keske Detaylı Atsaydınız Fotoları Fiyatı İle:=) Bu Aralar Süspansiyonsuz Şehir Bisikletlerinde Cannondale Quick 5 ve Bu Model Arasında Kaldım Hayırlısı Bakalım:)

• Beğen
@can akıncılar hocam detaylı dediğiniz bisiklet parçalarından falan bahsediyorsaniz ben koliyi teslim alır almaz kurulum için bisikletçiye götürdüm. Ayrıntıdan kastınız farklı bir şeyse paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada seda bisikletten nakit havale ile 1943 liraya aldım.

@Byburak
(link) bayağı araştırma yaptım en uygun seda bisiklet satıyor burada yazan fiyata rağmen bana ekstra indirim yaptı bülent bey sağ olsun.

• Beğen
Hayirli olsun, gectigimiz hafta ben de bir speeder 200v aldim, bisikletin akiciligi, kadro geometrisi, komponent uyumu cok guzel. Yalnizca elcikleri barend ile degistirdim.
Hem performans elde edilebilecek, hem sehir icinde kullanilabilecek, hem de uzun turlar yapilabilecek bir bisiklet. On maşada bile bagaj icin delikler var, gayet guzel.
Ben ikinci el 1300 tlden aldim, bence fiyatini fazlasiyla hak ediyor :)

Hayirli olsun allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin bende yaklasik 1 ay once uzun arastirmalar sonrasinda tilmen bisiklet bakirkoyden 1940 tl ye speeder 200 alarak araniza katildim gercekten cok harika bir bisiklet cok memnunum hatta nazarinida cikardim dun bisikletten dustum kolumda incinme var ama bir an once iyilesip tekrar binmek icin sabirsizlaniyorum allah hepimize saglikla kullanmayi nasip etsin

Dosyalar

• 20160717_190443.jpg
    20160717_190443.jpg
    128,8 KB · Okunma: 72
  • 20160807_163211.jpg
    20160807_163211.jpg
    119 KB · Okunma: 67
  • 20160807_163230.jpg
    20160807_163230.jpg
    115,2 KB · Okunma: 62
@ozkan5043

Tilmen bisikleti bilirim. Sahibi çok iyi bir insandır. Bazen sırf muhabbet etmek için dükkanına uğruyorum. Güle güle kullanın.

Tesekkur ederim bende yeni tanistim bir kac gun sonra bakim icin goturcem kendisine tabi kolum iyilesirse:(

• Beğen
Tepkiler: chizer.adam
Hayirli ugurlu olsun. Sormasi ayip fiyati nedit? Ha pardon yazmisin .... Fiyati uygun hele ki salkano ng 350 lerin.1300 tl den satildigi bu gunlerde

@mariokaldato

Tesekkur ederim. Cok arastirdim cok tavsiye veren oldu kafam karismisti ama gozum bu bisiklette kalmisti iyikide almisim cok memnunum ben aldigimda dolar 2.80 di 1940 tl ye almis oldum

Makina. Fiyata gore mutis. Nasil hizli mi makina bari

@mariokaldato

Bisiklet konusunda cok iyi sayilmam yasim 41 olmasina ragmen ilk satin aldigim bisiklet diyebilirim daha once sagda solda kullandiklarimi bisiklet zannediyordum meger bisiklet buymus da digerleri neymis onu bilemedim suan kondusyonum zayif en fazla 35 km hiza cikabildim ama diyebilirimki gercekten benim gibi kondusyonu zayif birisi icin bile cabuk surate ulasabilen bi alet avcilar sahilinde gunluk 20 km yol yapiyorum alisabilmek icin suan cukur yuzunden bisikletten uctum error verdim binemiyorum:( kondusyonum artinca hiz konusunda daha guzel bilgiler verebilirim

• Beğen
Geri