@Owlknife Dostum 80 liralık kameradan zaten çok beklentin olmasın ama sakın alma demek çok abartılı olur.Sonuçta bu kamerada go pro değil.80 liraya millet hafıza kartı satıyor.Ayrıca aliexpress'teki ürünlerden çokta farkı yoktur.
@hlksnrr hocam 70 derece açısı var o hiçbir şeyi çekmez ki. 80 lira çöpe gider hem sallanınca o görüntülerden hiçbir şey görünmeyecek Hiç almamak daha iyi bence. aliexpressteki 120-150 liralık kameralar burdaki 250 liralık kameralarla denk, 1080 p görüntü 120 derece açısı var gayet kaliteli aletler. @Owlknife
Arkadaşlar merhaba, bugün ilk yurtdışı siparişimi vermiş bulunmaktayım.Merlincycles'te çok güzel indirim olmasına rağmen kartımı bir türlü kabul ettiremedim ve Wiggle'dan şu ürünleri sipariş ettim;
(link)
(link)
Nacizane birkaç sorum olacak bağışlayın
1.Öncelikle bu ayakkabıyı kullanan/deneyen/gören arkadaşlardan yorumlarını ve tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum.
2.Kaller Merlin'de ki gibi pedalların yanında mı gelecek yoksa haricen mi almalıyım?
3.Bu sitede takip sistemi yok galiba, tahmini teslimat olarak "Thursday 9/8/2016" yazıyor bu da 8 eylül Perşembe demek.Bu sürede gelme ihtimali var mı?
İlk yurtdışı alışverişim olduğu için heyecan yaptım biraz kusuruma bakmayın.
@Ceyhun Özkan
Wiggle'dan yaptığım iki alışveriş 10-14 gün arsında, son yaptığım üçüncü alışveriş de 24 günde geldi. Kafada 10 gün olarak belirleyin, ben öyle rahat ediyorum.
Kaller pedalla birlikte gelir.
@Kerem Groims öncelikle ilginiz teşekkür ederim hocam trakpak da herhangi bir güncelleme yok ama ptt kargodan sorguladım türkiye'ye gelmiş, sanırım bir kaç güne de adrese teslim yapılır. Gümrüğr takılma durumu olmaz artık değil mi
Olabilir de olmayabilir de ptt'nin sitesinden deneyerek anlayabilirsin dostum. Bende wiggle.com'dan lastik siparişi verdim 2 adet benim teslim tarihi de 9/9/2016 diyor. Bana herhangi bir takip kodu falan gelmedi, bir umut gelir diye mailleri kontrol ediyorum sürekli ama bir sıkıntı olacağını da düşünmüyorum.
@ubakyuz Aynı durumdayım İlk yurtdışı alışverişim olunca biraz heyecan yaptım, gözüm sürekli mail kutusunda Aliexpress'ten de siparişlerim var fakat onların takip kodu olduğundan sanırım gram düşünmüyorum.Eğer siparişleriniz elinize ulaşır ise buradan yazarsanız çok makbule geçer hemen hemen aynı tarihler.